Keystone logo

1520 Nivel Licenţă Programe în Studii umaniste 2024

Filtre

Filtre

 • Nivel Licenţă
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studii umaniste
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (1520)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Nivel Licenţă Programe în Studii umaniste

  Mulți absolvenți de liceu aleg să câștige o diplomă de licență pentru a dobândi cunoștințe mai critice despre un subiect, ceea ce poate duce la mai multe opțiuni de carieră. O diplomă de licență durează de obicei patru ani pentru a finaliza.

  Ce este Bachelor în Studii Umaniste? Științele umaniste reprezintă un studiu multidisciplinar al societății, istoriei și culturii umane. Acest domeniu larg de studiu este o colecție de cursuri imperative pe teme precum literatura, istoria, teatrul, filmul, arta, filosofia și religia. Deși studiile umaniste încorporează explorarea a numeroase subiecte, nu include cursuri de matematică sau știință. Un program de studii în acest domeniu necesită de obicei studierea unei limbi străine și poate permite participanților la program să aleagă o concentrare. Multe programe necesită finalizarea unei teze și pot oferi oportunități de a studia în străinătate.

  Cei care studiază științele umane vor câștiga adesea o mulțime de aptitudini utile care pot ajuta în aproape orice industrie. Elevii sunt de obicei mari rezolvatori de probleme și comunicatori. Ei pot dezvolta, de asemenea, un talent pentru gândirea critică

  Caracteristicile diferite pot influența costul total al obținerii unei diplome de licență. Tipul de instituție care oferă gradul, durata programului de studii și locația școală toate influențează costul unui grad de licență.

  Majoritatea angajatorilor caută candidatul cel mai calificat, cu mediul educațional adecvat. Domeniul umaniste oferă o mare varietate de oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare. Aceste cariere posibile acoperă o multitudine de industrii, cum ar fi educația, afacerile și serviciile sociale. Absolvenții ar putea să urmeze posturi de profesori, jurnaliști, scriitori, traducători de limbă, artiști și asistenți sociali, doar pentru a numi o serie de opțiuni.

  Cu o varietate de școli care oferă diplome de licență în întreaga lume, cercetătorii pot alege să studieze la nivel local sau în străinătate. Unii pot chiar să urmeze o diplomă de acasă cu cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.