27 Managementul produselor alimentare al băuturilor Bachelor's degrees found
- Nivel Licenţă
- BSc
- BA
- BBA
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Produse alimentare și băuturi
- Managementul produselor alimentare al băuturilor
- Europa14
- America de Nord11
- Asia6
- Oceania2
27 Managementul produselor alimentare al băuturilor Bachelor's degrees found
Recomandate
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Licențiat în Științe Culinare și Gastronomice
- Barcelona, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Spaniolă
Datorită tuturor experiențelor și cunoștințelor dobândite pe parcursul Licenței în Științe Culinare și Gastronomice, vei putea înțelege și vizualiza fenomenul culinar și gastronomic din perspectivă științifică, tehnologică, socială, culturală și de management de afaceri. Viitorul tău începe acum!
Recomandate
FERRANDI Paris
Licențiat în F&B și Managementul ospitalității
- Paris, Franţa
- Rennes, Franţa + 1 more
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Licența în F&B și Managementul Ospitalității este un program de excelență care combină abilitățile manageriale și expertiza tehnică care vă va permite să intrați în lumea ospitalității internaționale în poziții de management operațional.
Recomandate
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Franţa
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Franceză, Engleză
Recomandate
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italia
BSc
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Recomandate
University of Parma
Licențiat în sistem alimentar: management, durabilitate și tehnologii
- Parma, Italia
Nivel Licenţă
La zi, Part time
3 ani
Amestecat, În campus
Italiană
Cursul de licență în sisteme alimentare: durabilitate, management și tehnologie, pregătește studenții să devină manageri experți în sisteme alimentare. Programul oferă studenților cunoștințele interdisciplinare necesare pentru a lucra în afaceri, mediu și gestionarea resurselor naturale în sectorul agroalimentar. Acest profil profesional este în conformitate cu strategia de dezvoltare durabilă prezentată în comunicarea Comisiei Europene privind „Inovarea pentru o creștere durabilă: o bioeconomie pentru Europa”.
Recomandate
George Brown College
Licență în Comerț (Management Culinar)/Licență în Comerț (Management Culinar) (Lectură)
- Toronto, Canada
Nivel Licenţă
La zi
5 semestre
În campus
Engleză
Angajamentul nostru de a fi una dintre cele mai bune școli culinare din Canada a inspirat lansarea singurei diplome de licență de patru ani în management culinar din Canada. Dezvoltați cunoștințele și tehnicile necesare pentru a reuși ca bucătar, manager culinar sau antreprenor în programul nostru de licență în management culinar. Printr-un amestec de educație teoretică și practică, studenții vor dobândi abilitățile și cunoștințele pentru a realiza o carieră de succes în industria culinară și alimentară de astăzi. Suntem ancorați în inima industriei culinare canadiane, cu acoperire și influență la nivel mondial. O punte Pathway este disponibilă pentru absolvenții programelor de diplomă în management culinar.
Aeres University of Applied Sciences
Licențiat în antreprenoriat alimentare
- Almere, Ţările de Jos
- Halifax Regional Municipality, Canada
Nivel Licenţă
La zi
În campus
Engleză
Alimente: nu există nici un alt produs din lume care toată lumea folosește și cumpără zilnic. Influențe alimentare cine suntem, provoacă conflicte politice, dar aduce, de asemenea oamenii împreună. Timp de decenii, produse alimentare a fost abundente pentru mulți oameni în această lume, dar nu a fost apreciat astfel. Într-o lume în continuă schimbare, cu o populație în creștere, vom avea nevoie de mai multe alimente în fiecare deceniu. Pe de altă parte: produse alimentare este ceva ce se bucura împreună.
Kendall College
BAîn afaceri - Managementul Foodservice
- Chicago, Statele Unite ale Americii
- Sydney, Australia + 1 more
BA
La zi
În campus
Concentrația de Management oferă studenților Foodservice de afaceri, cu o fundație solidă în toate domeniile de management agro-alimentare și a produselor alimentare legate de industria, inclusiv operațiunile
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, Statele Unite ale Americii
BSc
În campus
Engleză
Schoolcraft College
Managementul operațiunilor culinare și dietetice Licență în științe
- Livonia, Statele Unite ale Americii
BSc
La zi, Part time
2 ani
În campus
Engleză
Licența în științe (BS) în programul de management al operațiunilor culinare și dietetice este concepută pentru studenții culinari cu experiență care sunt interesați să urmeze o diplomă de licență care îi va conduce către poziții de conducere în industria alimentară și nutriție. Acest program de studii combină cursuri de afaceri și știință pentru a oferi culinarului cunoștințe și expertiză în management, știința alimentației și nutriție. Studenții care intră în Programul de Licență în Managementul Operațiunilor Culinare și Dietetice se pregătesc pentru posturi cu responsabilitate crescândă în operațiunile culinare și dietetice. Completarea cerințelor de diplomă va ajuta, de asemenea, studenții să se pregătească pentru a finaliza cu succes examenele pentru certificatul de Certified Dietary Manager (CDM) de la Asociația Profesioniştilor în Nutriţie şi Servicii Alimentare (ANFP), o acreditare importantă pentru studenţii interesaţi de operaţiunile de servicii alimentare.
Ferrières
Licență internațională în Administrarea Afacerilor
- Ferrières-en-Brie, Franţa
BBA
La zi
4 ani
În campus
Engleză, Franceză
După cursul pregătitor, studenții care progresează în IBBA își urmează cursurile în limba engleză. Pe parcursul a doi ani, aceștia dobândesc abilități de autonomie și adaptabilitate, care se dovedesc eficiente în contexte multiculturale și își extind competențele în domeniile de studiu alese.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Certificat de licență în managementul alimentelor și băuturilor
- Kobe, Japonia
Nivel Licenţă
Învățământ la Distanță
1. Antreprenoriat și managementul afacerilor: pentru a dezvolta o înțelegere solidă a antreprenoriatului și a procesului antreprenorial și pentru a oferi studenților posibilitatea de a conceptualiza și planifica dezvoltarea fie a unui hotel, restaurant, alimentație, vin, turism, ospitalitate sau afaceri legate de evenimente dintr-o perspectivă antreprenorială. Introducere în antreprenoriat și evoluția antreprenorială Teoria mentalităților și caracteristicilor antreprenoriale Practici etice, sociale și durabile Pathways către întreprinderile antreprenoriale Industria și organizația Planul de marketing Finanțe: numerar; Costuri de inceput; Profit și pierderi 2. Controlul costurilor cu alimente și băuturi: o prezentare generală a industriei și managerului Gestionarea veniturilor și cheltuielilor Gestionarea procesului de producție a produselor alimentare Pretul alimentelor și băuturilor Analiza meniului Standarde de control al costului muncii Norme de discriminare, Hărțuirea la locul de muncă și hărțuire Controlul veniturilor și utilizarea Tehnologie 3. Managementul calității alimentelor: Ce este calitatea alimentelor? Controlul producției și conservării alimentelor alergenilor din alimente Dezvoltarea unui program de siguranță alimentară Documente justificative într-un program de siguranță alimentară Auditarea unui program de siguranță alimentară 4. Concepte de restaurant: Concepte de restaurant și piețe țintă Locație, locație, locație Marketing Meniul și planificarea meniului Principiile Proiectarea și amenajarea restaurantelor Echiparea bucătăriei și a barurilor Planul financiar și obligațiile legale Planul de afaceri
Tokyo Kasei Gakuin University
Profesionist alimentar
- Machida, Japonia
Nivel Licenţă
În campus
Pe baza cunoștințelor și abilităților dieteticienilor și prin încorporarea unei game largi de culturi, cum ar fi afacerile și educația, capacitatea de a descoperi și rezolva diverse probleme legate de alimentație și capacitatea de a crea și propune „alimente care practică viața bogată” . Există, de asemenea, programe practice abundente în colaborare cu comunitățile și companiile locale. După absolvire, domeniul se va extinde nu numai în domeniul dieteticianului, ci și în domeniul alimentar, coordonator și educație.
Recep Tayyip Erdogan University
Licențiat în gastronomie și arte culinare
- Rize, Turcia
Nivel Licenţă
În campus
Turc
Scopul acestui program; rezolva problemele întâmpinate în domeniul gastronomiei și al artelor culinare; analizați, proiectați și îmbunătățiți serviciile și problemele de calitate; creați planuri de carieră legate de viața de afaceri; se va putea reînnoi cu conștientizarea învățării pe tot parcursul vieții; să împărtășească și să disemineze cunoștințe și experiență, să educe profesioniști în turism care pot face studii academice privind producția de cunoștințe universale.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Licențiat în managementul alimentelor și băuturilor
- 1號, Taiwan
Nivel Licenţă
Engleză
Departamentul a fost înființat în februarie 1985. Școala a fost fondată. Prima înscriere a 50 de studenți la clasa de primăvară a celui de-al doilea colegiu junior s-a bazat pe înscrierea independentă. În februarie a Republicii China, 50 de studenți erau înscriși în departamentul de noapte al celui de-al doilea colegiu junior. În august 1989, în cooperare cu restructurarea școlii, Departamentul pentru Managementul Alimentelor și Băuturilor a fost modernizat pentru a înființa Departamentul pentru Managementul Alimentelor și Băuturilor și a recrutat 100 de studenți din primul departament de zi. În august 1991, a început să recruteze 50 de studenți pentru primul departament de zi. Profesioniști în managementul alimentelor și băuturilor Fangfang.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Produse alimentare și băuturi Managementul produselor alimentare al băuturilor
Programele de licență de licență sunt concepute pentru ca persoanele să dobândească o înțelegere de bază a unui anumit domeniu de studiu. De multe ori, o diplomă de licență este suficientă pentru a ateriza o treabă bună, dar uneori absolvenții merg mai departe pentru a urma un grad postuniversitar, cum ar fi un master sau un doctorat.
Mulți oameni vor să știe, ce este o licență în managementul alimentelor și al băuturilor? Acest program este conceput pentru a ajuta participanții să-și construiască cunoștințele esențiale despre calitatea alimentelor, producția de alimente și abilitățile necesare pentru a deveni un antreprenor de succes în domeniul alimentației. Elevii pot participa la cursuri precum producția de alimente, managementul calității alimentelor, merchandisingul alimentar, dreptul de afaceri al ospitalității, filozofia alimentelor și vinului și managementul calității serviciilor. În timpul acestui program, studenții pot petrece o perioadă semnificativă de timp în ateliere practice, sesiuni de laborator de degustare ample și ateliere de lucru care se concentrează asupra artei de produse alimentare fine.
Persoanele care absolvesc cu o diplomă în managementul alimentației și băuturilor dețin adesea multe seturi de competențe. Participanții la program au în general mai multe abilități senzoriale decât alții, precum și înțelegerea de afaceri pentru a deveni un antreprenor de succes în domeniul alimentației. Mulți sunt, de asemenea, gânditori creativi și inovativi. Fiecare dintre aceste trăsături poate fi utilă într-o serie de domenii.
Costul unei diplome de licență depinde într-adevăr de programul pe care studentul îl alege să îl participe și durata programului respectiv. Elevii ar trebui să calculeze, de asemenea, costul cheltuielilor de trai în costul total al educației lor.
Acest program își propune să pregătească studenții pentru o serie de oportunități de carieră interesante. Pe lângă faptul că lucrează într-o bucătărie ca bucătar-șef, absolvenții pot avea abilitățile necesare pentru dezvoltarea produselor, inovarea în domeniul produselor alimentare și a designului, brandingul produselor alimentare sau gestionarea afacerilor mici. Aceștia pot deveni director de marketing sau fotograf alimentar. Participanții pot găsi succes în industria ospitalității sau chiar în divertisment ca gazdă a canalului alimentar.
Mai multe instituții încep să ofere acest tip de program. Unele cursuri pot fi completate online. Pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.