Keystone logo
University of Parma Licențiat în știința și tehnologia alimentară
University of Parma

Licențiat în știința și tehnologia alimentară

Parma, Italia

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Solicitați termenul limită de aplicare

Oct 2025

Solicitați taxe de școlarizare

Amestecat, În campus

* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021

Introducere

Programul

Cursul de licență în știința și tehnologia alimentelor este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și tehnologiei alimentelor. Absolvenții vor dobândi competențe operaționale pentru roluri profesionale tehnice și manageriale și pentru activități de sprijin în controlul procesării și producției de produse alimentare în industrii, laboratoare și servicii în sectorul producției alimentare.

La sfârșitul cursului, absolvenții în Știința și Tehnologia Alimentelor vor dobândi:

  • Cunoștințe de bază bune în matematică, fizică, chimie și biologie pentru activități practice în sectorul alimentar.
  • Stăpânirea adecvată a metodei științifice pentru a aplica competențele de bază și operaționale la soluționarea problemelor și la dezvoltarea tehnologiei inovatoare în lanțul și industria de producție alimentară.
  • O bună cunoaștere teoretică și operațională a subiecților de bază din sectorul alimentar, cu referire specială la tehnologii de producție, componente alimentare și elemente microbiologice, siguranță, calitate nutritivă, igienă și control organoleptic; cunoștințe aplicate aspectelor economice ale sectorului în legătură cu piața și gestionarea companiilor de producție, procesare și comercializare a produselor alimentare.
  • Cunoașterea principiilor nutriției umane pentru prevenirea și protecția sănătății.
  • Cunoașterea legislației alimentare.
  • Conștientizarea profundă a responsabilităților profesionale și etice și capabilă să evalueze impactul social și de mediu al activităților din sectorul alimentar.
  • Stăpânirea a cel puțin unei limbi europene dincolo de italiană: engleza este utilizată în general în domeniul specific de expertiză și pentru schimbul de informații generale.
  • Capacități bune, dobândite în principal prin stagii și / sau formare la locul de muncă, de a lucra atât autonom, cât și în grupuri, de adaptare la mediul de lucru și la evoluția sa.

Cerințele de admitere

Cursul de licență este deschis unui număr limitat de studenți. Selecția se va face exclusiv în funcție de clasa finală de liceu și de ordinea cronologică înscrierea.

Instrucțiuni pentru studenții italieni și europeni .

Proceduri pentru resortisanții din afara UE .

Curriculum

Admitere

Rezultatul programului

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări