Keystone logo

9 Nivel Licenţă Programe în Republica Macedonia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)
  • Jurnalism și comunicare în masă (1)
  • Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Nivel Licenţă Programe în Republica Macedonia

Economie şi Business, competenţa, Diplomaţie, Criminologie şi detectiv, Relaţii internaţionale, Marketing şi Management financiar sunt doar cateva dintre domeniile de studiu de licenţă disponibile în Macedonia. Programele de licenţă tind să dureze timp de trei ani şi majoritatea cursurilor sunt predate în limba macedoneană, deşi un număr de clase, de asemenea, sunt oferite în limbile engleză, germană, franceză, italiană şi alte limbi. Universităţile din Skopje, Bitola, Stip, Tetovo şi Ohrid se angajează să ofere studenţilor de licenţă, cu cunoştinţe şi abilităţi esenţiale pentru pursing o carieră de succes în domeniul lor, sau să continue călătoria lor academică într-un program de masterat sau de doctorat.

Universităţile şi instituţiile internaţionale din Macedonia sunt angajamentul de a furniza de licenţă şi de alţi studenţi cu o educaţie care subliniază importanţa învăţării interculturale asigurând în acelaşi timp rigoarea academică şi de integritate.Universitatea Internaţională din Struga, de exemplu, este o şcoală pe deplin acreditat, cu de la înfiinţarea sa în integrarea motivaţionale cu alte culturi academice europene, în scopul de a oferi studenţilor cu un fundal bine-rotunjite de învăţământ. Programele de licenţă în Macedonia începe de multe ori cu un an fundamentale şi apoi sublinia clase mai specializate şi orientate spre cariera-şi obiectivele de învăţământ.

Pentru a afla mai multe despre programele de licenţă, în Macedonia, defilaţi în jos şi faceţi clic pentru a citi mai mult, de azi!