107 Studiul produselor alimentare și al băuturilor Bachelor's degrees found
- Nivel Licenţă
- BSc
- BA
- BBA
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Europa48
- America de Nord31
- Oceania5
- Asia14
- America de Sud12
- America Centrală și Caraibe3
- Africa1
107 Studiul produselor alimentare și al băuturilor Bachelor's degrees found
Recomandate
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Diplomă de licență în gastronomie
- Castellón de la Plana, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Diploma de licență în gastronomie vizează formarea de profesioniști specializați în tehnici culinare, dar și calificați pentru a conduce și gestiona o afacere gastronomică.
Recomandate
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Licențiat în Științe Culinare și Gastronomice
- Barcelona, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Spaniolă
Datorită tuturor experiențelor și cunoștințelor dobândite pe parcursul Licenței în Științe Culinare și Gastronomice, vei putea înțelege și vizualiza fenomenul culinar și gastronomic din perspectivă științifică, tehnologică, socială, culturală și de management de afaceri. Viitorul tău începe acum!
Recomandate
Les Roches
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
Amestecat, În campus
Recomandate
Universidad Francisco de Vitoria
Fast-track counseling
Diplomă în gastronomie
- Madrid, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Spaniolă
Fast-track counseling
Este una dintre cele mai vocaționale grade ale facultății juridice-afaceri. Această diplomă oferă pregătire multidisciplinară în care se aprofundează cunoștințele de management, precum contabilitate, finanțe sau economie și, pe de altă parte, în zona Haute Cuisine, bazată pe studiul Patiseriei, Bucătăria Tradițională Franceză și Bucătăria Spaniolă.
Recomandate
Universidad Anahuac Cancun
Fast-track counseling
Diplomă de licență în arte culinare
- Cancún, Mexic
BA
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Absolvenții de gastronomie ai Universității Anáhuac primesc o puternică pregătire intelectuală, socială și umană. Ei caută adevărul și binele și se străduiesc întotdeauna să transforme pozitiv societatea și cultura lor. Ei creează, organizează și dirijează proiecte inovatoare în domeniul gastronomic cu abordări strategice, creative și etice. Arată o mare ușurință în integrare, negociere, lucru în echipă și responsabilitate socială în medii multiculturale.
Recomandate
IMC Krems University of Applied Sciences
Bachelor International Wine Business
- Krems an der Donau, Austria
Nivel Licenţă
La zi
6 semestre
În campus
Engleză
Recomandate
Budapest University of Economics and Business
Licențiat în turism și catering
- Budapest, Ungaria
BSc
La zi
8 semestre
În campus
Engleză
Programul de licență în turism și catering pregătește studenții pentru o carieră într-unul dintre sectoarele cu cea mai dinamică creștere din economia mondială și maghiară. În timpul programului, veți învăța bazele managementului hotelier și al ospitalității, planificarea evenimentelor, organizarea călătoriilor și managementul destinațiilor. În plus, veți dobândi o înțelegere a fundamentelor economice ale turismului prin cunoașterea tendințelor pieței interne și internaționale, a impactului turismului, a celor mai bune practici în turismul durabil și responsabil, precum și a caracteristicilor și proceselor operaționale ale diferitelor sectoare de turism și catering.
Recomandate
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Diplomă de licență în Științe și culturi alimentare
- Pollentia, Italia
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Faceți parte din primul curs interdisciplinar de științe gastronomice din lume. Gastronomia înseamnă să înțelegi mâncarea în totalitatea ei. Licență în Științele și culturile alimentare cu abordarea noastră unică, combinăm învățarea teoretică cu experiențele practice, ajutându-i pe studenți să înțeleagă diverse realități de producție și să dezvolte gândirea critică. Ca parte a comunității noastre, veți fi pregătiți să vă începeți cariera în industria alimentară plină de viață.
Recomandate
Egas Moniz School of Health & Science
Fast-track counseling
Licențiat în Gastronomie
- Monte de Caparica, Portugalia
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză, Portugheză
Fast-track counseling
Diploma de licență în gastronomie, cu o abordare inovatoare și integrată, combină domeniile Științe nutriționale, Management hotelier și Catering, pregătind studenții să se evidențieze într-un sector care este în continuă evoluție.
Recomandate
University of Szeged
Licențiat în turism și catering
- Szeged, Ungaria
BSc
La zi
7 semestre
În campus
Engleză
Scopul principal al facultății este de a oferi studenților cunoștințe profesionale, oferindu-le un avantaj cert pe piața muncii, satisfăcând în același timp cererea regiunii de absolvenți cu înaltă pregătire, cu abilități excelente de comunicare și cunoștințe de limbi străine.
Recomandate
Eszterházy Károly Catholic University
Licențiat în inginerie viticultură și oenologie
- Eger, Ungaria
BSc
La zi
7 semestre
În campus
Engleză
Programul de licență în Inginerie Viticultură și Oenologie oferă studenților oportunitatea de a studia viticultură și vinificație, inclusiv baza lor tehnologică, precum și tipurile de viță de vie din Ungaria și din întreaga lume.
Recomandate
FERRANDI Paris
Licențiat în Arte Culinare și Antreprenoriat
- Paris, Franţa
- Rennes, Franţa + 1 more
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Acest program de excelență combină abilitățile manageriale și expertiza tehnică. Urmărirea acestui program nu vă va putea urmări pasiunea oriunde în lume!
Recomandate
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Croaţia
- Zagreb, Croaţia
Nivel Licenţă
La zi, Part time
3 ani
În campus
Engleză
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Recomandate
Universidad CEU - Cardenal Herrera
Licenta in Gastronomie
- Valencia, Spania
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Centrul Universitar de Gastronomie și Management Culinar (Gasma) este un centru universitar de formare, cercetare și inovare care își propune să dezvolte sectorul gastronomic cu o abordare unică. Gasma
Recomandate
Bangkok University International
Bachelor of Arts în Artă culinară și Design
- Khlong Nueng, Thailanda
BA
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Experimentați o lume de posibilități culinare prin intermediul programului de licență în Arte Culinare și Design la BU International. Fie că aspirațiile dvs. culinare vă conduc spre stilizare, consultanță, specializare, devenind o personalitate media sau deținând afacerea dvs. alimentară, programul nostru combină perfect ingredientele esențiale pentru a crea ceva cu adevărat extraordinar.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor
O diplomă de licență este un program de licență academic, care necesită ani de dedicare, cursuri intensive și de dezvoltare personală pentru a câștiga. Câștigul salarial o diplomă de licență se poate face în aproximativ două până la patru ani de normă întreagă școlarizare, totuși beneficiile de a câștiga o diplomă de licență poate dura o viață întreagă.
Ce este o licență în Studii de Alimente si bauturi? Acest program educațional oferă studenților cu cunoștințele și pregătirea de care au nevoie pentru o carieră în serviciile de alimentare și de ospitalitate. Prin cursuri riguroase, elevii învață cum să gestioneze operațiunile de zi cu zi a unui sediu serviciilor alimentare, cum să se proiecteze meniuri și se instituie prețuri corecte, precum și modul în care să comunice și să coordoneze angajații. În funcție de școală, un stagiu poate fi necesară pentru ca elevii să câștige gradul lor.
Prin absolvirea cu diplomă de licență în studii de alimente și băuturi, elevii ar putea arăta posibili angajatori pe care le au dedicarea și cunoștințele necesare pentru a excela la locul de muncă. Elevii pot fi, de asemenea, posibilitatea de a face afaceri importante și conexiuni personale care pot ajuta să conducă la o carieră în viitor.
Costul pentru a primi o licență în Studii de Alimente si bauturi depinde de o varietate de factori. Elevii sunt sfătuiți să cerceteze potențiale școli pentru a se asigura că programul academic se aliniază cu obiectivele lor educaționale.
Câștigul salarial o diplomă în Studii de Alimente si bauturi pot ajuta absolvenți să găsească locuri de muncă în restaurante, brutării, cantine de spital, școli, restaurante executive, agenții guvernamentale, alimentație publică bucătării, hoteluri, baruri și alte setări de servicii alimentare.În aceste diferite setări, posibile ocupații pentru absolvenți include manageri de restaurant, supraveghetori catering, specialiști de inventar, specialiștii în domeniul serviciilor alimentare de producție, sau siguranța alimentară și a lucrătorilor salubritate.
Cu cursuri online și part-time disponibile la mai multe școli, care au o viață ocupată ar trebui să nu te descurajeze de la obtinerea o educație. Pentru a începe dumneavoastră de licență în Studii de alimente și băuturi, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.