Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 410 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Muzică 2023

410 Nivel Licenţă Programe în Muzică 2023

Prezentare generală

Doriți să vă urmați o carieră în industria artelor spectacolului sau în domeniul muzicii clasice? Puteți face următorul pas cu o licență în muzică. Opțiunile pentru gradul dvs. includ performanța, critica, istoria muzicii și alte activități interesante.

&nbsp

Ce este un licență în muzică? Acest grad dinamic este o modalitate perfectă de a lansa o carieră pe tot parcursul vieții în muzică. Ca program de licență, vă oferă trei până la patru ani de formare intensivă în zona dvs. de interes muzical. Aveți posibilitatea să vă specializați în a juca un instrument, de a conduce, de a cânta sau de a scrie despre muzică. Mulți critici de muzică de succes și jurnaliști au început cu un licență în muzică. Acest program de gradul include în mod normal, o teză detaliată pe un subiect de interes pentru tine sau un recital la nivel profesional ca etapă finală a pregătirii tale în muzică.

&nbsp

Un grad în muzică vă poate oferi multe beneficii. Absolvenții cu diplomă de licență primesc în mod constant salarii mai mari și oferte de locuri de muncă mai bune decât non-absolvenții. Abilitățile de gândire critică și abilitățile teoretice ale muzicii pe care le învățați vor fi plătite de multe ori în cursul unei cariere muzicale.

&nbsp

Un licență în muzică nu trebuie să fie prohibitiv de costisitoare. Multe programe de diplomă oferă ajutor financiar sau de școlarizare part-time în timp ce lucrați. Contactați programul ales pentru a afla mai multe despre detaliile financiare individuale.

&nbsp

Odată ce ați terminat licența de licență în muzică, puteți urmări o mare varietate de cariere legate de muzică. Unii absolvenți vor face audiții pentru orchestrele naționale simfonice sau vor face debutul ca solistă de operă. Alți absolvenți aleg să predea muzica la școala elementară, liceu sau colegiu. Un licență în muzică vă oferă, de asemenea, abilitățile de care aveți nevoie pentru a scrie despre muzica clasică sau populară ca jurnalist sau autor. Această specialitate versatilă vă oferă o gamă largă de opțiuni de carieră.

&nbsp

O diplomă de licență în muzică poate fi cheia unei cariere muzicale. Pentru a afla mai multe, explorați opțiunile disponibile pe site-ul nostru. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Arta spectacolului
  • Muzică
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (410)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu