12 Management de restaurant Bachelor's degrees found
- Nivel Licenţă
- BA
- BSc
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Produse alimentare și băuturi
- Management de restaurant
- Europa5
- America de Nord4
- Asia2
- Oceania1
- America de Sud1
12 Management de restaurant Bachelor's degrees found
Recomandate
Les Roches
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
Amestecat, În campus
Recomandate
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franţa
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Franceză, Engleză
University of Delaware
Hoteluri, restaurante și management instituțional
- Newark, Statele Unite ale Americii
BA
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Ca un hotel, restaurant și studenților de management instituțional (HRIM), veți introduce o industrie în care abundă oportunități. Industria ospitalitatii este unul dintre cei mai mari angajatori din lume, oferind opțiuni deosebite de angajare din întreaga lume, fie că sunteți interesat de un hotel, servicii alimentare sau alte operațiuni de ospitalitate.
Mapúa Institute of Technology
Bachelor of Science în management hotelier și restaurant
- Manila, Filipine
BSc
La zi
În campus
Engleză
Acest program este conceput pentru a integra teoria și abilități tehnice de a dota studenții cu un management puternic și servicii
Kendall College
Ba în managementul ospitalității (restaurante și management agro-alimentare)
- Chicago, Statele Unite ale Americii
- Sydney, Australia + 1 more
BA
La zi
3 ani
În campus
Restaurantul și Foodservice Managementul centrelor de concentrare cursuri în jurul valorii de rentabilitate, comercializarea și dezvoltarea operațiunilor de produse alimentare și băuturi.
Recep Tayyip Erdogan University
Licențiat în gastronomie și arte culinare
- Rize, Turcia
Nivel Licenţă
În campus
Turc
Scopul acestui program; rezolva problemele întâmpinate în domeniul gastronomiei și al artelor culinare; analizați, proiectați și îmbunătățiți serviciile și problemele de calitate; creați planuri de carieră legate de viața de afaceri; se va putea reînnoi cu conștientizarea învățării pe tot parcursul vieții; să împărtășească și să disemineze cunoștințe și experiență, să educe profesioniști în turism care pot face studii academice privind producția de cunoștințe universale.
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE
Industria de restaurante și catering
- Helsinki, Finlanda
Nivel Licenţă
În campus
Finlandeză
Diploma de licență în restaurante și catering a Perho Business School oferă abilități de bază bune, extinse și diverse pentru pregătirea alimentelor, servirea, vânzările și serviciile pentru clienți în restaurante. Puteți solicita o diplomă de licență în industria de restaurante și catering într-o căutare comună și o căutare continuă. Locul de studiu cu normă întreagă este campusul Töölö.
Kalayaan College
BS în management hotelier și restaurant
- Quezon City, Filipine
BSc
În campus
Engleză
Programul Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) este un curs de 4 ani conceput pentru a dota studenților cunoștințele, abilitățile și atitudinea necesare pregătirii pentru aderarea la industria ospitalității fie ca parte a importantei resurse umane din domeniile lor alese în hoteluri, stațiuni, restaurante sau catering sau în a-și începe propria afacere în oricare dintre aceste domenii.
Le Cordon Bleu University Perú
Licențiat în administrarea serviciilor de ospitalitate și restaurant
- Magdalena del Mar, Peru
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Datorită metodologiei noastre practice, Le Cordon Bleu vă va instrui astfel încât să dobândiți abilitățile necesare pentru a putea funcționa în fiecare loc de muncă, aplicând standardele BPM (Good Practices) și gestionând corect partea administrativă și comercială a sectorului hotelier de clasă mondială. .
Sami Education Institute
Licență în restaurant și catering
- Inari, Finlanda
Nivel Licenţă
Engleză, Rusă, Finlandeză, Maghiară
În studiile lor de gătit, studenții folosesc o mulțime de ingrediente curate și de înaltă calitate din zona din apropiere, cum ar fi renii, peștele, fructele de pădure și ciupercile, pentru gătit. Elevii sunt, de asemenea, implicați activ în aprovizionarea cu materii prime locale.
Lackawanna College
RESTAURANT ȘI MANAGEMENTUL SERVICIILOR ALIMENTARE
- Scranton, Statele Unite ale Americii
Nivel Licenţă
Engleză
Studenții care se înscriu la licența Lackawanna College în managementul restaurantelor și serviciilor alimentare vor studia managementul și conducerea în industria alimentară și a restaurantelor.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Licențiat în Managementul Restaurantului
- Philadelphia, Statele Unite ale Americii
Nivel Licenţă
La zi, Part time
120 săptămâni
În campus
Engleză
Diplomă de licență în Managementul Restaurantului îi satisface pe acei studenți care caută o carieră în industria restaurantelor și alimentelor.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Management de restaurant
În mod obișnuit finalizat în trei sau patru ani, o diplomă de licență eliberată după ce elevii au completat un regiment avansat de studiu într-un anumit domeniu. O diplomă de licență poate fi urmată de studii pentru a obține sau diplomă de doctorat de master, deși mulți studenți folosesc acest grad pentru a merge direct în forța de muncă. O diplomă de licență este o realizare valoroasă, care poate fi cu ușurință efectul de levier în locuri de muncă mai bine plătite.
Ce este o licență în Management Restaurant? Acest grad de specialitate pregătește studenții cu abilități de organizare, servicii pentru clienți și de afaceri pentru a intra în una din mai multe locuri de muncă într-un cadru sau un restaurant cantina hotelului. Studenții învață un amestec de principii de afaceri, cele mai bune practici legate de alimente și abilități antreprenoriale. Acest tip de grad, de asemenea, de obicei, elevii de arme cu cunoștințe de practici de salubrizare, front-of-the-house și back-of-the-house abilități de gestionare, precum și abilități de bucătărie prep.Cel mai important, elevii dobândi o înțelegere în profunzime a abilităților de servicii de comunicare și de client necesare pentru a fi un manager cu adevărat eficient.
Absolvenții cu acest grad intră forța de muncă cu cunoștințe de specialitate dobândite prin studiu intensiv la clasă, în plus față de experienta hands-on. Aceasta este una dintre mai multe avantaje, inclusiv venind potențialilor angajatori cu calificări dovedite.
Factori cum ar fi tipul de instituție și durata programului de studii unei școli poate fiecare impact costul acestui grad. Este cel mai bine să vorbească în mod direct la școli pentru a obține informații exacte de cost.
După finalizare, licențiat în Management Restaurant deschide calea pentru o lățime interesantă de carieră în restaurante de top-tier, companiile de catering și totul între ele. Un grad poate conduce personal ca un manager de banchet, cafenea sau un manager de bar. Mai mulți studenți antreprenoriale pot parlay gradul lor în deschiderea și gestionarea propriei lor restaurante sau franciza.
Cererea pentru oameni capabili de a menține unități de servicii alimentare de funcționare fără probleme este în creștere, și există mai multe școli care oferă grade în acest domeniu, în special on-line. Găsi unul care este potrivit pentru tine căutarea pentru programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.