Keystone logo

350 Nivel Licenţă Programe în Predare 2024

Filtre

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Pedagogie
 • Predare
Domenii de studiu
 • Pedagogie (350)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Nivel Licenţă Programe în Predare

  Pentru mulți studenți cu o diplomă de liceu sau GED certificare care doresc să-și continue educația lor, un burlac 's grad este un mare pas următor. Această diplomă de licență implică, de obicei, o anumită cantitate de studii generale, precum și un accent mai specific programului de alegere elev 's.

  Ce este o licență în predare? Acest grad este conceput pentru a pregăti absolvenți pentru o carieră în învățământ; atât prin instruire în teorie de învățare și de a avea elevi practica aceste abilități în sala de clasă. Programe de multe ori au accente specifice, cum ar fi de mobilizare si de comunitate educația, educația timpurie, sau un anumit accent disciplină. De exemplu, un elev interesant în a deveni un profesor de limba engleză pot lua cursuri de catering pentru acest obiectiv, și, prin urmare, să fie expuși la predarea teoriei cu privire la modul de a preda citire și scriere. În consecință, curriculum-ul acestor programe este foarte variabilă, în funcție de școală și elev obiectivelor 's.

  Principalul beneficiu al absolvit cu o diplomă în Predarea este abilitatea valoros stabilit aceste programe pot oferi. În plus față de o cunoaștere intimă a ceea ce disciplină focalizare ei aleg, elevii pot câștiga experiență esențială care lucrează cu elevi de toate vârstele într-o gamă largă de contexte. Absolvenții provin de la aceste programe cu puternice abilități verbale de comunicare, o măiestrie de diferite tehnici de instruire și experiență cu care au de a gândi pe picioarele lor și rezolva problemele în care acestea apar.

  Fiecare program va avea diferite taxe asociate cu înregistrare și înscriere. Școli de contact direct pentru mai multe informații cu privire la costurile puteți aștepta de la admitere.

  Un fundal în educație deschide multe uși atunci când vine vorba de posibile cariere de viitor.Din cauza abilitățile și experiența aceasta cale de studiu ofera cruciale și transferabile, absolventi ai programelor de predare pot merge pe să urmeze o carieră în orice număr de domenii, inclusiv, dar fără a se limita la cele direct legate de sistemul de învățământ. În plus față de abilitățile de instruire, absolvenții se pot pune de a utiliza abilitățile lor rectificata de comunicații și de experiență a lumii reale, ambele talente extrem de căutate în multe domenii, de la afaceri la jurnalism.

  Inscrierea intr-un program de studii universitare de licență on-line prin intermediul este o modalitate deosebit de convenabil pentru a urma o licență în predare, pentru că acordă studenților acces la mai multe programe de stimat din întreaga lume. Căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.