Citește Descrierea Oficială

Cornerstone Institute fost fondat în 1970 la Cape Flats, într-un moment în care potențiali teologi negri au fost excluși de la universitățile din cauza legilor opresive ale fostului regim. În calitate de Institut biblic de biserică din Cape, ea a oferit educație teologică pentru pastorii necalificați pe Cape Flats.

Institutul este fondat istoric într-un etos extrem de etic, subliniind relația dintre conducere și integritatea profesională. Ea cuprinde studenții din toate categoriile de viață și se concentrează pe dezvoltarea liderilor. Cornerstone este o instituție privată de învățământ superior nonprofit, complet acreditată, care oferă programe universitare (certificate, cursuri scurte și diplome) și programe postuniversitare (diplome de diplomă și diplome de înaltă calificare) în diferite discipline din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Facultatea de Antreprenoriat și Economie Transformare. Majoritatea programelor noastre sunt oferite online și în campus, facilitând astfel studenților să studieze din întreaga lume.

De ce să alegeți Cornerstone Institute ?

La Cornerstone Institute obținem cea mai bună facultate, asigurându-ne că studenții care au absolvit instituția noastră pot face diferența în toate domeniile de studiu pe care le oferim; inclusiv psihologie, etică, filosofie, studii religioase, afaceri, educație, sociologie și dezvoltare comunitară. Căutăm să împărtășim o poveste convingătoare, susținută de o filosofie a educației, în care transmitem, transferăm și încorporăm valorile fundamentale ale instituției noastre.


Ceea ce ne separă de restul este că noi:

 • Au o abordare semnătură în care oferim un set fundamentală fundamental de cursuri, denumit "Cornerstone Core". Acestea includ comunicarea interculturală, economie, studii de lider, viziuni asupra lumii, istoria și societatea sud-africană și etica.
 • Proiectat o soluție "de patru ani", în care studenții care nu obțin o diplomă de licență în clasa a 12-a vor putea să acceseze programele noastre de certificare în toate disciplinele pe care le oferim, să le punem într-un program de studii universitare, dorit.
 • Crearea accesului la o educație universitară într-o comunitate de îngrijire și competentă.
 • Oferiți un mediu productiv și stimulativ în care învățarea și predarea pot avea loc, în campusurile noastre și în mediile noastre de învățare online.
 • Sunt angajați în dezvoltarea comunității în toate formele ei diferite.
 • Au un etos bazat pe etică.
 • Focus pe pregătirea carierei eficace și Pathways .
 • Oferiți taxe competitive și sprijin financiar pentru elevii calificați.


Valori comune comune

Recunoaștem că valorile nu sunt doar cele despre care vorbim și le predăm, ci sunt esențiale pentru formarea identității. Cornerstone se angajează să construiască o viziune asupra lumii cu un înalt nivel de etică și principiu în toți studenții noștri. Promovăm valorile incluzivității, excelenței, integrității, unității, respectului și creativității pentru a produce lideri dinamici etici pregătiți să acționeze în calitate de cetățeni responsabili într-o societate globală.

Pentru a extinde oferta noastră și pentru a adăuga valoare studenților în toate domeniile vieții, Centrul de Instruire a Fundamentelor a fost încorporat în cadrul Facultății de Antreprenoriat și Transformare Economică al Cornerstone Institute . FTC oferă programe de leadership și management pentru corporații, guvern și comunități. Ei au o experiență remarcabilă în furnizarea de programe și cursuri de formare responsabile, de înaltă calitate, tuturor sectoarelor, atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Toate cursurile și programele noastre de instruire sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor, timpilor și bugetului clientului.


Direcția viitoare

În august 2015, Cornerstone Institute câștigat un binefăcător care a văzut potențialul pentru Cornerstone pentru a aborda provocările educaționale cu care se confruntă Africa, în special în Africa de Sud și la nivel global. Lipsa serioasă de programe de învățare accesibile și de înaltă calitate, disponibile pentru adulți (tineri și bătrâni), sunt luate în considerare în planificarea noastră. Cornerstone Institute face o diferență oferind o oportunitate tuturor sud-africanilor și membrilor comunității globale de a dobândi perspectivă, abilități și cunoștințe care pot satisface nevoile lor și ale societății noastre la toate nivelurile și în toate domeniile care contează. Recunoscând și recunoscând faptul că Cornerstone Institute nu poate servi întregului spectru de educație și formare necesară pentru transformarea societății, putem oferi o piatră de temelie și fundație pentru a remedia deficiențele sistemului nostru de învățământ general. Oferim un set coerent și strategic de programe prin care studenții noștri găsesc căi spre măiestrie personală, avansare și împlinire. Modelul nostru, bazat pe relevanța socială, integritatea etică și academică, pluralitatea, precum și sustenabilitatea financiară, sunt piloni importanți pentru a face impactul pe care îl urmăm cu toții în crearea unei societăți prospere, echitabile și echitabile.

Consiliul de administrație și Managementul Cornerstone Institute au planuri mari pentru viitorul său. Aceste planuri vor fi premisele unei cercetări robuste și vor fi inițial conduse printr-un Incubator de Cercetare, care va fi înființat în cadrul Facultății de Antreprenoriat și Transformare Economică. Unele dintre domeniile pe care intenționăm să le explorăm includ:

 • Economia verde;
 • Tendințe de afaceri;
 • Știința aplicată pentru o lume durabilă;
 • Convergența în domeniul media și tehnologie; și
 • Artă și cultură

Rezultatele cercetărilor pe care le desfășurăm vor informa noile programe și facultăți, școli și departamente la Cornerstone Institute .

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Cornerstone Institute

Scopul acestui program este de a educa studenții în teoria și practica psihologiei și consilierii, cu accent pe dezvoltarea personală, studii de familie și intervenții ma ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. ID-ul SAQA: 87406. (376 CREDITE)

Scopul acestui program este de a educa studenții în teoria și practica psihologiei și consilierii, cu accent pe dezvoltarea personală, studii de familie și intervenții mai largi de sănătate mintală. Programul ajută elevii să dezvolte o practică de consiliere integrată și relevantă în contextul sud-african. Ea pregătește, de asemenea, studenții pentru studii suplimentare în psihologie și le instruiește în abilități fundamentale de cercetare socială. În timpul primului an, studenții vor lua, de asemenea, setul de module fundamentale, denumit "Cornerstone Core". Acestea includ Istorie, Sociologie, Etică, Filosofie, Studii Economice și Leadership. Aceste module sunt încorporate în valorile de bază ale Cornerstone de includere, excelență, integritate, unitate, respect și creativitate.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Această calificare îi ajută pe elevi să dobândească o înțelegere aprofundată a teoriilor sociologice. Studentul va putea analiza și evalua aceste teorii cu referire la as ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. ID-ul SAQA: 87406. (376 CREDITE)

Această calificare îi ajută pe elevi să dobândească o înțelegere aprofundată a teoriilor sociologice. Studentul va putea analiza și evalua aceste teorii cu referire la aspecte precum sărăcia, globalizarea, conflictul, mediul și sexul, cu un accent special pe Africa de Sud și pe continentul african. Calificarea oferă, de asemenea, studenților cu abilități practice de comunitate, de cercetare culturală și socială.

Cerințe de admitereCertificat național de bacalaureat cu permis de licență sau echivalent;Certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Certificat mai mare sau un certificat sau diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereUn certificat național de bază sau un certificat național de formare profesională cu permis de diplomă (sau echivalent), combinat cu rezultatele testului național de evaluare (NBT);Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și rezultate ale BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Master în Studii Media este conceput pentru a ajuta elevii să dezvolte abilitățile analitice, critice și creative de comunicare necesare pentru a se angaja în mod semnifi ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; ID-ul SAQA: 87406. (376 CREDITE)

Master în Studii Media este conceput pentru a ajuta elevii să dezvolte abilitățile analitice, critice și creative de comunicare necesare pentru a se angaja în mod semnificativ cu o gamă largă de mass-media. Bazându-se pe o înțelegere solidă a contextelor politice, economice, tehnologice, sociale și istorice ale mass-mediei, fiecare elev își va găsi vocea unică prin experiențe din lumea reală oferite prin contactul cu profesioniștii din industrie și cu proiectele practice.

Cerințe de admitereCertificat național de nivel superior (NSC) cu permis de licență sau echivalent;Certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Certificat mai mare sau un certificat sau diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereCertificat național de nivel superior sau certificat național cu diplomă (sau echivalent), combinat cu rezultatele testului național de evaluare (NBT);Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și rezultate ale BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Scopul acestui program este de a oferi studenților o abordare creștină, interdisciplinară, care să implice crizele și oportunitățile din lumea reală. Cu accent pe interpr ... [+]

Diplomă de licență în teologie (376 credite)

Scopul acestui program este de a oferi studenților o abordare creștină, interdisciplinară, care să implice crizele și oportunitățile din lumea reală. Cu accent pe interpretarea biblică și înțelegerea teologică, elevii se angajează astăzi într-o gamă largă de probleme contextuale cu care se confruntă Africa de Sud și dezvoltă un răspuns integrativ (desenat din perspective psihologice, teologice și sociologice). Prin urmare, sentimentul de vocație personală este cultivat, cu accent pe aplicarea practică.

