9 Științe alimentare Bachelor's degrees found
- Nivel Licenţă
- BSc
- Asistență medicală
- Nutriție
- Științe alimentare
- America de Nord5
- Asia2
- Europa2
- America de Sud1
9 Științe alimentare Bachelor's degrees found
Recomandate
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Statele Unite ale Americii
BSc
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Recomandate
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Ţările de Jos
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Aeres University of Applied Sciences
De licență în management al siguranței alimentare
- Almere, Ţările de Jos
- Halifax Regional Municipality, Canada
Nivel Licenţă
La zi
1 an
În campus
Engleză
Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un program de studii pentru studenții interesați de o carieră într-una dintre următoarele profiluri profesionale:
China Pharmaceutical University
BSc în Calității Alimentelor si siguranta
- Nanjing/Jiangsu, China
- Nanjing, China
BSc
La zi
4 ani
În campus
Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimentelor, calitatea alimentelor
Montana State University
B.S. in Food & Nutrition, Dietetics Emphasis
- Bozeman, Statele Unite ale Americii
BSc
În campus
Engleză
Salem College
Licențiat în Științe - Biochimie
- Winston-Salem, Statele Unite ale Americii
BSc
În campus
Engleză
Salem oferă o diplomă de licență în biochimie. Prin specializarea în biochimie, veți învăța chimia de bază, biologia, fizica și matematica care vă vor ajuta să înțelegeți și să rezolvați probleme de sănătate, mediu, criminalistică și siguranță alimentară la nivel molecular.
Panyapiwat Institute of Management
Managementul tehnologiei de prelucrare a produselor alimentare program de licență
- Bang Talat, Thailanda
Nivel Licenţă
Engleză, Thailandez
Populația mondială crește odată cu creșterea cererii de alimente. Afacerea cu creșterea animalelor este o afacere cu ape medii din lanțul de aprovizionare care joacă un rol important. Servește pentru a produce și alimenta carne de calitate în industria producătoare de alimente. Din viziunea de a fi „Bucătăria lumii” de astăzi, creșterea animalelor și stilurile de procesare a alimentelor Folosind tehnologia modernă, sigură și ecologică.
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
BACALAUREAT ÎN BROMATOLOGIE
- Jujuy, Argentina
Nivel Licenţă
În campus
Spaniolă
Prin cunoștințele sale, licențiatul în știința alimentelor va putea lucra în: Planificarea și supravegherea sănătății și igienei unităților și echipamentelor legate de producția și comercializarea produselor alimentare. Interpretarea rezultatelor analizei și determinarea calității și aptitudinii pentru consumul și comercializarea alimentelor, în ceea ce privește originea, elaborarea și conservarea. Predare și cercetare științifică în instituții private sau oficiale. Lucrări de laborator pentru analize fizice, chimice și biologice pentru a determina gradul de contaminare a materiilor prime și a produselor alimentare.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Științe alimentare (major: licență)
- Online USA
Nivel Licenţă
În campus
Știința alimentelor folosește principiile științei și ingineriei pentru a studia alimentele, conservarea și prelucrarea acestora.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare Siguranță alimentară
Obținerea unei diplome de licență poate fi o modalitate excelentă de a ajuta la deschiderea drumului către o carieră de succes și stabilă. În mod obișnuit, câștigat în aproximativ trei până la șapte ani, gradul oferă studenților șansa de a câștiga o educație prin studierea multor subiecte generale și de specializare într-o zonă aleasă ca un important. O diplomă de licență poate ajuta elevii să obțină locuri de muncă mai plătești.
Ce este un burlac în domeniul siguranței alimentare? Acest grad, de obicei, ajută pregătirea studenților pentru a lucra în domeniul inspecției și siguranței produselor alimentare. Cursurile pot include microbiologie, agricultură, biologie, matematică și chimie. Alte clase mai specifice industriei ar putea atinge subiecte precum stabilitatea alimentară, procesarea termică, tehnologia recoltării și agenții patogeni alimentari. În funcție de universitate, poate fi nevoie și de un stagiu sau de alte învățări practice.
Cei care obțin un grad de siguranță alimentară sunt, în general, pregătiți cu abilități și cunoștințe speciale privind legislația alimentară, prelucrarea produselor alimentare și ingineria produselor alimentare. Aceștia se pot califica pentru a lucra în industria de inspecție și prelucrare a produselor alimentare.
O diplomă de licență în domeniul siguranței alimentare poate dura de la trei la șapte ani pentru a finaliza, în funcție de program și de nevoile elevului. Taxele de școlarizare și alte costuri pot varia, de aceea este recomandat să contactați școlile în mod individual pentru mai multe informații.
Cei care absolvesc cu diplomă de licență în domeniul siguranței alimentare pot să se califice ca inspectori în domeniul siguranței alimentare, specialiști în siguranța producției, microbiologi alimentari, cercetători în domeniul chimiei alimentare, directori de asigurare a calității, tehnologi alimentari și manageri pentru siguranța alimentelor. Aceste cariere pot fi bine plătite și vor permite mișcarea ascendentă. Locurile de muncă sunt adesea disponibile în administrația federală și locală și în sectorul privat.
Școlile din întreaga lume pot oferi acest grad cu jumătate de normă, cu normă întreagă sau online. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.