Citește Descrierea Oficială

Despre IMM Graduate School of Marketing

Marketingul este fundamental pentru succesul oricărei afaceri, indiferent dacă sunt mari sau mici, precum și IMM GSM joacă un rol important în promovarea importanței pe piață nu doar ca o cariera, ci și ca mod de a orienta o afacere.

Misiune

Misiunea IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) este de a darui continuu competențe, cunoștințe și competențe relevante și de marketing de calitate pentru elevii săi, creând astfel marketing profesional calificat și bine echipate, care sunt pe deplin calificat și capabil de a practica în mod eficient în mediul de afaceri. În acest fel, absolvenții IMM GSM va contribui la dezvoltarea generală a unui sunet și la nivel global recunoscut economie.

Viziune

IMM GSM se străduiește să fie furnizorul de învățământ la distanță de alegere și Centrul de Excelență pentru marketing și discipline legate de comercializare în Africa de Sud. În eforturile noastre de a deveni un punct tactil de cunoștințe de marketing și informații, IMM GSM va continua să furnizeze toate părțile interesate, cu servicii superioare și profesional client și obiectul de cea mai înaltă integritate academică.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

IMM Graduate School of Marketing

BBA în Marketing Management cuprinde module obligatorii și opționale module ... [+]

BBA în Marketing Management cuprinde module obligatorii și module opționale. Acest grad este format din 20 de module și este structurat după cum urmează:

Anul 1 MAR101 - Marketing 1 (20 credite) BC101 - Business Communication 1 (20 credite) BL101 - Business Legea 1 (20 credite) BM101 - Managementul Afacerilor 1 (20 credite) BS101 - Business Statistica 1 (20 credite) ECO101 - Economie 1 (20 credite) FM101 - Management Financiar 1 (20 credite) Anul 2 MAR202 - Marketing 2 (20 credite) BM202 - Managementul Afacerilor 2 (20 credite) ECO201 - Economie 2 (20 credite) FM202 - management financiar 2 (20 credite) MC201 - Marketing Communications 2 (20 credite) Opționale (20 credite) Anul 3 MAR303 - Marketing 3 (20 credite) BM303 - Managementul Afacerilor 3 (20 credite) FM303 - Management Financiar 3 (20 credite) IAM301 - International și Africa de marketing 3 (20 credite) MRT301 - Cercetare de marketing: Teoria 3 (20 credite) MRP302 - Cercetare de marketing: Proiect 3 (20 credite) Opționale (20 credite) Module opționale ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

IMM Graduate School of Marketing

BCom în Marketing și Management Știința a fost aprobat de Consiliu privind învățământul superior (CHE) și vor fi oferite de către AGA IMM peste ... [+]

BCom în Marketing și Management Știința a fost aprobat de Consiliu privind învățământul superior (CHE) și vor fi oferite de către IMM AGA peste ofranda actual al BBA în Marketing Management. Numărul Africa de Sud Calificativ Autoritatea ID-ul este 90737.

BCom în Marketing și Management Știință combină funcția de marketing cu funcții de sprijin conexe, cum ar fi distribuția, logistica si management de proiect, cu un accent puternic pe cercetare de afaceri. Această calificare este destinat să răspundă un rol de conducere în industrie și, prin urmare, are un accent puternic de afaceri. BCom în Marketing și Management Stiinta va oferi studenților cu comercializare de specialitate și cunoștințe de management, precum și abilități de a aplica aceste cunoștințe în scopul de a sprijini cariera lor prin studii academice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IMM Graduate School of Marketing

Cele BPhil Onoruri în Management Marketing vor fi oferite la nivel 8 din CNC (HEQF aliniat) și va ... [+]

Cele BPhil Onoruri în Management Marketing vor fi oferite la nivel 8 din CNC (HEQF aliniat) și va consta din 140 de credite.

Criteriile de admitere Un adecvat Diploma la nivel CNC 7 cu Marketing Management 3 ca un modul major. Sunt necesare un CV și scrisoare de motivare. Orice alte calificare echivalent.

Solicitanții sunt obligați să completeze aplicația de Studii Postuniversitare de formă admitere pentru Onoruri BPhil în Marketing Management, care, împreună cu copii certificate ale certificatelor de învățământ, identitate / pașaport, documente o scrisoare de motivație și un CV, ar trebui să fie returnate prin scrisoare recomandată la: Dean: Studii postuniversitare IMM GSM PO Box 91820 Auckland Park 2006 O depozit nerambursabil trebuie să însoțească formularul de cerere.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză