Pregătire pentru test

Pregătirea pentru teste îi face pe elevi și studenți gata pentru examenele universitare sau cele de admitere. Aceasta poate avea loc în clase sau individual. Explorează opțiunile de mai jos și găsește opțiunea de pregătiri pentru teste potrivită ție.
PrepScholar oferă cursuri de pregătire online la prețuri accesibile pentru SAT, ACT, GRE și GMAT. Programul său personalizează învățatul în funcție de punctele forte și punctele slabe ale studenților. Cursurile lor sunt concepute strategic și științific pentru a instrui studenții în domeniile care se potrivesc cu abilitățile lor.
Magoosh oferă pregătire online pentru testele SAT, care ajută ca studiul pentru teste standardizate să fie accesibil, eficient și plăcut. Studenții pot studia oricând și oriunde de pe un computer sau telefon, iar Magoosh reprezintă o fracțiune din costul orelor sau a tutorilor—dar cu rezultate similare sau mai bune.
1750+ întrebări și peste 200 de lecții video
Magoosh oferă pregătire online pentru testele GRE, care ajută ca studiul pentru teste standardizate să fie accesibil, eficient și plăcut. Studenții pot studia oricând și oriunde de pe un computer sau telefon, iar Magoosh reprezintă o fracțiune din costul orelor sau a tutorilor—dar cu rezultate similare sau mai bune.
1.400 de întrebări și peste 250 de lecții video
Magoosh oferă pregătire online pentru testele TOEFL, care ajută ca studiul pentru teste standardizate să fie accesibil, eficient și plăcut. Studenții pot studia oricând și oriunde de pe un computer sau telefon, iar Magoosh reprezintă o fracțiune din costul orelor sau a tutorilor—dar cu rezultate similare sau mai bune.
420+ întrebări și peste 140 de lecții video
Magoosh oferă pregătire online pentru testele IELTS, care ajută ca studiul pentru teste standardizate să fie accesibil, eficient și plăcut. Studenții pot studia oricând și oriunde de pe un computer sau telefon, iar Magoosh reprezintă o fracțiune din costul orelor sau a tutorilor—dar cu rezultate similare sau mai bune.
600+ întrebări și peste 125 de lecții video
Magoosh oferă pregătire online pentru testele ACT, care ajută ca studiul pentru teste standardizate să fie accesibil, eficient și plăcut. Studenții pot studia oricând și oriunde de pe un computer sau telefon, iar Magoosh reprezintă o fracțiune din costul orelor sau a tutorilor—dar cu rezultate similare sau mai bune.
1.300+ întrebări și peste 250 de lecții video
Magoosh oferă pregătire online pentru testele GMAT, care ajută ca studiul pentru teste standardizate să fie accesibil, eficient și plăcut. Studenții pot studia oricând și oriunde de pe un computer sau telefon, iar Magoosh reprezintă o fracțiune din costul orelor sau a tutorilor—dar cu rezultate similare sau mai bune.
1.300+ întrebări și peste 340 de lecții video