The Design School Southern Africa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DSSA

O educație în design-ul este diferit decât el însuși de proiectare. Ar trebui să fie bine planificate, contemporane și, mai presus de toate, creativ. Asta e filozofia noastra de la Școala de Design Africa de Sud (DSSA).

Design School Africa de Sud (DSSA) a fost infiintata in anul 1990, iar astăzi este o divizie cheie a Institutului Independent de Educație (Pty) Ltd (IIE), care este cel mai important înregistrat furnizor privat de învățământ superior din Africa de Sud.

absolvenți IIE de la Design School Africa de Sud (DSSA) sunt bine respectate în întreaga industrie de proiectare. Acest lucru se datorează faptului că Școala de Design Africa de Sud (DSSA) echilibrează potențialul creativ naturale cu pregătire profesională prin excelență academică și experiența în domeniu. Clase mici permit un mediu de învățare inspirație, adaptabile și inovatoare; pentru a oferi studenților cele mai mari șanse de succes într-o industrie interesant, provocator.

Daca esti pasionat si au un fler natural pentru proiectarea, Africa de Sud Design School (DSSA) va ajuta să construiți fundația aveți nevoie pentru a face un succes de cariera aleasa.

Locații

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125
Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud
Număr de telefon
undefined

Pretoria

Address
Pretoria Campus Physical address: 34 Ingersol Road, Pretoria, South Africa Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125
Pretoria, Gauteng, Africa de Sud
Număr de telefon
undefined

Durban

Address
Durban Campus Physical address: 70 Armstrong Avenue, La Lucia, South Africa Postal address: PO Box 40692, Redhill, 4071
Durban, KwaZulu-Natal, Africa de Sud
Număr de telefon
undefined