Cerințe de admitere

Certificat Național Senior (NSC) cu permis de licență sau echivalent. Un certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent. Un certificat mai mare sau un certificat sau o diplomă avansată într-un domeniu conjugat.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Cornerstone Institute

Acest program permite absolvenților să lucreze într-o mare varietate de proiecte de dezvoltare comunitară (de exemplu, guvern, ONG-uri, biserici). Ne propunem să producă ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITE)

Acest program permite absolvenților să lucreze într-o mare varietate de proiecte de dezvoltare comunitară (de exemplu, guvern, ONG-uri, biserici). Ne propunem să producă muncitorii din comunitate care abordează sarcina lor din convingeri profunde creștine și să dobândească cunoștințele, instrumentele și abilitățile sociologice pe care le pot oferi studiile de dezvoltare.

Cerințe de admitereCertificat național de nivel superior (NSC) cu permis de licență sau echivalent;Un certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Un certificat mai mare sau un certificat sau o diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereUn certificat național de nivel superior sau un certificat național cu o diplomă (sau echivalent) combinată cu rezultatele obținute de BNT;Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și a rezultatelor BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Vârsta matură de 45 de ani poate fi admisă, determinată de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Acest program dezvoltă lideri creștini cu o bază teoretică și practică largă în lucrarea creștină. Absolvenții vor fi înzestrați în texte biblice și echipați cu cunoștinț ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITE)

Acest program dezvoltă lideri creștini cu o bază teoretică și practică largă în lucrarea creștină. Absolvenții vor fi înzestrați în texte biblice și echipați cu cunoștințele și abilitățile care vor servi în biserici și organizații bazate pe credință. Studiul academic și credința personală sunt integrate pentru a produce lideri cu o spiritualitate matură și holistică.

Cerințe de admitereUn certificat național de bază (NSC) cu permis de licență sau echivalent;Certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Certificat mai mare sau un certificat sau diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereUn certificat național de nivel superior sau un certificat național cu o diplomă (sau echivalent) combinată cu rezultatele obținute de BNT;Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Politica RPL pentru acces și rezultatele BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Acest program își propune să producă un tip distinctiv de consilier: bărbați și femei care sunt profund informați atât de credința creștină, cât și de știința umană a psi ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITE)

Acest program își propune să producă un tip distinctiv de consilier: bărbați și femei care sunt profund informați atât de credința creștină, cât și de știința umană a psihologiei. Scopul nostru este de a produce absolvenți cu o abilitate deosebită de a integra înțelegerea creștină a condiției umane, împreună cu constatările oferite de științele umane pentru a ajuta oamenii în călătoria lor către integritate.

Cerințe de admitereCertificat național de bacalaureat cu permis de licență sau echivalent;Certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Certificat mai mare sau un certificat sau diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereCertificat național de nivel superior sau certificat național cu diplomă (sau echivalent), combinat cu rezultatele testului național de evaluare (NBT);Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și rezultate ale BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani cu normă întreagă;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Acest program permite absolvenților să lucreze și să conducă o gamă largă de proiecte de management al afacerilor (de exemplu, ONG-uri, afaceri, biserici, întreprinderi a ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITE)

Acest program permite absolvenților să lucreze și să conducă o gamă largă de proiecte de management al afacerilor (de exemplu, ONG-uri, afaceri, biserici, întreprinderi antreprenoriale). Scopul nostru este de a produce absolvenți capabili să gestioneze echipe și organizații care abordează sarcina lor din cauza convingerilor profunde creștine și să dobândească cunoștințele, instrumentele și abilitățile de management pe care le oferă studiile de afaceri.

Cerințe de admitereUn certificat național de bază (NSC) cu permis de licență sau echivalent;Certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Certificat mai mare sau un certificat sau diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereUn certificat național de bază sau un certificat național de formare profesională cu permis de diplomă (sau echivalent), combinat cu rezultatele testului național de evaluare (NBT);Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și rezultate ale BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani cu normă întreagă;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Acest program permite absolvenților să devină lideri comunitari printr-o mare varietate de proiecte media (de exemplu, ONG-uri, biserici, companii de producție, agenții d ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006; NQF 7; SAQA ID: 57225. (376 CREDITE)

Acest program permite absolvenților să devină lideri comunitari printr-o mare varietate de proiecte media (de exemplu, ONG-uri, biserici, companii de producție, agenții de publicitate). Ne propunem să producă muncitorii din domeniul mass-media care abordează sarcina lor din convingeri profunde creștine și dobândesc teologia, studiile biblice și cunoștințele media, instrumentele și abilitățile pe care aceste studii le pot oferi.

Cerințe de admitereUn certificat național de bază (NSC) cu permis de licență sau echivalent;Certificat de înmatriculare (cu scutire universitară) sau echivalent;Certificat mai mare sau un certificat sau diplomă avansată într-un domeniu conjugat.Cerințe alternative de admitereUn certificat național de bază sau un certificat național de formare profesională cu permis de diplomă (sau echivalent), combinat cu rezultatele testului național de evaluare (NBT);Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și rezultate ale BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;În campus și online;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză