Keystone logo

95 Nivel Licenţă Programe în Statistică 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii economice
  • Statistică
Domenii de studiu
  • Studii economice (95)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Statistică

Diplome de licență sunt acordate după finalizarea 120 de credite semestru. Acest lucru durează, de obicei, elevii de aproximativ patru ani de studiu concentrat pentru a finaliza. Ca parte a gradului, elevii participa la cursuri de educație generală și petrece restul timpului lor pe clase cu relevanță deosebită pentru majore. Aceste grade sunt adesea necesare înainte de persoanele fizice pot avea acces la profesii dorite.

Ce este o licență în Statistică? Maiorul poate avea un accent larg care încorporează principiile de matematică și o serie de tehnici folosite în statisticile. Cursuri de bază se va concentra pe matematică, matematică, statistică matematică și subiecte legate de matematică aplicată. Alte subiecte ar putea include finanțe, economie, analize de piață de mărfuri, statisticile industriale, statisticile de politici publice, și altele în funcție de preferințele de carieră ale studenților.

Există unele beneficii importante disponibile pentru persoanele care castiga diplomă acest licență.Ei sunt adesea capabili să se deplaseze direct în poziții de carieră satisfăcătoare. Cu un background academic puternic, absolvenții pot găsi că posibilitățile de locuri de muncă sunt mult mai variate și mai profitabil decât pentru colegii fara același fundal de învățământ.

Costurile asociate cu acest program poate varia foarte mult de la o școală la alta și mai ales peste granițele internaționale. Viitorii studenți ar trebui să revizuiască opțiunile lor prin contactarea școlile direct.

După absolvire, persoanele fizice pot solicita în mod natural posturi statisticieni. Cu toate acestea, există o serie de posibilități disponibile. Acestea includ muncă în proces de testare și evaluare a produselor în industrii, cum ar fi companiile auto, farmaceutice, precum și software-ul. Unii absolvenți găsi locuri de muncă care lucrează în posturi guvernamentale, agențiile de mediu și apărării naționale. Gama de oportunități este foarte larg și permite o mulțime de alegere personală.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre acest program și posibilitățile sale de carieră, să ia o privire la lista programului și formularele de plumb însoțitoare. Pentru a găsi școli potrivite pentru situația dumneavoastră, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.