15 Științe alimentare Bachelor's degrees found
- BSc
- Nivel Licenţă
- Asistență medicală
- Nutriție
- Științe alimentare
- Europa8
- Asia3
- Oceania2
- America de Nord2
15 Științe alimentare Bachelor's degrees found
Recomandate
Fulda University of Applied Sciences
Inginerie industrială Științele vieții (BSc)
- Fulda, Germania
BSc
La zi
7 semestre
În campus
Engleză
Complexitatea proceselor din industria alimentară necesită formarea de specialiști interdisciplinari. Aceștia ar trebui să aibă cunoștințe solide de afaceri în domeniile dezvoltării produselor, comercializării produselor, furnizării produselor, gestionării inovării și marketingului. De asemenea, aceștia trebuie să fie competenți în aplicarea tehnologiei alimentare.
Recomandate
University of Applied Sciences Upper Austria
Fast-track counseling
Licenta in tehnologie alimentara si nutritie
- Wels, Austria
BSc
La zi
6 semestre
În campus
Germană
Fast-track counseling
Acest curs oferă o înțelegere a nutriției și a aspectelor științifice și tehnice ale producției alimentare. Absolvenții sunt calificați să dezvolte alimente de înaltă calitate, sănătoase și produse în mod durabil.
Recomandate
Fulda University of Applied Sciences
Tehnologia alimentară (B.Sc.)
- Fulda, Germania
BSc
La zi
7 semestre
În campus
Engleză
Programul de studii de licență în tehnologia alimentară oferă studenților pregătire legată de practica ca ingineri alimentari pe o bază academică. Întregul lanț alimentar ("De la fermă la furculiță") este luat în considerare din punct de vedere tehnologic, tehnic, economic și științific.
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Bachelor of Science aplicate în gestionarea produselor alimentare și de afaceri
- 0551, Irlanda
BSc
La zi
În campus
Engleză
B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în a concura cu succes pe o piata tot mai competitiva si la nivel mondial.
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Licență în tehnologia produselor alimentare
- Jakarta, Indonezia
Nivel Licenţă
La zi
În campus
Engleză
Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ...
Szent István University, Faculty of Food Science
BSC în Inginerie Alimentară
- Budapest, Ungaria
BSc
La zi
În campus
Engleză
Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară
California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration
Bachelor of Science in Agribusiness and Food Industry Management
- Pomona, Statele Unite ale Americii
BSc
În campus
Engleză
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Licențiat în inginerie alimentară
- Bună Ziua, România
Nivel Licenţă
Programul de licență INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE are ca obiectiv general pregătirea specialiștilor tehnologici în domeniul industriei alimentare; acest program funcționează din 2009, fiind acreditat în 2015 și are o durată de 4 ani de studii, un curs de zi cu 240 de credite, conform Acordului de la Bologna.
Panyapiwat Institute of Management
Managementul tehnologiei de prelucrare a produselor alimentare program de licență
- Bang Talat, Thailanda
Nivel Licenţă
Engleză, Thailandez
Populația mondială crește odată cu creșterea cererii de alimente. Afacerea cu creșterea animalelor este o afacere cu ape medii din lanțul de aprovizionare care joacă un rol important. Servește pentru a produce și alimenta carne de calitate în industria producătoare de alimente. Din viziunea de a fi „Bucătăria lumii” de astăzi, creșterea animalelor și stilurile de procesare a alimentelor Folosind tehnologia modernă, sigură și ecologică.
University College Birmingham
Licențiat în tehnologie de panificație și patiserie
- Birmingham, Regatul Unit
BSc
În campus
Engleză
Ai pasiune pentru coacere? Visezi să devii ciocolater sau patiser sau chiar să îți începi propria afacere de panificație?
Al-Quds University
Inginerie Alimentară
- Abu Dis, Teritoriile Palestiniene
Nivel Licenţă
În campus
Avestan
Industria alimentară se bazează pe o gamă largă de procese pentru a fabrica cantitatea vastă de alimente pe care o vedem astăzi. Ingineria alimentară utilizează principiile chimiei, microbiologiei și ingineriei pentru a proiecta procesele de fabricație a alimentelor. Planul de predare al Departamentului de Inginerie Alimentară se concentrează pe furnizarea studentului de abilitățile și conceptele legate de ingineria și tehnologia alimentară, care se concentrează pe dezvoltarea de noi produse alimentare, proiectarea proceselor pentru producerea acestor alimente, selectarea materialelor de ambalare, studierea termenului de valabilitate și senzorial evaluarea produsului. Proiectarea și controlul operațiunilor în fabricile alimentare, metodele de producere a alimentelor funcționale, controlul calității produselor alimentare, pe lângă gestionarea fabricilor alimentare și metodele de comercializare a produselor alimentare. În plus față de testele microbiologice și chimice, studenții din ingineria alimentară vor studia fenomene de bază care sunt direct legate de producția de produse alimentare și de proprietățile acestora. Planul de predare al departamentului îi califică pe absolvenții săi să întreprindă sarcini multiple și variate în industriile alimentare care s-au transformat într-o industrie care combină tehnologii înalte și procese multiple bazate pe biochimie și tehnologie. Departamentul de Inginerie Alimentară se distinge prin faptul că își va califica absolventul pentru a lucra în domeniile biotehnologiei (biotehnologiei) și ingineriei industriilor alimentare. Pe lângă faptul că lucrează în diferite ramuri ale industriei alimentare și biotehnologiei, absolvenții departamentului vor fi calificați să lucreze și în domeniul industriilor farmaceutice și cosmetice, precum și în domeniile cercetării în instituțiile de cercetare interesate de științele vieții și ingineria mediului. De asemenea, vor putea lucra în instituții preocupate de controlul industriilor alimentare și biotehnologice (Instituția pentru standarde și metrologie) și vor putea lucra și în firme de consultanță care se ocupă cu dezvoltarea alimentară și a mediului.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Științe alimentare (major: licență)
- Online USA
Nivel Licenţă
În campus
Știința alimentelor folosește principiile științei și ingineriei pentru a studia alimentele, conservarea și prelucrarea acestora.
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
Licențiat în tehnologie alimentară
- Antrim, Regatul Unit
BSc
În campus
Engleză
Diploma de onoare în tehnologia alimentară, validată de Universitatea Ulster, a fost concepută pentru a dota absolvenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a intra într-o industrie competitivă globală de procesare a alimentelor.
Massey University
Licențiat în tehnologie alimentară cu distincție
- Auckland, Noua Zeelandă
- Palmerston North, Noua Zeelandă
Nivel Licenţă
La zi
4 ani
În campus
Engleză
Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75% dintre absolvenții noștri au locuri de muncă în termen de șase luni de la absolvire.
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor of Science (Tehnologie alimentară și nutriție)
- Melbourne, Australia
Nivel Licenţă
La zi
3 ani
În campus
Engleză
Inovarea alimentelor de combustibil. Studiați știința alimentelor. Cu o diplomă de știință alimentară, puteți urmări o serie de căi de carieră în cadrul industriei în domenii precum prelucrarea, fabricarea, ambalarea, marketingul, cercetarea, asigurarea calității, dezvoltarea produselor și educația.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Format de studiu popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Nivel Licenţă Programe în Asistență medicală Nutriție Științe alimentare Tehnologii alimentare
Completarea unei diplome de licență este o realizare importantă în călătoria educațională. Patru ani de studii universitare intensive continuă să producă absolvenți bine rotunzi care sunt pregătiți să intre direct în locuri de muncă calificate.
S-ar putea să vă întrebați ce este licența în tehnologia alimentară? Programele se concentrează adesea asupra diferitelor aspecte ale industriei, cum ar fi prelucrarea, siguranța, depozitarea, controlul calității și nutriția. Elevii au tendința de a începe prin construirea unei baze solide în științe, prin cursuri în matematică avansată, chimie, biologie și fizică. Odată ce au stăpânit această teorie, ei sunt prezenți pentru a deveni bine cunoscuți în subiecte precum ambalarea, evaluarea senzorială, ingineria produselor alimentare și dezvoltarea produselor.
Absolvenții consideră că se uită la sistemele industriale de alimentație dintr-o perspectivă complet diferită. Aceștia pot dezvolta mai multe gusturi rafinate, care le vor permite să se bucure de deserturi, băuturi și gustări la un nou nivel. Din cauza populației în creștere și a cererii puternice a lumii, mulți își găsesc locul de muncă imediat după absolvire.
Ratele de școlarizare variază între instituții. Studenții potențiali pot fi în măsură să calculeze costul educației prin utilizarea informațiilor pe site-ul unei școli. Majoritatea colegiilor au departamente de ajutor financiar pentru a oferi împrumuturi și burse pentru cei care se califică pentru acestea.
Oportunitățile de muncă depind foarte mult de interesele și abilitățile elevului. Cei care fac bine în cursuri de știință pot lucra mai târziu într-un laborator sau într-o unitate de producție. Absolvenții creației pot găsi locuri de muncă în curs de dezvoltare pentru produse, tehnici și rețete noi. Analiștii orientați spre detalii și orientați spre detaliu își pot folosi educația pentru a lucra în conformitate cu reglementările în sectorul public sau privat. Altele sunt specializate în transport și logistică. Întreprinzătorii cu spirit antreprenorial pot să-și lanseze propriul lanț alimentar sau de pregătire a mesei.
Elevii pot găsi instituții care oferă grade tehnologice alimentare în Europa, Asia și în afara ei. Înainte de înscrierea cu normă întreagă, unii studenți pot fi capabili să meargă înainte prin a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.