Keystone logo

304 Nivel Licenţă Programe în Studii de arhitectură 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studii de arhitectură
Domenii de studiu
  • Studii de arhitectură (304)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Studii de arhitectură

O diplomă de licență este una dintre cele mai populare diplome de facultate disponibile, precum și milioane de studenți din întreaga lume aleg să urmeze una. Un tip popular de grad se concentrează pe studiul de arhitectură, dar ceea ce este o licență în arhitectură?

O diplomă de licență în arhitectură permite elevilor să studieze proiectarea, planificarea și construcția de clădiri. Arhitectura este una dintre cele mai vechi și cele mai bine cunoscute domeniile de studiu, deoarece este vorba de clădiri pentru construirea, care pot dura timp de decenii, secole, milenii sau. Cei care urmăresc acest grad ar putea studiu de design, estetica, si arta, precum și zone mai practice, cum ar fi fizica, mecanica de constructii, instalatii sanitare si sisteme electrice, precum și procesul de construcție. Studenții pot lua, de asemenea, cursuri de desen, elaborarea și proiectarea asistată de calculator.

Cei care iau o licenta in Arhitectura vor fi capabili să se pregătească temeinic pentru o carieră în construirea de proiectare.În multe țări, BA în grad de arhitectura este conceput pentru a pregăti studenții pentru a lua teste de arhitectură și de a primi acreditarea oficială în orice loc în care aleg să caute locuri de muncă. O BA va pregăti studenții pentru procesul de acreditare, precum și a le oferi o experiență necesară pentru o viitoare carieră și să le ofere un avantaj atunci când caută de muncă.

Costul de o diplomă de licență în arhitectură pot varia foarte mult de la program la program, la școală la școală, și chiar la țară la țară. De aceea, este vital ca potențialii studenți de cercetare cu atenție instituțiile care acestea sunt cel mai interesat.

Cei care decid să ia o licență în arhitectură se va termina cel mai probabil la urma o cariera ca un arhitect independent sau a unui membru al unei firme de arhitectură. Acestea sunt, de asemenea, echipate in mai multe locuri de muncă în domeniul construcțiilor, planificare, sau de design.

Dacă sunteți interesat în obținerea o licență în arhitectură, atunci puteți începe căutarea online de astăzi. Căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.