Inscape Education Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inscape crede în oferirea de produse cu valoare determinată pentru a asigura o creștere diversă a sectorului creativ și industriei în general. Avem o cultură instituțională a stabilit că este unic pentru Inscape și studenții săi. Cultura noastră este construit pe un sistem de valori care încurajează calitatea, autenticitatea și relații. Ne străduim ca acest lucru să fie reflectorizant în toate domeniile instituției noastre.

Ca organizație, promovăm și accesul la inclusivitate superior de învățare. Pentru fiecare douăzeci de studenți care se inscriu cu noi, suntem capabili de a oferi burse parțiale sau complete pentru a sprijini candidații care merită, care altfel nu ar avea posibilitatea să se angajeze în cariera lor alese.

Noi adopta un student unic de predare centrată și o abordare de învățare care vizează învățarea pe tot parcursul vieții. Raportul student nostru este lector scăzut pentru a asigura o atenție individuală dincolo de nevoile academice imediate ale studenților noștri. Noi înțelegem dinamica unei culturi de clasă mică și să maximizeze producția studentului în acest mediu. Elevii sunt, cu toate acestea, de așteptat să își asume responsabilitatea pentru propria învățare și să depună eforturi pentru a deveni în cele din urmă elevii independenți.

Noi insuflăm o abordare de predare care se bazează pe principiile de lucru integrat de învățare (WIL). Absolvenții care ne părăsesc sunt încrezători pentru a intra în lumea afacerilor. Vom adopta o abordare de business în curriculum-ul și sălile noastre de clasă pentru a pregăti absolvenți pentru atât oportunitățile și provocările din lumea muncii așteptate.

învățarea continuă

Accesul la învățarea ulterioară este ridicat pe lista noastră prioritate și suntem mândri că mai mult de două treimi din studenții noștri, care intră în programele noastre de certificat superior continua să fie acceptat în calificări fie la Inscape sau alte instituții de învățământ superior acreditate și înregistrate.

ACREDITARI

Inscape este înregistrată la Departamentul de Învățământ Superior și Formare (DHET), ca o instituție de învățământ superior privat. Bachelor noastre de Design de Master, Diplome si certificate Superior sunt acreditate de Consiliul privind învățământul superior (ELV), și înregistrate de către Qualifications din Africa de Sud Authority (SAQA) privind Cadrul Național al Calificărilor (CNC).

Locații

Cape Town

Inscape Education Group

Address
Cape Town Campus
408 The Armoury,
Buchanan Square,
160 Sir Lowry Road,
Woodstock

Cape Town, Western Cape, Africa de Sud
Număr de telefon
+27 11 327 2002

Durban

Address
Durban Campus
106 Montpelier Road
(access via 8th avenue off Florida Road)
Morningside

Durban, KwaZulu-Natal, Africa de Sud

Midrand

Address
Midrand Campus
353 Alexandra Road
Halfway Gardens

Midrand, Gauteng, Africa de Sud

Pretoria

Address
Pretoria Campus
193 Corobay Avenue
Waterkloof Glen

Pretoria, Gauteng, Africa de Sud

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră