Citește Descrierea Oficială

Aros este un privat (reformă) Instituție creștină pentru învățământul superior, care educă studenții cu o chemare, care să le permită să intre în profesia de învățământ cu competența necesară. Peisajul de învățământ din Africa de Sud este dinamic, cu multe provocări și o lipsă severă de educatori. Prin urmare, Aros are drept scop de a dota studenții pentru a face o diferență în peisajul educațional.

Campus Aros "se află în Waverley, Pretoria. Cei aproximativ 800 de elevi care urmează cursuri de week-end se bucure de o viață de student unic, care nu seamănă cu nimic cunoscut în orice alt campus în Africa de Sud. Acest lucru este în cazul în care vă va face prieteni, de a cunoaște colegi, și muncesc din greu.

Aros este acreditat de către Comisia calității în învățământul superior (HEQC) a Consiliului privind învățământul superior. Acesta este organismul de acreditare statutar care acreditează programele de educație toate superior și instituții din Africa de Sud.

Programe predate în:
  • Afrikaans

Această școală oferă și:

Licenţă

Aros, A Higher Education Institution

Programe de învățământ Aros " vizează furnizarea studenților cu o bază teoretică substanțial, în timp ce combină experiența practică valoroasă cu teoria. ... [+]

[Afrikaans: Baccalaureusgraad în Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) permite studenților să înțeleagă principiile educației (în special până la această fază) și să aplice aceste principii în practică. Programe de învățământ Aros " vizează furnizarea studenților cu o bază teoretică substanțial, în timp ce combină experiența practică valoroasă cu teoria.

Diferitele specializările din cadrul curriculum-ului se concentreze pe alfabetizare, numerație și deprinderi de viață.

Nivelul de absolvire pentru calificarea este la nivel NKR 7 (510 credite) și permite absolvenților de a preda în învățământul public și privat (SAQA calificare nu 86167). ... [-]

Africa de Sud Pretoria
Februarie 2020
Afrikaans
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză