132 Nutriție programs found
Filtre
- Nivel Licenţă
- BSc
- BA
- BBA
- Asistență medicală
- Nutriție
132 Nutriție programs found
Filtre
Recomandate
Universidad Francisco de Vitoria
Licențiat în nutriție umană și dietetică
- Madrid, Spania
Nivel Licenţă
La zi
84 ani
Amestecat, În campus
Spaniolă
Licența în Nutriție Umană și Dietetică este o Licență oficială cu durata de 4 ani, se oferă atât față în față, cât și mixt.
Recomandate
HAS green academy
Bachelor in International Food & Agribusiness
- 's Hertogenbosch, Ţările de Jos
BBA
La zi
4 ani
Amestecat
Engleză
Recomandate
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Ţările de Jos
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
BSc în știință alimentară și nutriție cu studii profesionale
- Belfast, Regatul Unit
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
BSc în Știința alimentelor și nutriție cu studii profesionale acest program de diplomă vizează dobândirea de cunoștințe și înțelegerea domeniilor-cheie în legătură cu producția și consumul de alimente. Știința alimentară se referă la "adecvarea la scop" a alimentelor noastre în ceea ce privește aspectul (de exemplu, culoarea și calitățile de suprafață, textura, aroma și mirosul) și modul în care acestea pot fi îmbunătățite, alături de aspectele fizice, microbiologice și chimice ale alimentelor noastre, care pot fi dăunătoare pentru sănătatea umană și modul în care acestea pot fi reduse la minimum.
Recomandate
University at Buffalo
Știința nutriției BS
- New York, Statele Unite ale Americii
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Nutriția este mai mult decât o pasiune pentru mâncare - este știința modului în care ceea ce mâncăm afectează sănătatea. Dacă vă plac biologia și chimia, această specializare vă ajută să vă remarcați în domenii de la asistență medicală la politici publice. Fie că ajuți persoane sau comunități întregi, știința nutriției este punctul tău de plecare.
Recomandate
University of Southern Indiana
Licențiat în alimentație și nutriție
- Evansville, Statele Unite ale Americii
Nivel Licenţă
La zi
În campus
Engleză
Colegiul de profesii de asistență medicală și sănătate Gradul de alimentație și nutriție este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru intrarea în cariere comunitare legate de alimentație și nutriție, inclusiv asistență medicală, afaceri și industrie. Majorul oferă o acoperire largă a abilităților interpersonale, conceptuale, analitice și de aplicare necesare pentru a efectua în domeniul alimentar și nutrițional.
Recomandate
Fulda University of Applied Sciences
Tehnologia alimentară (B.Sc.)
- Fulda, Germania
BSc
La zi
7 semestre
În campus
Engleză, Germană
Programul de studii de licență în tehnologia alimentară oferă studenților pregătire legată de practica ca ingineri alimentari pe o bază academică. Întregul lanț alimentar ("De la fermă la furculiță") este luat în considerare din punct de vedere tehnologic, tehnic, economic și științific.
Recomandate
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Diplomă de licență în Științe și culturi alimentare
- Pollentia, Italia
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Faceți parte din primul curs interdisciplinar de științe gastronomice din lume. Gastronomia înseamnă să înțelegi mâncarea în totalitatea ei. Licență în Științele și culturile alimentare cu abordarea noastră unică, combinăm învățarea teoretică cu experiențele practice, ajutându-i pe studenți să înțeleagă diverse realități de producție și să dezvolte gândirea critică. Ca parte a comunității noastre, veți fi pregătiți să vă începeți cariera în industria alimentară plină de viață.
Recomandate
Ho Chi Minh City University of Technology
Licenta in Ingineria Alimentelor
- Ho Chi Minh City, Vietnam
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Studenții interesați de producția, procesarea, ambalarea, siguranța și/sau transportul aprovizionării cu alimente din lume ar fi interesați de specializarea Inginerie alimentară.
Recomandate
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Program de licență în Inginerie, Inginerie agroalimentară
- Seinäjoki, Finlanda
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
În calitate de inginer agroalimentar, veți obține o înțelegere holistică a sistemelor alimentare. În studiile tale, poți urmări producția de alimente de la „câmp la furculiță”. Veți înțelege procesarea alimentelor din mai multe perspective și pentru diferite materii prime, cum ar fi legume, cereale, băuturi, precum și produse lactate și din carne. Veți obține o bază bună pentru a lucra în diverse poziții în domeniul agroalimentar, cum ar fi în producție, controlul calității, cercetare și dezvoltare, în funcții de conducere, în vânzări și marketing sau chiar ca fondator al unei companii. De asemenea, SeAMK multidisciplinară și internațională oferă studenților de la Inginerie Agroalimentară oportunitatea de a-și extinde abilitățile în industria agroalimentară internațională.
Recomandate
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Statele Unite ale Americii
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
Stellenbosch University
BSc în Știința alimentară
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Știința alimentară se ocupă cu prelucrarea produselor agricole brute în produse alimentare care sunt acceptabile pentru consumul uman. Un specialist în știința alimentară deține competențele necesare pentru a transforma aceste materii prime în produse alimentare și băuturi sigure și atractive, disponibile pe rafturile supermarketurilor noastre.
Recomandate
Osnabrück University of Applied Sciences
Licențiat în științe economice casnice și științe nutriționale
- Osnabrück, Germania
BSc
La zi
6 semestre
În campus
Germană
Economie casnică și științe nutriționale este un program de studii interdisciplinare care combină diverse domenii într-un context științific cuprinzător. Cuvântul „ecotrofologie” este format din cuvintele grecești antice oikos (casă și gospodărie), trophos (nutriție) și logos (teorie).
Recomandate
University of Limerick
Bachelor of Science in Food Science and Health
- Limerick, Irlanda
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licențiat în calitatea alimentelor și inovații
- Jelgava, Letonia
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să efectueze cercetări creative și să formeze baza pentru studii suplimentare în învățământul superior.
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Tip de învățământ popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Asistență medicală Nutriție
Studiul nutriției se poate concentra pe modul de pregătire a alimentelor sănătoase, pe care dietele pot provoca boli sau modul în care se pot stoca diferite tipuri de alimente. Studiul modului în care alimentele afectează oamenii poate fi benefic pentru nutriționiști, bloggeri de sănătate sau formatori personali.
O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.