Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Studii Universitare  (Nivel Licenţă) în Pedagogie 2023

24 Nivel Licenţă Programe în Pedagogie 2023

Prezentare generală

În timp ce o diplomă de licență poate conduce adesea la diplome de masterat și doctorat în multe domenii de studiu, este o realizare remarcabilă în sine. Acest grad durează, de obicei, aproximativ patru ani pentru a finaliza, uneori necesitând un proiect sau o examinare pentru a dovedi măiestria elevului pe teren.

Ce este un burlac în pedagogie? Acest grad este conceput pentru a ajuta studenții să investigheze metodele de predare și învățare, deseori concepute pentru copiii unui anumit grup de vârstă. Studiile pedagogice pot fi orientate spre sălile de clasă primară sau primară, în timp ce alte domenii potențiale de concentrare includ asistența socială, cum ar fi îngrijirea copiilor și sprijinul familial. Posibilele subiecte din clase pot include psihologia copilului, pedagogia digitală sau evaluarea și proiectarea testelor.

Elevii care urmează o diplomă de licență în pedagogie dezvoltă deseori abilități interpersonale puternice datorită cunoștințelor lor despre înțelegerea și comunicarea umană. Acest domeniu de studiu poate promova, de asemenea, abilități în proiectarea curriculumului și în evaluarea materialelor instructive sau online pentru a atinge obiectivele proiectului.

Costul unui licență în pedagogie va varia în funcție de locația și cerințele instituției, precum și de faptul dacă este luată cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă. Studenții potențiali trebuie să fie atenți să aleagă o instituție în conformitate cu obiectivele carierei.

Studierea pedagogiei poate avea ca rezultat o apreciere pentru învățare care este aplicabilă pe scară largă forței de muncă. Absolvenții cu diplomă de licență în domeniul pedagogiei pot găsi locuri de muncă ca instructori sau tutori, ca dezvoltatori de curriculum sau ca analisti ai politicii educaționale. Există, de asemenea, mai multe locuri de muncă disponibile mai bine aliniate la munca socială, cum ar fi predarea în centrele de îngrijire a copiilor sau elaborarea de programe pentru casele de pensionare.

Câștigarea unei licențe în pedagogie ar putea ajuta studenții de-a lungul drumului spre obiectivele lor de carieră. Există mai multe opțiuni disponibile pe tot globul, inclusiv opțiuni flexibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Pedagogie
  • Instruction
  • Pedagogie
Domenii de studiu
  • Pedagogie (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu