Citește Descrierea Oficială

Vibrant, multicultural și dinamic, Universitatea din Johannesburg (UJ) împărtășește ritmul și energia cosmopolit Johannesburg, orașul al cărui nume îl poartă. Cu mândrie din Africa de Sud, universitatea este în viață până la rădăcinile sale africane, și bine pregătit pentru rolul său în actualising potentialul că învățământul superior are pentru dezvoltarea continentului.

Povestea de succes fenomenal de la Universitatea este una care a surprins criticii și a câștigat peste sceptici. Fiind o instituție care se mândrește cu excelența accesibilă, după doar 11 ani UJ sa stabilit ca o instituție de excelență la nivel mondial și de statură de clasă mondială.

În primii cinci ani de existență, UJ dublat producția acreditat de cercetare și a crescut numărul de distinși președinților de cercetare din Africa de Sud de la nici unul la șapte. Această realizare remarcabilă a fost atins cu mult înainte de obiectivul stabilit pentru 2015. Rezultatul de cercetare 2010 a fost rezultatul dorinței UJ lui, în perioada inițială, pentru a stabili UJ ca o universitate bine-de cercetare axat.

UJ este primul și singurul universitate din Africa admise la consorțiul foarte respectat de 28 de universități de cercetare intensivă din lume, Universitas 21 - o aprobare important al statura internațională tot mai mare de UJ.

UJ are de clasă mondială, programe academice recunoscute la nivel internațional, pe baza curriculum informat de evoluțiile de ultimă oră, atât universitare și educație postuniversitară. Programele UJ lui, în termen de nouă facultăți, sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru piața muncii și pentru cetățenie globală. Universitatea are patru campusuri, respectiv Campus Auckland Park Bunting Road; Campus Auckland Park Kingsway; Campus Doornfontein; și Campus Soweto.

Pe baza alegerile Elevii Orange Carpet primul an UJ lui - cei cu un scor egal cu APS și mai mare de 40 de puncte - programele emblematice includ: Contabilitate; Electrice si Electronice / Mecanica / civilă / Inginerie Minerit; LLB / BA legii / Legea BCom; Matematică / Matematică Aplicată; IT / Informatică; Fiziologie umană; Optometrie; Finanțe; Psihologie; și formarea profesorilor.

În scopul de a face obiectivele didactice, de cercetare și inovare UJ o realitate, UJ are, în ultimii opt ani, a investit în exces de R2 miliarde în modernizarea și extinderea instalațiilor de viață și de învățare pe toate campusuri sale și pentru a crea o în condiții de siguranță și , învățare de clasă mondială sigur și mediu de cercetare atât pentru personal și studenți.

UJ introdus, de asemenea dispozitive portabile (o tabletă sau laptop) în săli de clasă primul an în 2014, în încercarea de a conecta aceste minți tinere cu lumea de e-cunoaștere că acestea sunt în creștere în, și de a transforma capacitatea lor de a contribui și să concureze.

Absolvent rata de succes UJ lui devine 83,4%, iar producția globală anuală absolvent este în exces de 11.400 de studenți. Primul an Programul University Experiența (FYE), o inițiativă care oferă armare abilități academice, cu un accent pe studenți mentorat colegi, este unul dintre programele de sprijin care ajuta facilita tranziția de la școală la universitate. Aproape 1.300 de tutori pentru studenți, selectați din al treilea nivel de an și până, acționează ca o interfață între studenți și cadre didactice. UJ a introdus, de asemenea, consilieri academice din locuinte Universitatea și aprobat facilități off-campus de cazare. În Programul de excelență academică UJ, la 250 de consilieri studențești sunt de servire 2000 de studenți din primul an în 25 de locuințe.

Notabile, de asemenea, este faptul că UJ, cu mai mult de 49500 de studenți; 2300 studenții internaționali; 6.700 de absolventi si cadre didactice de renume, este o instituție cu o rată de absolvire admirabil. UJ este acasa, la 133 de cercetători au evaluat, dintre care șase sunt A-evaluat, și are șapte scaune Fundației National de Cercetare. În plus, se produce cel mai mare număr de contabili negre din toate universitățile acreditate rezidențiale din țară.

În timp ce UJ urmărește excelența la nivel mondial și statura, Universitatea are în vedere fiind receptiv la nivel național într-un mod care numai UJ poate. În acest sens, printre șase universități de conducere din Africa de Sud, doar UJ oferă cu succes acces la aproape 2.000 de studenți din primul an, care provin din cele mai sărace comunități, oferindu-le, în cazul în care este necesar, cu o finanțare de top-up NSFAS, burse și două mese sănătoase pe zi .

În următorii zece ani, UJ a stabilit șase obiective strategice, și anume:

Excelenta la nivel mondial în cercetare și inovare.
Excelenta la nivel mondial în predare și învățare.
O Fit Profil internațional pentru Excelență Globală și Statura.
O experienta remarcabila student.
Active Global Reputație Management, și
O instituție și People Fit pentru Excelență Globală și Statura.

Viziune

O universitate internațională de alegere, ancorat în Africa, modelarea dinamic pe viitor.

Misiune

Inspirând comunitatea sa de a transforma și de a servi umanitatea prin inovare și căutarea colaborativă a cunoștințelor.

valori

IMAGINAȚIE CONVERSAŢIE REGENERARE FUNDATIA ETIC

Modelarea viitorului

gândire independent
Dezvoltarea unei identități cosmopolit
Expozante ambiție și unitate
Adoptarea unor abordări antreprenoriale

Învățând împreună din diversitatea noastră

Luarea de decizii înțelepte în mod colectiv

Practicarea in mod semnificativ unul cu altul
Afiseaza respect reciproc
consultatively de conducere

În curs de dezvoltare durabilă prin contribuția creativă

Introspecting de reînnoire

Novator pentru binele comun
Ceea ce face schimbări pozitive
Profitând de oportunitățile trecut cu vederea

Prețui libertatea academică

Încercarea de echilibru în căutarea cunoașterii

Provocările cu care se confruntă cu curaj și încredere câștigând
Hotărând în mod responsabil de a fi corecte, coerente și transparente
Participarea și ajutând comunitatea (Ubuntu) *
  • Ubuntu este capacitatea de a -și exprima compasiunea, dreptatea, reciprocitate, demnitate, armonie și umanitatea în interesul construirii, menținerii și consolidării comunității. Ubuntu vorbește noastră inter-connectedness, umanitatea noastră comună și responsabilitatea fiecăruia care decurge din conexiunea noastră.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

University of Johannesburg

Scopul unei licențe (drept) este de a permite studentului să dobândească cunoștințe despre sistemul juridic sud-african, dreptul privat, dreptul constituțional și dreptul ... [+]

Scopul unei licențe (drept) este de a permite studentului să dobândească cunoștințe despre sistemul juridic sud-african, dreptul privat, dreptul constituțional și dreptul cutumiar. În plus, studentul va putea să ia cursuri în aspecte ale artei și științelor sociale. Mai mult, studentul va fi expus la limbi și structura limbii.

Perioada minimă de studiu pentru licență este de trei (3) ani cu normă întreagă.

Modulele finalizate în gradul BA (Drept) vor conta la creditele modulului într-o diplomă ulterioară de LLB.

Oportunități de carieră (fără diplomă de LLB):Consilier juridic de statConsilier juridic corporativPersonalul instanțeiPersonalul biroului într-un cabinet de avocatură... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Bachelor of Arts Honors in Design pregătește studenții pentru studii postuniversitare bazate pe cercetare și intrarea într-o carieră de proiectare, permițându-le studenți ... [+]

Bachelor of Arts Honors in Design pregătește studenții pentru studii postuniversitare bazate pe cercetare și intrarea într-o carieră de proiectare, permițându-le studenților să producă soluții creative la probleme complexe într-o zonă specializată în proiectare și să conducă și să raporteze cercetarea sub supraveghere.

Cerințele de admitere

O diplomă de licență adecvată, cu un minimum recomandat de 60% pentru toate modulele din ultimul an.

Criterii de selecție

În plus față de cerințele minime de admitere așa cum s-a arătat mai sus, potențialii studenți pot fi obligați să prezinte un portofoliu al lucrărilor lor unui grup intervievat.

Curriculum... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții cu normă întreagă se înregistrează pentru cinci module. Studenții part-time se înregistrează pentru toate modulele, cu excepția modulelor de specializare și a e ... [+]

Studenții cu normă întreagă se înregistrează pentru cinci module. Studenții cu timp parțial se înregistrează pentru toate modulele, cu excepția modulelor de specializare și a eseului de cercetare din primul an. În al doilea an studenții part-time se înregistrează pentru modulele de specializare și eseul de cercetare. Toate modulele elective nu sunt neapărat oferite în fiecare an.

Programul Honors constă din cinci module, dintre care patru sunt obligatorii și unul este un modul electiv:

Module obligatorii:

Semestrul 1 / Semestrul 2

Teoria comunicăriiEseu de cercetareziaristicăComunicare jurnalistică aplicată

Module elective:

Managementul comunicării și persuasiuneaDezvoltare Comunicare și identitateNoi media și cultură... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

BA Honors Politics, cu un modul obligatoriu în Mitologia Cercetării și raportul de mini-cercetare, cu alegeri cuprinse în Politica sud-africană; Sex; Studii în zonă; Prob ... [+]

BA Honors Politics, cu un modul obligatoriu în Mitologia Cercetării și raportul de mini-cercetare, cu alegeri cuprinse în Politica sud-africană; Sex; Studii în zonă; Probleme contemporane în relațiile internaționale; Organizații internaționale; Analiza riscurilor politice; Teorii și concepte în politică și relații internaționale.

Cerințele de admitere

Studenții au nevoie de o rată de trecere de 65% la nivelul celui de-al treilea an. Studenții non- University of Johannesburg scriu un test de intrare.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul Onoruri poate fi luat cu un accent specific în următoarele domenii de specializare sau în combinație ... [+]

Programul Honors poate fi luat cu un accent specific în următoarele domenii de specializare sau în combinație:

Probleme critice în studiul religiei: Divinul în religii; Religii și știință; Metoda și teoria în studiul religiei; Teologii de eliberare în religii. Creștinismul: Contextul creștinismului timpuriu; Biblia ca literatură; Tradiția creștină; Creștinismul și problemele contemporane.

Islamul și araba: studii în Hadith; Islamul și Genul; Tradiții spirituale islamice; Texte arabe alese (Tafsir); Coranul și temele sale majore; Sharia și democrațiile constituționale; Probleme critice în islamul contemporan

Religiile indigene africane: spiritualitatea africană; Religii și ecologie indigene; Influența modernizării asupra religiei indigene africane; Religia indigenă africană și alte religii indigene ale lumii.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În acel program neplăcut în limba africană (Honneurs, masterat și doctorat), existența umană este subcotată de acel simbol, acarieni, metaforă și redactează ceea ce media ... [+]

În acel program neplăcut în limba africană (Honneurs, masterat și doctorat), existența umană este subcotată de acel simbol, acarieni, metaforă și redactează ceea ce mediază existența umană. Soos în toate aceste celelalte umanități este înțelegerea existenței umane cu acest scop. În acest subiect, limba africană este limbă și a atras aceste mijloace în acest scop. Pentru a submina acea persoană și modul în care acea persoană înțelege lumea, studiază limbajul pe care persoana îl folosește pentru a-și exprima această lume, pentru a se sigila și pentru lumea în care trăiește.

Acest curs de onoare oferă un studiu introductiv al lingvisticii și literaturii africane, iar un student ar trebui să fie o perspectivă asupra istoriei literaturii africane, precum și un fundal al trecutului, ceea ce a făcut o analiză dură a textelor specifice. Această abilitate de a investiga în continuare independent poate fi învățată.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Afrikaans
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții trebuie să finalizeze cinci cursuri în programul de onoare Studii de antropologie. Unul dintre aceste cursuri este o lucrare de cercetare independentă realizată ... [+]

Studenții trebuie să finalizeze cinci cursuri în programul de onoare Studii de antropologie. Unul dintre aceste cursuri este o lucrare de cercetare independentă realizată sub supravegherea unui universitar din Catedră.

Cursul de metodologie obligatorie, dintre care o componentă este o introducere în statistici, este oferit în primul semestru. Cu acest curs ca bază, studenții pot alege să se specializeze în Antropologie socială și / sau culturală sau paleoantropologie.

Dacă elevii îl aleg pe primul, pot alege dintre cursuri precum „Tineret, identitate și limbaj”, „Antropologie a corpului” și „Natura și societatea”. Alegerile pot fi alese dintr-o mare varietate de cursuri de științe sociale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cursul își propune să ofere un studiu destul de detaliat al contribuției moștenirii noastre clasice la civilizația occidentală. ... [+]

Cursul își propune să ofere un studiu destul de detaliat al contribuției moștenirii noastre clasice la civilizația occidentală. Sunt acoperite domenii precum Arhitectura clasică și arhitectură, istorie, filozofie, poezie, proză, religie, retorică sau tehnologie. În studierea acestor subiecte, sunt abordate teme fascinante precum arhetipurile (de ex. Eroul), narațiunile maestre, limbajul de gen, strategiile de comunicare, viziunea despre lume și istoria oamenilor obișnuiți. În acest fel, studenții dezvoltă o înțelegere critică a propriei culturi, precum și o apreciere a bogăției de cunoștințe pe care am moștenit-o de la greci și romani. Toate textele antice sunt citite în traducere.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest curs cuprinde studiul teoriei și literaturii în limba engleză din Marea Britanie, America, subcontinentul indian și Africa. Perioadele acoperite variază de la Evul ... [+]

Acest curs cuprinde studiul teoriei și literaturii în limba engleză din Marea Britanie, America, subcontinentul indian și Africa. Perioadele acoperite variază de la Evul Mediu până în zilele noastre.

Studenții pot urmări interese individuale în timpul scrierii unui eseu de cercetare. Module opționale în teme de specialitate, cum ar fi scrierea vieții, ficțiunea științifică și editarea textului pot fi de asemenea disponibile.

Cerințele de admitere

Admiterea la programul Onoruri trebuie să fie aprobată de președintele Departamentului. (Vezi și Regulamentul general al universității.)

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Diplomele noastre de licență în limba franceză promovează studiul aprofundat al literaturii francofone și franceze. Suntem specializați în studiul unor genuri specifice p ... [+]

Diplomele noastre de licență în limba franceză promovează studiul aprofundat al literaturii francofone și franceze. Suntem specializați în studiul unor genuri specifice precum autobiografia și romanul experimental și al unor perioade specifice, precum teatrul francez din secolul XX. Studenții se pot concentra, de asemenea, pe studii de traducere sau pot combina interesele literaturii cu interesele de traducere (franceză / engleză; engleză / franceză).

Cerințele de admitere

Studenții care doresc să se înscrie la programul de onoruri în limba franceză trebuie să fi terminat cel puțin trei ani de franceză, dintre care unul trebuie să fie echivalentul unei diplome universitare de al treilea an, în conformitate cu criteriile aplicate de Senat. Președintele departamentului de franceză trebuie să fie convins că cunoașterea potențialului student de limba franceză este suficientă pentru a permite finalizarea cu succes a programului de onoare. Cunoașterea limbii latine este o recomandare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Examenul de onoare cuprinde patru module de trei ore fiecare și un eseu de cercetare. Cele patru module reprezintă 20 de credite fiecare, iar eseul de cercetare reprezint ... [+]

Examenul de onoare cuprinde patru module de trei ore fiecare și un eseu de cercetare. Cele patru module reprezintă 20 de credite fiecare, iar eseul de cercetare reprezintă 40 de credite. Cursul oferă două opțiuni, și anume concentrarea pe literatura germană cu o componentă de studiu în limba germană sau limba germană și lingvistică cu o componentă de literatură. Trei module sunt obligatorii:

Module obligatorii:

Module de an Modulul 1: Eseu de cercetare pe un anumit gen sau pe un subiect lingvistic Modulul 2: literatura germană din a doua jumătate a secolului XX și literatura germană contemporană Modulul 3: Sintaxa și morfologia germană

Module elective:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În acest curs, lucrăm cu limba greacă, literatura, artefactele, filozofia, istoria și religia. Nu numai că elevii își dezvoltă propriile abilități analitice participând l ... [+]

În acest curs, lucrăm cu limba greacă, literatura, artefactele, filozofia, istoria și religia. Nu numai că elevii își dezvoltă propriile abilități analitice participând la acest curs; ele înțeleg, de asemenea, modalitățile prin care noi, ca ființe umane, dăm sens existenței noastre prin utilizarea simbolurilor și complexelor de simboluri care vin la noi din cele mai vechi timpuri. Toate documentele sunt citite în limba originală, oferind elevilor posibilitatea de a interpreta inscripții, texte și artefacte într-un mod motivat.

Studenții își pot concentra programul fie pe greacă clasică, fie pe greacă modernă.

Cerințele de admitere

Pentru admiterea la acest program sunt necesare grecești 3A și 3B sau greacă modernă 3A și 3B. Se recomandă citirea cunoștințelor de germană și / sau franceză.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

În acest curs, lucrăm cu limba latină, literatura, artefactele, filozofia, istoria și religia. Nu numai că elevii își dezvoltă propriile abilități analitice participând l ... [+]

În acest curs, lucrăm cu limba latină, literatura, artefactele, filozofia, istoria și religia. Nu numai că elevii își dezvoltă propriile abilități analitice participând la acest curs; ele înțeleg, de asemenea, modalitățile prin care noi, ca ființe umane, dăm sens existenței noastre prin utilizarea simbolurilor și complexelor de simboluri care vin la noi din cele mai vechi timpuri.

Toate documentele sunt citite în limba originală, oferind elevilor posibilitatea de a interpreta inscripții, texte și artefacte într-un mod motivat. O apreciere a influenței latinei asupra limbii engleze moderne este de asemenea dezvoltată.

Cerințele de admitere

Latină 3A și 3B sunt necesare pentru admiterea la acest program. Se recomandă citirea cunoștințelor de germană și / sau franceză.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cursul este format din cinci module. Modulele 1 (Cercetarea cercetării), 2 (Gramatica limbii principale) și 3 (Literatura limbii principale) sunt obligatorii. Studentul a ... [+]

Cursul este format din cinci module. Modulele 1 (Cercetarea cercetării), 2 (Gramatica limbii principale) și 3 (Literatura limbii principale) sunt obligatorii. Studentul alege alte două module dintre următoarele posibilități:

Literatură: Poezie, proză, dramă, artă oralăLingvistică: sociolingvistică, fonologie și morfologie, sintaxă și semantică, studii de traducereCerințele de admitere

Studenții care au obținut o calificare de licență cu Sotho de Nord (sau Sepedi) sau Zulu (sau isiZulu) ca major și care îndeplinesc cerințele generale de acces la Universitatea pentru programul Onoruri pot fi luați în considerare pentru acest program.

Studenții care nu îndeplinesc cerința uneia dintre limbile africane specificate ca majore se pot solicita, în cazuri meritorii, să se adreseze comitetului RPL.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Modulele din programul de onoare BA (sociologie) oferă studenților o înțelegere a dezbaterilor și preocupărilor societății contemporane. Studenții explorează identitățile ... [+]

Modulele din programul de onoare BA (sociologie) oferă studenților o înțelegere a dezbaterilor și preocupărilor societății contemporane. Studenții explorează identitățile sociale și structurile societale, legăturile globale și locale, precum și schimbările sociale și strategiile de intervenție socială. Un accent considerabil este pus pe ghidarea studenților pentru a efectua cercetări cantitative independente. Programul oferă abilități în teorie, redactarea rapoartelor și rezolvarea problemelor. De asemenea, studenții dobândesc abilități și competențe SPSS și trebuie să completeze un stagiu de 120 de ore.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care a terminat Sociologia sau Sociologia industrială ca major (până la nivelul al treilea an) în diploma de BA precedentă. Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul facultății, la recomandarea președintelui catedrei.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă localul și globalul și sunt înrădăcinate în ... [+]

Scopul acestui program este de a explora o gamă largă de forme de comunicare umană dintr-o varietate de perspective care leagă localul și globalul și sunt înrădăcinate în contexte și experiențe africane. Curriculumul nostru dezvoltă o abordare inovatoare de studii de participare care abordează contextele comunicative, culturale și sociale specifice în care ne desfășurăm activitatea. Ca un program inerent interdisciplinar și flexibil, BA Hons în Studii de comunicare intersectează o multiplicitate de domenii și domenii din științele umaniste și științe sociale și oferă o oportunitate de a explora complementaritatea și interconectarea acestora.

Această calificare cuprinde cinci module: comunicare, media și societate; Metodologia de cercetare; Probleme contemporane în comunicare; Comunicare pentru schimbări sociale; și eseul de cercetare. Fiecare modul este conceput pentru a introduce elevul la o serie de preocupări pertinente în societatea contemporană. Modulul Probleme contemporane studiază contextul în care au evoluat noile media, funcționarea noilor media și impactul acestora asupra societății. Comunicarea pentru schimbările sociale investighează natura dezvoltată a societății sud-africane, deoarece este aplicată în diverse contexte de comunicare. Comunicarea, mass-media și societatea oferă un fundal teoretic pe care acestea sunt studiate, iar metodologia de cercetare pregătește elevul pentru componenta lor de cercetare (eseu de cercetare).... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Gradul de comunicare strategică BA (comunicare corporativă) este o calificare unică care a fost dezvoltată pentru a da cursantului cunoștințele esențiale pentru a avea su ... [+]

Era actuală se caracterizează printr-o schimbare către Comunicarea strategică, care este un domeniu dinamic și în evoluție. În timp ce anterior, Comunicarea corporativă, Comunicarea de marketing, Relațiile publice și Comunicarea de management erau considerate domenii separate, Comunicarea strategică a încercat să transcende aceste distincții. Mediul în care se regăsesc majoritatea organizațiilor și întreprinderilor necesită capacitatea de a se adapta ritmului schimbării, instabilității economice, deplasării puterii de autoritatea tradițională și impactului tehnologiei asupra fiecărui aspect al existenței umane.

Gradul de comunicare strategică BA (comunicare corporativă) este o calificare unică care a fost dezvoltată pentru a da cursantului cunoștințele esențiale pentru a avea succes în industrie. Acest grad oferă cunoștințe practice și teoretice referitoare la rolul practicantului de comunicare în atingerea obiectivelor organizaționale și facilitează relațiile dintre părțile interesate, managementul reputației, managementul schimbărilor, implicarea angajaților și relațiile cu mass-media. Aceste dimensiuni sunt explorate într-un context global, guvernamental, de afaceri, societate și individuale mai larg.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Gradul de comunicare strategică BA (Comunicare de marketing) este o calificare unică care a fost dezvoltată pentru a vă oferi abilitățile de cunoștințe esențiale pentru a ... [+]

Era actuală se caracterizează printr-o schimbare către Comunicarea strategică, care este un domeniu dinamic și în evoluție. În timp ce anterior, Comunicarea corporativă, Comunicarea de marketing, Relațiile publice și Comunicarea de management erau considerate domenii separate, Comunicarea strategică a încercat să transcende aceste distincții. Mediul în care operează majoritatea organizațiilor și întreprinderilor necesită capacitatea de adaptare la ritmul schimbării, instabilitatea economică, transferul puterii departe de autoritatea tradițională și impactul tehnologiei asupra fiecărui aspect al existenței umane.

Gradul de comunicare strategică BA (Comunicare de marketing) este o calificare unică care a fost dezvoltată pentru a vă oferi abilitățile de cunoștințe esențiale pentru a avea succes în industrie. Acest grad oferă cunoștințe practice și teoretice referitoare la rolul practicantului de comunicare în atingerea obiectivelor organizaționale și facilitează relațiile dintre părțile interesate, managementul reputației, managementul schimbărilor, implicarea angajaților și relațiile cu mass-media. Aceste dimensiuni sunt explorate într-un context global, guvernamental, de afaceri, societate și individuale mai larg.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului BA Fashion Design este de a dezvolta designeri de modă, căutători de probleme și soluționători de probleme care au competența de a lucra independent ca ... [+]

Scopul programului BA Fashion Design este de a dezvolta designeri de modă, căutători de probleme și soluționători de probleme care au competența de a lucra independent ca designeri de modă antreprenoriali. Obiectivul acestui grad este:

Aplicați cunoștințe integrate și abilități avansate de gândire conceptuală pentru a rezolva inovativ probleme complexe de design vestimentar;Utilizați o serie de metode, procedee și tehnici de proiectare în mod competent pentru a crea, prezenta și argumenta pentru modele profesionale de modă;Permiteți-le studenților să demonstreze cunoștințe despre istoria și teoria designului în context mai larg și istoria și teoria designului modei în context specific disciplinei și să conducă critici de proiectare și cercetare.Oportunități de carierăProgramul vă va echipa cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră de design în industria modei, inclusiv:Rezolvarea problemelor prin proiectareAntreprenor de modăDesigner de modaInginer modelStilistCerințele de admitereCertificat de senior sau calificare echivalentă cu punctaj minim APS sau MParticiparea la o evaluare de intrare și depunerea unui portofoliu după ce formularul de cerere a fost procesatFinalizarea testului național de evaluare comparativă (NBT) pentru alfabetizare academică și cantitativă (AQL)Subiectul școlii obligatorii: engleză... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Ofițer de dezvoltare sportivă, cercetător, specializare în biokinetică, onoruri în știința sportului sau în managementul sportului, antrenor, om de știință ... [+]

Carieră

Ofițer de dezvoltare sportivă, cercetător, specializare în biokinetică, onoruri în știința sportului sau în managementul sportului, antrenor, om de știință

Cerințe de admitereAPS minim:23 Matematică SAU24 cu alfabetizare matematicăLimba de predare și învățare - engleză: 5 (60%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 4 (50%)Subiect suplimentar 1: 4 (50%) *Subiect suplimentar 2: 4 (50%)Subiect suplimentar 3: 4 (50%)Subiect suplimentar 4: 3 (40%)

* Recomandat pentru un limbaj suplimentar recunoscut.

Admiterea pentru solicitanții internaționali este supusă îndeplinirii cerințelor de conformitate, astfel cum este stipulat prin Legea privind imigrația nr. 13 din 2002, reglementările făcute acolo în conformitate cu politica universității.Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program din cauza restricțiilor de spațiu. Toți solicitanții trebuie să completeze NBT (Testul de referință național) înainte de admitere. Rezultatul NBT va informa deciziile luate cu privire la plasarea solicitantului. Orientarea la viață nu este inclusă atunci când se calculează APS.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Competență practică: competență în limbile alese. Abilitati de scriere si productivitate. Abilități de traducere, interpretare și editare a textului. Abilități de termino ... [+]

Competență practică: competență în limbile alese. Abilitati de scriere si productivitate. Abilități de traducere, interpretare și editare a textului. Abilități de terminologie și management de documente. Abilități de bază de cercetare în limbaj, text și discurs. Competență lingvistică, text și discurs, psiholingvistică, sociolingvistică, socio-pragmatică, pragma-lingvistică și competență interculturală. Competență reflectantă: aplicarea strategică și critică a teoriei în lingvistică și comunicare, în vederea unor situații practice, academice și profesionale.

Curriculumul pentru programul BA (Practică lingvistică) este format din 22 de module semestriale compilate după cum urmează:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi studenților calificați cu: o bază largă, puternică și bazată pe cunoștințe coerente pentru studii ulterioare în psi ... [+]

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi studenților calificați cu: o bază largă, puternică și bazată pe cunoștințe coerente pentru studii ulterioare în psihologie; o bază de cunoștințe pentru cercetarea aplicată și fundamentală în psihologie; abilități analitice, interpretative și integrative care au valoare practică pentru societatea în ansamblu; și capacitatea de a reflecta asupra Psihologiei și de a avea o viziune holistică a Psihologiei și a aplicațiilor sale în diverse contexte.

Curriculumul este format din cel puțin 22 de module semestriale compilate după cum urmează:

Primul an * Dacă acest modul a fost selectat ca parte a unui subiect major, acesta nu poate fi selectat ca electiv în psihologie * Dacă acest modul a fost selectat ca parte a unui subiect major, acesta nu poate fi selectat ca electiv în psihologie ... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest grad vizează înțelegerea problemelor sărăciei, inegalității, nedreptăților și societăților în schimbare. Studenții dobândesc cunoștințe, precum și abilități practic ... [+]

Acest grad vizează înțelegerea problemelor sărăciei, inegalității, nedreptăților și societăților în schimbare. Studenții dobândesc cunoștințe, precum și abilități practice și academice cu privire la încercările de a aborda aceste provocări prin intermediul proiectelor, programelor și politicilor de dezvoltare. Aceasta implică gestionarea și evaluarea intervențiilor, precum și contextele relevante. Studiile de dezvoltare sunt prezentate ca multi-disciplinare și holistice. Ca unul dintre puținele programe de licență în Studii de Dezvoltare din țară, această calificare este o bază puternică pentru o carieră în domeniul dezvoltării sau pentru studii ulterioare în Studii de dezvoltare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă de conducere publică și guvernare, puteți avea o carieră ca manageri publici în departamentele de stat, departamentele și municipalitățile provinciale, secto ... [+]

Licențiat în management public și guvernare

* Consultați Regulile și Regulamentul Facultății pentru Regulile de Acces referitoare la acest program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Cu o diplomă de conducere publică și guvernare, puteți avea o carieră ca manageri publici în departamentele de stat, departamentele și municipalitățile provinciale, sectorul public, privat și ONG, pozițiile administrative și manageriale.

Cerințele de admitereAPS minim:26 cu matematica SAU28 cu alfabetizare matematicăEngleză: 5 (60%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Modulele din programul de onoare BA (Sociologie industrială) oferă studenților o înțelegere a naturii în schimbare a locurilor de muncă globale, a industriilor, a luptelo ... [+]

Modulele din programul de onoare BA (Sociologie industrială) oferă studenților o înțelegere a naturii în schimbare a locurilor de muncă globale, a industriilor, a luptelor lucrătorilor și a dinamicii muncii. Un accent considerabil este pus pe ghidarea studenților pentru a efectua cercetări cantitative independente. Programul oferă abilități în teorie, redactarea rapoartelor și rezolvarea problemelor. De asemenea, studenții dobândesc abilități și competențe SPSS și trebuie să completeze un stagiu de 120 de ore.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care a terminat Sociologia sau Sociologia industrială ca major (până la nivelul anului trei) în gradul precedent de BA. Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul facultății, la recomandarea președintelui catedrei.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul constă din module obligatorii și elective privind științele umaniste și științele umane în studiile africane. ... [+]

Programul este format din cinci module.

Module obligatorii:

Semestrul 1: Lucrarea 1: Metodologia Umanităților (oferită de Departamentul de Antropologie și Studii de Dezvoltare Document 2: Statistica pentru Științele Omului (oferită de Departamentul de Matematică și Statistică)

Semestrul 2: Un proiect de cercetare la una dintre subiectele participante care a fost finalizată cu succes de către student ca subiect principal pentru scopuri de licență.

Module elective:

Introducere în proză și artă scurtă a unei limbi africaneIntroducere în dramă și poezieIntroducerea unei limbi africane sau a teoriei oralului africanProbleme economice în țările în curs de dezvoltare (oferite de Departamentul Economic)Cerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții trebuie să finalizeze cinci cursuri în programul de onoare Studii de dezvoltare: trei sunt obligatorii și două sunt elective. Unul dintre aceste cursuri este o ... [+]

Studenții trebuie să finalizeze cinci cursuri în programul de onoare Studii de dezvoltare: trei sunt obligatorii și două sunt elective. Unul dintre aceste cursuri este o lucrare de cercetare independentă realizată sub supravegherea unui universitar din Catedră.

Există cinci cursuri în programul Onoruri:

Primul curs, oferit în primul semestru, este un curs de teorie obligatoriu care se aprofundează în studiul dezvoltării prin adoptarea unei abordări bazate pe ceea ce numim „economie politică istorică”. Combină teoria clasică socială și economia politică cu istoria și analiza politicii, abordând discursurile academice și politice care au evoluat în această disciplină în ultimii cincizeci de ani în contextul lor politic și economic global.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Eseu de cercetare: eseul de cercetare acoperă metodologia, teoria și aplicarea acesteia într-un eseu de cercetare propriu-zis. Teorie și istoriografie: Lucrarea de examin ... [+]

Eseu de cercetare: eseul de cercetare acoperă metodologia, teoria și aplicarea acesteia într-un eseu de cercetare propriu-zis.

Teorie și istoriografie: Lucrarea de examinare acoperă teoria și filozofia Istoriei, precum și istoriografia generală și sud-africană

Istorie africană: Sunt prezentate teme care acoperă dezvoltarea istorică a Africii.

Teme în Istoria Asiei: Această lucrare oferă o selecție de teme în istoria marii divergențe între civilizațiile asiatice și civilizația occidentală, începând cu secolul al XV-lea; India, Asia de Sud-Est, Japonia și China.

Istoria sud-africană: Teme din istoria secolului al XIX-lea înainte de 1865: stăpânirea britanică, dezbateri asupra formațiunii de clasă mijlocie urbană, Mfecane, Marele Trek, Liberalismul din Cap, lideri din interior, relații economice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă de dezvoltare turistică, puteți avea o carieră în dezvoltarea turismului, executiv, planificator de politici de dezvoltare turistică, responsabil de dezvolta ... [+]

Licențiat în dezvoltare turistică

* Consultați Regulile și Regulamentul Facultății pentru Regulile de Acces referitoare la acest program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Cu o diplomă de dezvoltare turistică, puteți avea o carieră în dezvoltarea turismului, executiv, planificator de politici de dezvoltare turistică, responsabil de dezvoltare turistică.

Cerințele de admitereAPS minim:26 cu matematica SAU28 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o licență în Managementul Resurselor Umane, puteți avea o carieră în calitate de HRM Personal Manager, HRM Personnel Officer, Training Training, Recruitment and Select ... [+]

programul său va fi înlocuit cu un licențiat în managementul resurselor umane, așteptăm aprobarea

Licențiat în Managementul Resurselor Umane

Cu o licență în Managementul Resurselor Umane, puteți avea o carieră în calitate de HRM Personal Manager, HRM Personnel Officer, Training Training, Recruitment and Selection Officer.

Cerințele de admitereAPS minim:26 cu matematica SAU28 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Comunicarea corporativă Onorurile facilitează atât competența teoretică cât și cea aplicată în comunicarea corporativă. Cunoașterea specializată a teoriei comunicării cor ... [+]

Comunicarea corporativă Onorurile facilitează atât competența teoretică cât și cea aplicată în comunicarea corporativă. Cunoașterea specializată a teoriei comunicării corporative facilitează capacitatea de a revizui critic, consolida și extinde teoria comunicării corporative pentru a crea răspunsuri adecvate și pentru a rezolva problemele abstracte de comunicare corporativă contextuală. Dezvoltarea seturilor de abilități practice prin învățare experiențială sub formă de stagii și formare bazată pe portofoliu facilitează dobândirea competenței aplicate și reflexive care promovează capacitatea de a transfera și aplica seturi de abilități de comunicare corporativă într-o serie de contexte de comunicare. Acest curs insufle, de asemenea, sensibilitatea morală și etică necesară pentru o practică responsabilă de comunicare corporativă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Teoria onorifică a comunicării de marketing: în dinamica și dezvoltarea continuă a domeniului comunicării de marketing, cu o mișcare contemporană către o comunicare de ma ... [+]

Teoria onorifică a comunicării de marketing: în dinamica și dezvoltarea continuă a domeniului comunicării de marketing, cu o mișcare contemporană către o comunicare de marcă integrată, cu un accent tot mai mare pe conceptualizarea strategică, a apărut o nevoie pentru un curs care tratează problemele relevante din industrie.

Scopul acestui grad este de a oferi o orientare reflexivă critică atât la principiile teoretice cât și la cele aplicate ale comunicării de marketing. În consecință, studentului i se va oferi o aplicație teoretică și practică extinsă în domeniul Comunicării de marketing, ceea ce le va permite să continue o carieră integrată în domeniu. Accentul este pus pe învățarea experiențială, cu un accent puternic de branding și încorporează expunerea directă în industrie. În plus, pe parcursul anului vor fi dezvoltate abilități de prezentare profesională. Teoria comunicării de marketing investighează problemele contemporane relevante și actuale din domeniul comunicării de marketing și tratează, de asemenea, contextele contemporane ale comunicării de marketing. Obiectivul principal este generarea de înțelegere cu privire la aceste probleme, precum și practicile și principiile industriei comunicării de marketing în general.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta este o primă calificare formativă. Un student de succes va fi dobândit competențele intelectuale și abilitățile practice pentru a discuta, problematiza și investi ... [+]

Aceasta este o primă calificare formativă. Un student de succes va fi dobândit competențele intelectuale și abilitățile practice pentru a discuta, problematiza și investiga conduita și interacțiunea umană, în special în contextul sud-african.

În acest program există patru clustere sau opțiuni de specializare diferite. Aceste opțiuni sunt enumerate mai jos.

BA cu specializare în comunicare și limbi

Curriculumul pentru programul de licență specializat în comunicare și limbi străine este format din module de 22 de semestre compilate după cum urmează:

Primul an

Majori: Comunicare (* sau Teoria studiilor de film și televiziune cu condiția să nu existe confruntări de orar) și o limbă (africană, engleză, franceză, greacă, isiZulu, latină, lingvistică, greacă modernă și sepedi.)Elective: o limbă (africană, engleză, franceză, greacă, isiZulu, latină, lingvistică, greacă modernă, sotho de nord 1AElective alternative: Filosofie și religie. (Aceste module pot fi alese numai dacă nu există confruntări de program.)** Studenții care au obținut A sau B pentru engleză în matrică pot înlocui engleza 1C... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul BA (arta vizuală) este să dezvolte cunoștințele, abilitățile și capacitățile de cercetare creative, imaginative și critice ale studenților pentru a exersa ca artiș ... [+]

Scopul BA (arta vizuală) este să dezvolte cunoștințele, abilitățile și capacitățile de cercetare creative, imaginative și critice ale studenților pentru a exersa ca artiști în domeniile industriilor vizual-culturale și / sau pentru a se angaja în studiile postuniversitare în artă vizuala.

Programul de licență (artă vizuală) va oferi studenților o cunoaștere aprofundată a practicilor de artă vizuală, discursuri, teorii și metodologii de cercetare. Programul facilitează crearea de sens prin artă; cercetarea în istoria și critica artei; producție artistică contemporană7 agenție civică; identitate vizuală și tehnologii vizuale. Programul se va concentra pe gândirea creativă și critică în conformitate cu standardele etice și profesionale, cu scopul de a explora abordări experimentale, transformatoare și interdisciplinare ale realizării, primirii și analizei artei în contexte pan-africane și internaționale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Comentator sportiv, jurnalist sportiv, ancoră sportivă, cercetător, specializare în biokinetică, onoruri în știința sportului sau în managementul sportului, antrenor, om ... [+]

Carieră

Comentator sportiv, jurnalist sportiv, ancoră sportivă, cercetător, specializare în biokinetică, onoruri în știința sportului sau în managementul sportului, antrenor, om de știință.

Cerințe de admitereAPS minim:23 Matematică SAU24 cu alfabetizare matematicăLimba de predare și învățare - engleză: 5 (60%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 4 (50%)Subiect suplimentar 1: 4 (50%) *Subiect suplimentar 2: 4 (50%)Subiect suplimentar 3: 4 (50%)Subiect suplimentar 4: 3 (40%)

* Recomandat pentru un limbaj suplimentar recunoscut.

Admiterea pentru solicitanții internaționali este supusă îndeplinirii cerințelor de conformitate, astfel cum este stipulat prin Legea privind imigrația nr. 13 din 2002, reglementările făcute acolo în conformitate cu politica universității.Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program din cauza restricțiilor de spațiu. Toți solicitanții trebuie să completeze NBT (Testul de referință național) înainte de admitere. Rezultatul NBT va informa deciziile luate cu privire la plasarea solicitantului. Orientarea la viață nu este inclusă atunci când se calculează APS.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Designerii de comunicare sunt gânditori creativi și solutori de probleme, care folosesc o serie de metode, procese și tehnici de proiectare pentru a crea modele profesion ... [+]

Designerii de comunicare sunt gânditori creativi și solutori de probleme, care folosesc o serie de metode, procese și tehnici de proiectare pentru a crea proiecte profesionale de comunicare, cum ar fi afișe, cărți, reviste, programe de identitate corporativă, ambalaje și site-uri web, atât individual cât și ca membri ai echipelor.

Departamentul de Proiectare Grafică oferă un Licențiat în Arte în Design specializat în Proiectare Comunicare. Facilitățile departamentului includ o serie de studiouri și un studio de computer Apple Macintosh, situat central.

Oportunități de carieră

Absolvenții vor putea intra într-o carieră de proiectare a comunicării, lucrând în studiouri de design, consultanțe de marketing, agenții de branding și publicitate, precum și pentru ziare, reviste și editori de carte ca:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al acestei calificări este de a dezvolta studenții pentru a deveni lideri de dezvoltare comunitară în facilitarea proceselor, tehnicilor și principiilor ... [+]

Scopul principal al acestei calificări este de a dezvolta studenții pentru a deveni lideri de dezvoltare comunitară în facilitarea proceselor, tehnicilor și principiilor în inițierea, planificarea, implementarea, monitorizarea, evaluarea și susținerea proiectelor și programelor de dezvoltare, bazate pe activități centrate pe oameni. - abordări teoretice participative bazate pe inegalitate, sărăcie și nedreptate. Studenții vor putea facilita înființarea și gestionarea organizațiilor comunitare în contextul dezvoltării economice comunitare.

Curriculumul pentru BA (Dezvoltare Comunitară și Conducere) este format din 22 de module semestriale compilate după cum urmează:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de onoare este format din cinci module obligatorii. Primul este modulul de cercetare, un eseu lung de aproximativ 10.000 de cuvinte, al cărui subiect este negoc ... [+]

Programul de onoare este format din cinci module obligatorii. Primul este modulul de cercetare, un eseu lung de aproximativ 10.000 de cuvinte, al cărui subiect este negociat cu un supraveghetor. Celelalte patru module sunt cursuri. Care cursuri sunt oferite într-un an specific vor fi stabilite de departament și se vor baza, printre alte considerente, pe disponibilitatea personalului academic cu expertiza necesară într-un domeniu și interesele studenților.

Cerințele de admitere

Pentru a fi admiși la acest program, studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere ale Departamentului. Acestea sunt următoarele. Trebuie să fi făcut filozofie ca subiect principal pentru prima diplomă. De asemenea, trebuie să aveți o notă medie de 65% pentru toate modulele pe care le-ați făcut în Filozofia 3.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a studenților în Jurnalism. Competența aplicată implică achiziția, analiza, interpretarea și aplicarea principii ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a studenților în Jurnalism. Competența aplicată implică achiziția, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor comunicării legate de contextul jurnalismului în sectoarele relevante ale mass-media electronice și ale industriei de radiodifuziune. Mai mult, studenții vor dezvolta capacitatea de a internaliza, de a reflecta și de a comunica în mod eficient deciziile și aplicațiile strategice prin utilizarea corectă și adecvată a limbajului științific și a terminologiei tehnice asociate cu Jurnalismul. Calificarea va facilita învățarea eficientă prin expunerea și aplicarea unor stiluri de învățare adecvate, permițându-le astfel să navigheze și să gestioneze în mod holistic contextul dinamic al jurnalismului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul postuniversitar în lingvistică aplicată și teorie literară, bazat pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline, are ca scop educația și necesitățile de for ... [+]

Programul postuniversitar în lingvistică aplicată și teorie literară, bazat pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline, are ca scop educația și necesitățile de formare și cercetare specializate ale practicienilor de limbă precum traducători, interpreți, editori de texte, planificatori de limbă, redactori și limbă profesori. Traducerea și interpretarea sunt procese lingvistice, cognitive și textuale complexe care, printre altele, implică și mediere socio-culturală. Având în vedere complexitatea acestor activități și, prin urmare, natura interdisciplinară a practicii lingvistice, aceste programe oferă un echilibru de cunoștințe și abilități teoretice, practice și experiențiale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi studenților calificați abilități de cercetare; cunoștințe teoretice și intelectuale, abilități de raționament criti ... [+]

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi studenților calificați abilități de cercetare; cunoștințe teoretice și intelectuale, abilități de raționament critic, abilități de soluționare a problemelor, o înțelegere a dimensiunilor normative ale politicii și economiei, inclusiv respectarea drepturilor omului, precum și guvernare deschisă și responsabilă, securitate și politici economice; și limite normative privind exercitarea puterii și autorității în ordinele economice politice.

Curriculumul pentru programul de licență (Politică, Filozofie și Economie) este format din module de 24 de semestre compilate după cum urmează:

Primul an

Elective: o limbă (franceză, greacă sau greacă modernă), cultură clasică și mitologii, studii de dezvoltare sau religie.** Studenții care au obținut A sau B pentru engleză în matrică pot înlocui engleza 1C... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi studenților calificați abilități de cercetare; cunoștințe teoretice și intelectuale; abilități de raționament criti ... [+]

Scopul principal al acestei calificări este de a oferi studenților calificați abilități de cercetare; cunoștințe teoretice și intelectuale; abilități de raționament critic; și abilități de rezolvare a problemelor; o înțelegere a dimensiunilor normative ale politicii, inclusiv: respectarea drepturilor omului, guvernul deschis și responsabil, guvernanța competentă, securitatea și politicile economice de apărare și limitele normative ale exercitării puterii și autorității în ordinea politică.

Curriculumul pentru programul BA (Politică și Relații Internaționale) este format din 22 de module semestriale compilate după cum urmează:

Primul an

Major: Al doilea major este ales din Studii de dezvoltare, Studii istorice și Management public și guvernare (3A, 3B, 3CElective: o limbă (franceză și greacă modernă), studii de dezvoltare, economie, studii istorice, management public și guvernare, religie și sociologie.** Studenții care au obținut A sau B pentru engleză în matrică pot înlocui engleza 1C... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul Onoruri în Psihologie este oferit doar pe baza de normă întreagă. Studenții trebuie să completeze șase module într-o perioadă de un an. Componenta de cercetare ... [+]

Programul Onoruri în Psihologie este oferit doar pe baza de normă întreagă. Studenții trebuie să completeze șase module într-o perioadă de un an. Componenta de cercetare este singurul modul obligatoriu și funcționează pe tot parcursul anului, astfel încât acest modul are două module. Studenții trebuie să selecteze alte patru module din următoarea listă: Neuropsihologie; Psihologia personalității; Psihologie sociala; Psihologie anormala; Psihologie terapeutică; Evaluarea psihologică; Psihologie critică de dezvoltare și psihologie a sănătății. Fiecare dintre aceste module este prezentat de un expert în domeniu, iar clasele sunt interacționale și dinamice. De asemenea, studenților li se oferă posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare cu scopul de a-i pregăti pentru studii ulterioare. Studenții sunt evaluați prin teste, sarcini și examene.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a studentului în analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor de psihologie industrială. Dezv ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competența aplicată a studentului în analiza, interpretarea și înțelegerea principiilor și metodelor de psihologie industrială. Dezvoltă în continuare abilitățile intelectuale, de cercetare și profesionale ale studentului. Calificarea pregătește studenții pentru a contribui în mod semnificativ la achizițiile, utilizarea și dezvoltarea resurselor umane ale organizațiilor. Un absolvent de Psihologie industrială va putea aplica pentru formare post-Onoruri și programe de stagiu în psihometrie. Finalizarea unui astfel de stagiu le va permite să se înregistreze ca psihometrie la Consiliul Profesional pentru Psihologie al Consiliului Profesiunilor în Sănătate din Africa de Sud (HPCSA).... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Specializare în biokinetică, științe ale sportului sau onoruri în managementul sportului, antrenor, specializare în psihologie, cercetător, om de știință. ... [+]

Carieră

Specializare în Biokinetică, onoruri în știința sportului sau în managementul sportului, antrenor, specializare în psihologie, cercetător, om de știință.

Cerințe de admitereAPS minim:23 Matematică SAU24 cu alfabetizare matematicăLimba de predare și învățare - engleză: 5 (60%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 4 (50%)Subiect suplimentar 1: 4 (50%) *Subiect suplimentar 2: 4 (50%)Subiect suplimentar 3: 4 (50%)Subiect suplimentar 4: 3 (40%)

* Recomandat pentru un limbaj suplimentar recunoscut.

Admiterea pentru solicitanții internaționali este supusă îndeplinirii cerințelor de conformitate, astfel cum este stipulat prin Legea privind imigrația nr. 13 din 2002, reglementările făcute acolo în conformitate cu politica universității.Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program din cauza restricțiilor de spațiu. Toți solicitanții trebuie să completeze NBT (Testul de referință național) înainte de admitere. Rezultatul NBT va informa deciziile luate cu privire la plasarea solicitantului. Orientarea la viață nu este inclusă atunci când se calculează APS.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a dezvolta competența aplicată a studenților în Studii de Film și Televiziune. Competența aplicată implică achiziția, analiza, interpret ... [+]

Scopul acestei calificări este de a dezvolta competența aplicată a studenților în Studii de Film și Televiziune. Competența aplicată implică achiziția, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de comunicare legate de Studiile de film și televiziune în sectoarele relevante ale mass-media electronică și a industriei de radiodifuziune. Mai mult, studenții vor dezvolta capacitatea de a internaliza, de a reflecta și de a comunica în mod eficient deciziile și aplicațiile strategice prin utilizarea corectă și adecvată a limbajului științific și a terminologiei tehnice asociate cu Studiile de Film și Televiziune. Calificarea va facilita învățarea eficientă prin expunerea și aplicarea unor stiluri de învățare adecvate, permițând astfel studentului să navigheze și să gestioneze în mod holistic contextul dinamic al Studiilor de Film și Televiziune.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții cu normă întreagă se înregistrează pentru cinci module. Studenții part-time se înregistrează pentru toate modulele, cu excepția modulelor de specializare și a e ... [+]

Studenții cu normă întreagă se înregistrează pentru cinci module. Studenții part-time se înregistrează pentru toate modulele, cu excepția modulelor de specializare și a eseului de cercetare din primul an. În al doilea an studenții part-time se înregistrează pentru modulele de specializare și eseul de cercetare. Toate modulele elective nu sunt neapărat oferite în fiecare an.

Programul Honors constă din cinci module, dintre care patru sunt obligatorii și unul este un modul electiv:

Module obligatorii:

Semestrul 1 / Semestrul 2Teoria comunicăriiEseu de cercetareComunicare audiovizualăComunicare audiovizuală aplicată

Module elective:

Managementul comunicării și persuasiuneaDezvoltare Comunicare și identitateNoi media și culturăCerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Promovarea studenților de grad extins, la fiecare an universitar următor al gradului extins de Umanități urmează, în general, aceleași reguli referitoare la studenții unu ... [+]

Aceasta este o primă calificare formativă. Un student de succes va fi dobândit competențele intelectuale și abilitățile practice pentru a discuta, problematiza și investiga conduita și interacțiunea umană, în special în contextul sud-african.

Promovarea studenților de grad extins, la fiecare an universitar următor al gradului extins de Umanități urmează, în general, aceleași reguli referitoare la studenții unui grad de licență obișnuit. Cu toate acestea, MAPS pentru științele umaniste trebuie completat în primii doi ani de studiu, în lipsa acestora; un student nu va avea voie să continue mai departe în program.

BA extins cu accent pe Practica limbajului... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de onoare BA (Studii Urbane) introduce elevii în perspective critice asupra urbanizării și dezvoltării orașului. Studenții se familiarizează cu dezbaterile cu p ... [+]

Programul de onoare BA (Studii Urbane) introduce elevii în perspective critice asupra urbanizării și dezvoltării orașului. Studenții se familiarizează cu dezbaterile cu privire la politica orașelor și a instituțiilor, a informalității, a consumului și a modurilor în care oamenii participă și remodelează viața orașului. Un accent considerabil este pus pe ghidarea studenților pentru a efectua cercetări cantitative independente. Programul oferă abilități, în teorie, redactarea rapoartelor și rezolvarea problemelor. De asemenea, studenții dobândesc abilități și competențe SPSS și trebuie să completeze un stagiu de 120 de ore.

Cerințele de admitere

Admiterea va fi luată în considerare pentru un student care a terminat una dintre următoarele discipline majore: Sociologie, Sociologie industrială, Geografie, Filozofie, Studii istorice, Studii de dezvoltare, Psihologie, Psihologie industrială, Politică, Guvernanță publică și Asistență socială ca majoritate (până la al treilea -nivel) în gradul BA continuu. Dacă un student nu respectă cerințele menționate mai sus, admiterea poate fi acordată de decanul facultății, la recomandarea președintelui catedrei.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un licențiat în arte în proiectarea media digitală pregătește studenții pentru a răspunde nevoilor epocii digitale ca proiectanți de conținut, sisteme și produse, unde co ... [+]

Un licențiat în arte în proiectarea media digitală pregătește studenții pentru a răspunde nevoilor epocii digitale ca proiectanți de conținut, sisteme și produse, unde converg text, imagine, video, audio, grafică și animație. Pornind de la o abordare generalizată, studenții învață specializări în designul interacțiunii sau video digital. În Digital Media Design, studenții se angajează și aplică inovativ tehnologiile digitale, pentru a proiecta produse pentru a comunica și îmbunătăți experiențele de viață.

O serie de tehnologii și produse cu care elevii se angajează includ site-uri web, aplicații mobile, jocuri interactive, livrări de proiectare, videoclipuri muzicale, video digital, grafică de mișcare, animație în format scurt, sisteme de înfățișare și fotografie digitală. Facilitățile departamentului includ patru laboratoare complete de calculatoare cu cele mai noi computere grafice de ultimă generație, o suită de înregistrare audio, un studio de animație și un studio de ecran verde.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

University of Johannesburg

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în botanică și dezvoltarea capacității de cercetare î ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în botanică și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării de onoare BSc este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în chimie și dezvoltarea capacității de cercetare ... [+]

Scopul principal al calificării de onoare BSc este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în chimie și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Diplome de BSc în fizică ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în fizică și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Geografie și dezvoltarea capacității de cercetare ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Geografie și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării Bors Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Geologie și dezvoltarea capacității de cercetare ... [+]

Scopul principal al calificării Bors Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Geologie și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei elevilor în Informatică și dezvoltarea capacității de cercetare î ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei elevilor în Informatică și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul necesită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în domeniul informaticii și dezvoltarea capacității d ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în domeniul informaticii și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul necesită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării Bors Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei elevilor în matematica aplicată Onoruri BSc și dezvoltarea capac ... [+]

Scopul principal al calificării Bors Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei elevilor în matematica aplicată Onoruri BSc și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării de onoare BSc este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei elevilor în matematică și dezvoltarea capacității de cercetare ... [+]

Scopul principal al calificării de onoare BSc este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei elevilor în matematică și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul Onoruri în Psihologie este oferit doar pe baza de normă întreagă. Studenții trebuie să completeze șase module într-o perioadă de un an. Componenta de cercetare ... [+]

Programul Onoruri în Psihologie este oferit doar pe baza de normă întreagă. Studenții trebuie să completeze șase module într-o perioadă de un an. Componenta de cercetare este singurul modul obligatoriu și funcționează pe tot parcursul anului, astfel încât acest modul are două module.

Studenții trebuie să selecteze alte patru module din următoarea listă: Neuropsihologie; Psihologia personalității; Psihologie sociala; Psihologie anormala; Psihologie terapeutică; Evaluarea psihologică; Psihologie critică de dezvoltare și psihologie a sănătății. Fiecare dintre aceste module este prezentat de un expert în domeniu, iar clasele sunt interacționale și dinamice. De asemenea, studenților li se oferă posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare cu scopul de a-i pregăti pentru studii ulterioare. Studenții sunt evaluați prin teste, sarcini și examene.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Onoruri BSc în Studii Energetice ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Studii Energetice și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Onoruri BSc în Zoologie ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Zoologie și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul solicită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități care le pregătesc pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este concepută în principal pentru a oferi o educație completă, completă, care să-i echipeze pe absolvenți cu baza de cunoștințe, teoria și metodologia ... [+]

Licențiat în Tehnologia Informației

CAMPUSUL REGATULUI PARCULUI DIN AUCKLAND

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație completă, completă, care să-i echipeze pe absolvenți cu baza de cunoștințe, teoria și metodologia tehnologiei informației. Scopul programului de tehnologie informațională BSc este acela de a dezvolta oameni de știință calificați, care pot identifica, evalua și rezolva problemele asociate tehnologiei informației și vor fi capabili să își asume și să demonstreze inițiativa și responsabilitatea în contextele academice și profesionale conexe din Africa de Sud, precum și în cele internaționale lume. Cu accentul programului fiind pus pe principiile, teoria și practica tehnologiei informației, studenții dobândesc competența și abilitatea de cercetare corespunzătoare care servesc ca bază pentru intrarea pe piața muncii și o gamă de pregătire profesională, practică, precum și oportunități de studii postuniversitare asociate tehnologiei informației.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării de onoare BSc este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în statisticile matematice și dezvoltarea capacită ... [+]

Scopul principal al calificării BSc Honors este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în statisticile matematice și dezvoltarea capacității de cercetare în metodologia și tehnicile acesteia. BSc Honors este, în esență, un curs de studii, din care cel puțin 25% (30) din credite sunt dedicate unui proiect de cercetare și raportare sub supraveghere.

Gradul necesită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală și servește drept calificare inițială de specializare postuniversitară oferind studenților cunoștințe științifice aprofundate și abilități pregătindu-le pentru studiul științelor postuniversitare bazate pe cercetare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație bine rotunjită, largă, care să echipeze absolvenții cu baza de cunoștințe, teoria și metodologi ... [+]

CAMPUSUL REGATULUI PARCULUI DIN AUCKLAND

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație bine rotunjită, largă, care să echipeze absolvenții cu baza de cunoștințe, teoria și metodologia științelor vieții și mediului.

Scopul Științelor Științei Vieții și Mediului este să dezvolte oameni de știință calificați, care să poată identifica, evalua și rezolva problemele asociate științelor vieții, pământului și mediului și să poată asuma și demonstra inițiativa și responsabilitatea în contextele academice și profesionale conexe din Africa de Sud ca precum și în lumea internațională. Cu accentul programului fiind pus pe principiile și teoria științelor vieții și a mediului, cu posibile aplicații ale acestora, studenții dobândesc competența și abilitatea de cercetare corespunzătoare care servesc ca bază pentru intrarea pe piața muncii și o gamă de pregătire profesională și practică, precum și oportunități de studii postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație bine rotunjită, largă, care să echipeze absolvenții cu baza de cunoștințe, teoria și metodologi ... [+]

CAMPUSUL REGATULUI PARCULUI DIN AUCKLAND

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație bine rotunjită, largă, care echipează absolvenții cu baza de cunoștințe, teoria și metodologia științelor fizice. Scopul Științelor fizice BSc este de a dezvolta oameni de știință calificați, care să poată identifica, evalua și rezolva problemele asociate științelor fizice și să poată asuma și demonstra inițiativa și responsabilitatea în contexte academice și profesionale conexe din Africa de Sud, precum și în lumea internațională .

Cu accentul programului fiind pus pe principiile și teoria științelor fizice și posibilele aplicații ale acestora, studenții dobândesc competența și abilitatea de cercetare corespunzătoare care servesc drept bază pentru intrarea pe piața muncii și o gamă de pregătire și practică profesională. precum și oportunități de studii postuniversitare asociate științelor fizice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație bine rotunjită, largă, care echipează absolvenții cu baza de cunoștințe, teoria și metodologia ... [+]

CAMPUSUL REGATULUI PARCULUI DIN AUCKLAND

Această calificare este concepută în primul rând pentru a oferi o educație bine rotunjită, largă, care echipează absolvenții cu baza de cunoștințe, teoria și metodologia științelor matematice. Scopul Științelor Matematice BSc este de a dezvolta oameni de știință calificați, care să poată identifica, evalua și rezolva problemele asociate științelor matematice și să poată asuma și demonstra inițiativa și responsabilitatea în contexte academice și profesionale conexe din Africa de Sud, precum și în lumea internațională .

Cu accentul programului fiind pus pe principiile și teoria științelor matematice, cu posibilele aplicații ale acestora, studenții dobândesc competența și abilitatea de cercetare corespunzătoare care servesc ca bază pentru intrarea pe piața muncii și o gamă de pregătire și practică profesională. precum și oportunități de studii postuniversitare asociate științelor matematice.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

University of Johannesburg

Scopul acestor calificări este de a dezvolta competențe intelectuale și abilități practice în dobândirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de contabilitat ... [+]

BAccHons

Scopul acestei calificări este de a dezvolta competențe intelectuale și abilități practice în dobândirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de contabilitate, audit, management financiar și impozitare în contexte contabile și de afaceri la nivel postuniversitar, precum și pregătirea pentru o carieră. în profesia contabilă sau învățarea ulterioară în acest domeniu. Studentul ar trebui să poată reflecta asupra proceselor și aplicațiilor sale de luare a deciziilor manageriale pe baza valorilor profesionale și a cunoștințelor fundamentale și a înțelegerii principiilor de contabilitate, audit, management financiar și impozit, pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al profesiei contabile. .... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Bachelor of Education Diplome de onoare (paturi de onoare) ... [+]

BED Hons in Education Education and ManagementCerințele de admitere

Pentru a obține admiterea în BEd Honors în leadership și în educație, un potențial student ar trebui să posede:

O diplomă de predare profesională de patru ani ORO diplomă de licență adecvată și o calificare profesorală recunoscută ORO calificare profesională (didactică) de patru ani, precum și o diplomă avansată într-un sub-câmp educațional

O medie de 65% pentru gradul anterior trebuie să fie permisă în program. Studenții care solicită acest grad pot fi supuși unui proces de selecție care include interviuri personale, interviuri panel și trimiteri scrise.

S-a făcut Hons în educație Limbi literare și literaturăCerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Conținutul cursului pentru programul Honors cuprinde Metodologie de cercetare, Practică de management sportiv, Management de facilități și evenimente, Marketing sportiv, ... [+]

Conținutul cursului pentru programul Honors cuprinde Metodologie de cercetare, Practică de management sportiv, Management de facilități și evenimente, Marketing sportiv, Finanțe sportive, Managementul resurselor umane în sport și Management strategic în sport.

Cerințele de admitere

O diplomă de trei ani, de preferință în studiile mișcărilor umane.

Detalii de contact

Nume: Prof. Willem Hollander Tel: 011 559 1090 / Email: whollander@uj.ac.za

Carieră

Manager sportiv, marketer sport, administrator de sport, organizator evenimente sportive, promotor sportiv, antrenor sau specializare în biokinetică, știință sportivă sau management sportiv Onoruri, cercetător, om de știință... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul unui grad BCom (Drept) este de a permite studentului să dobândească cunoștințe despre sistemul juridic sud-african, dreptul privat, dreptul întreprinderilor comerc ... [+]

Scopul unui grad BCom (Drept) este de a permite studentului să dobândească cunoștințe despre sistemul juridic sud-african, dreptul privat, dreptul întreprinderilor comerciale, dreptul muncii și dreptul cutumiar. În plus, studentul va putea lua cursuri în aspecte ale științelor economice și ale managementului.

Perioada minimă de studiu pentru licență este de trei (3) ani cu normă întreagă.

Modulele finalizate în gradul BCom (Drept) vor conta la creditele modulului într-o diplomă ulterioară LLB.

Oportunități de carieră (fără diplomă de LLB):Consilier juridic corporativConsilier juridic de statPersonalul instanțeiPersonalul biroului într-un cabinet de avocatură... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul BCom în Finanțe este de a oferi studenților competențe aplicate în stăpânirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de gestionare financiară, managemen ... [+]

BCom în Finanțe

Scopul acestei calificări este de a oferi studenților competențe aplicate în stăpânirea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de management financiar, management al investițiilor, planificare financiară și contabilitate pentru pregătirea unei cariere în managementul financiar, managementul investițiilor, planificarea financiară și contabilitate câmpuri, precum și pentru a oferi o bază pentru învățare ulterioară. Studenții ar trebui să poată reflecta asupra managementului financiar, managementului investițiilor, planificării financiare și deciziilor și aplicațiilor contabile pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al finanțelor ca practică.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul BCom în economie și economie este de a dota studenților cunoștințele și abilitățile economice și econometrice teoretice și cantitative necesare pentru a-și îndepli ... [+]

BCom în economie și economie

Scopul programului este de a dota studenților cunoștințele și abilitățile economice și economometrice teoretice și cantitative necesare pentru a-și îndeplini eficient îndatoririle în calitate de economiști / econometrici din sectoarele private și publice ale economiei.

Posibile cariereEconomistEconometricianulEconomicAnalistforecasterPlanificator economicCerințe de admitereAPS minim: 28Engleză: 4Matematică: 4

NOTĂ:

Programele sunt prezentate doar în limba engleză.Nivelul de realizare (rating) obținut pentru orientarea vieții NU este inclus în calcularea punctajului punctelor de admitere (APS).BCom extins în economie și economie... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu un BCom în Logistic Management, puteți avea o carieră ca manager de logistică, consultant, manager de producție. Programul Honors se concentrează pe aspecte de bază al ... [+]

BCom în Logistic Management

Cu un BCom în Logistic Management, puteți avea o carieră ca manager de logistică, consultant, manager de producție.

Cerințele de admitereAPS minim: 26Engleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizarea matematică: nu este acceptată

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

BCom Hons în Logistic Management

Acest program se concentrează pe aspectele de bază ale managementului logisticii, sistemelor de asistență logistică, gestionării lanțului de aprovizionare și sistemelor de planificare a resurselor de afaceri. Studenții au de asemenea posibilitatea de a alege module de studiat, precum și logistică cantitativă și management de proiect. Studenții sunt obligați să ia Metodologie de cercetare pentru a-i ajuta în efectuarea cercetărilor pentru sarcinile din fiecare materie. Comitetele consultative pentru industrie asigură relevanța subiectului. Studenții care au finalizat acest curs sunt adesea angajați în sectorul privat, companiile de transport maritim, agenții de expediere și compensare, sectorul de producție, comerțul cu amănuntul și en-gros al economiei, precum și în importuri și exporturi.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu un BCom în Managementul informațiilor, puteți avea o carieră ca manager de informații, manager de cunoștințe, cercetător. În BCom Honors, studenții dezvoltă abilități ... [+]

BCom în Managementul informațiilor

* Consultați Regulile și Regulamentul Facultății pentru Regulile de Acces referitoare la acest program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Cu un BCom în Managementul informațiilor, puteți avea o carieră ca manager de informații, manager de cunoștințe, cercetător.

Cerințele de admitereAPS minim:26 cu matematica SAU28 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizare matematică: 6 (70%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu un BCom în marketing management, puteți avea o carieră în publicitate, management de marcă, managementul relațiilor cu clienții, manager de marketing, cercetător de ma ... [+]

BCom în Marketing Management

Cu un BCom în marketing management, puteți avea o carieră în publicitate, management de marcă, managementul relațiilor cu clienții, manager de marketing, cercetător de marketing, servicii pentru clienți, consultanță de marketing, planificare media, manager de vânzări.

Cerințele de admitereAPS minim: 26Engleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizarea matematică: nu este acceptată

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

BCom Hons în Marketing Management... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu un BCom în psihologie industrială, puteți avea o carieră în calitate de specialiști în HR care se ocupă de problemele sau provocările care decurg din relația angajațil ... [+]

BCom în psihologie industrială

* Consultați Regulile și Regulamentul Facultății pentru Regulile de Acces referitoare la acest program http://www.uj.ac.za/faculties/management/

Cu un BCom în psihologie industrială, puteți avea o carieră ca specialiști în domeniul resurselor umane care se ocupă de problemele sau provocările care decurg din relația angajaților cu mediul de muncă

Cerințele de admitereAPS minim: 26Engleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizarea matematică: nu este acceptată

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este dezvoltarea abilităților intelectuale și practice în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor avansate de contabilitate, guvernare ... [+]

Scopul acestei calificări este dezvoltarea abilităților intelectuale și practice în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor avansate de contabilitate, guvernare și control și impozitare. Acest program va pregăti elevii să identifice și să rezolve în practică avansate contabilitate, guvernare și control și fiscalitate. În sfârșit, acest program îi va pregăti pe studenți pentru studii suplimentare în contabilitate, audit și fiscalitate ca știință.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină un BCom sau o diplomă avansată și ar trebui să aibă cunoștințe adecvate de contabilitate, impozitare și guvernare și control pe noul nivel NQF 7 / vechi nivel NQF 6. Departamentul poate solicita finalizarea unei legături. programul ar trebui ca studenții să nu respecte regulile de acces privind cunoștințele specifice ale modulului în contabilitate, impozitare și guvernare și control. Cerințele finale de admitere vor fi stabilite din când în când de departament.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este dezvoltarea abilităților intelectuale și practice în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor avansate de contabilitate, guvernare ... [+]

Scopul acestei calificări este dezvoltarea abilităților intelectuale și practice în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor avansate de contabilitate, guvernare și control și audit intern. Acest program va pregăti elevii să identifice și să rezolve guvernanța contabilă avansată și controlul și auditul intern în practică. În sfârșit, acest program îi va pregăti pe studenți pentru studii suplimentare în contabilitate și audit intern ca știință.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină un BCom sau o diplomă avansată și ar trebui să aibă cunoștințe adecvate de contabilitate, impozitare și audit intern (nivelul NQF nou 7 / nivelul NQF vechi 6). Departamentul poate solicita finalizarea unui program de legătură în cazul în care elevii nu respectă regulile de acces cu privire la cunoștințele specifice ale modulului în contabilitate, impozitare și audit intern. Cerințele finale de admitere vor fi stabilite din când în când de departament.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competenței aplicate a studentului la un nivel avansat în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor și metodelor economi ... [+]

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competenței aplicate a studentului la un nivel avansat în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor și metodelor economice.

Acest program îi va pregăti pe studenți să reflecte asupra propriilor aplicații economice pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al Economiei și Econometriei. În cele din urmă, le va pregăti pentru studii suplimentare în economie și economie ca știință.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o diplomă de licență, cu o medie de 65% pentru economia 3 (nivelul NQF nou 7 / nivelul NQF vechi 6) și o medie de 65% pentru Econometrics 3 (nivelul NQF nou 7 / OldNQF nivel 6) sau Matematică 3 (NQF nivel nou 7 / NQF vechi nivel 6) sau Statistică 3 (NQF nivel 7 / NQF vechi nivel 6), care vor fi luate în considerare pentru intrarea în programul Onoruri.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul are două subiecte de bază: planificarea transportului și politica de transport. Aceste subiecte, împreună cu o serie de opțiuni de module, precum și managementu ... [+]

Programul are două subiecte de bază: planificarea transportului și politica de transport. Aceste subiecte, împreună cu o serie de opțiuni de module, precum și managementul logistic au drept scop dotarea elevilor cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a contribui semnificativ în domeniul managementului transporturilor. Studenții sunt obligați să ia Metodologie de cercetare pentru a-i ajuta în efectuarea cercetărilor pentru sarcinile din fiecare materie. Comitetele consultative pentru industrie asigură relevanța subiectului. Studenții care au finalizat acest curs sunt adesea angajați la guvernare, parastatali, operatori din sectorul privat și public al serviciilor de transport, precum și își încep afacerile.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competenței aplicate a studentului la un nivel avansat în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor și metodelor economi ... [+]

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competenței aplicate a studentului la un nivel avansat în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor și metodelor economice. Acest program îi va pregăti pe studenți să reflecte asupra propriilor aplicații economice pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al Economiei ca știință socială. În cele din urmă, le va pregăti pentru studii suplimentare în economie ca știință.

Cerințe de admitere: Un potențial student trebuie să dețină o diplomă de licență sau o diplomă avansată în economie, cu o medie de 65% pentru economia 3 (nivelul NQF nou 7 / nivelul NQF vechi 6) și o medie de 65% pentru fiecare Econometrie 3 (NQF nivel nou 7 / NQF vechi nivel 6) sau Statistică 3 (NQF nivel nou 7 / NQF vechi nivel 6), care vor fi luate în considerare pentru intrarea în programul Onoruri.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele și înțelegerea elevilor în disciplinele de evaluare și gestionare a proprietăților. Programul cuprinde un curricul ... [+]

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele și înțelegerea elevilor în disciplinele de evaluare și gestionare a proprietăților. Programul cuprinde un curriculum pe bază largă de pregătire a studentului postuniversitar pentru o gamă largă de specialități legate de proprietate. Curriculumul include domenii tematice, de la evaluarea proprietății și dreptul proprietății, la finanțarea proprietăților și gestionarea proprietății.

Programul subliniază aplicarea, analiza și evaluarea în fiecare domeniu de subiect, precum și aplicarea integrității și eticii într-un mediu profesionist. Stăpânirea planului de învățământ va oferi elevilor abilitățile de a combina evaluări complexe, management, principii financiare și juridice, pentru a adăuga valoare entităților care le angajează. Studentul de succes va câștiga o evaluare generală a proprietății și o perspectivă de gestionare a proprietății, care le va oferi un avantaj competitiv pentru angajare și îi va pregăti pentru studii ulterioare în acest domeniu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programului este de a oferi studenților pregătirea teoretică și practică necesară pentru a înțelege și implementa modele financiare matematice. ... [+]

Scopul programului este de a oferi studenților pregătirea teoretică și practică necesară pentru a înțelege și implementa modele financiare matematice. Programul este o calificare vitală necesară pentru intrarea în practica profesională sau poziții de conducere în industria serviciilor de finanțare cantitativă. Curriculumul acoperit în program oferă o bază aprofundată pentru învățare și specializare ulterioară în domeniul ingineriei financiare și finanțelor cantitative avansate. Furnizarea de profesioniști autoreflexivi și pregătiți științific pentru industria serviciilor financiare din Africa de Sud construiește infrastructura noastră națională, intelectuală și economică.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a oferi studenților cunoștințele necesare pentru a efectua activități profesionale de înaltă calificare în disciplinele contabilității și f ... [+]

Scopul acestui program este de a oferi studenților cunoștințele necesare pentru a efectua activități profesionale de înaltă calificare în disciplinele contabilității și finanțelor de management. Programul este format dintr-un curriculum pe bază largă de pregătire a studentului postuniversitar pentru o gamă largă de specialități legate de finanțe. Programul subliniază aplicarea, analiza și evaluarea în fiecare domeniu de subiect, precum și aplicarea integrității și eticii într-un mediu profesionist. Stăpânirea curriculum-ului va oferi elevilor abilitățile de a sintetiza principii complexe de management, financiar, performanță și risc, pentru a conduce și a adăuga valoare entităților care le angajează. Studentul de succes va câștiga o perspectivă generală financiară și de afaceri care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă. În plus, studentul va fi pregătit pentru studii suplimentare în domeniu prin dezvoltarea abilităților de cercetare și raportare prin finalizarea unui proiect de cercetare supravegheat în domeniul managementului financiar.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Elevul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de gestionare a tehnologiei i ... [+]

Elevul trebuie să dezvolte competențe intelectuale și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de gestionare a tehnologiei informației. Studentul trebuie să poată lua decizii strategice în contextul managementului tehnologiei informației sau a funcției de gestionare a tehnologiei informației în cadrul unei organizații.

Studentul trebuie să poată evalua orice decizie externă și internă care afectează managementul tehnologiei informației. De asemenea, studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale manageriale pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al managementului tehnologiei informației.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții ar trebui să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în organizarea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor fundamentale și avansate de man ... [+]

Studenții ar trebui să dezvolte competențe aplicate și abilități practice în organizarea, analiza, interpretarea și aplicarea principiilor fundamentale și avansate de management strategic. Studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor manageriale strategice și să poată evalua efectul acestora în contextul holistic al managementului ca practică.

Cerințele de admitere

Un potențial student ar trebui să dețină un BCom sau o calificare echivalentă la nivelul NQF 7, cu Managementul afacerilor ca unul dintre modulele de bază la nivelul NQF 7, cu 65% medie pentru modulele majore. Calificarea unui potențial student ar trebui să includă, de asemenea, cel puțin 16 credite de Management Strategic la nivelul NQF 7.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele studentului despre disciplina de evaluare a investițiilor și managementul portofoliului. Programul este format din ... [+]

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele studentului despre disciplina de evaluare a investițiilor și managementul portofoliului. Programul este format dintr-un curriculum pe bază largă pentru a pregăti elevul pentru o gamă largă de specialități legate de investiții. Curriculumul include opt domenii tematice, de la investiții în capitaluri proprii, investiții cu dobândă până la gestionarea portofoliului și finanțarea pensiilor. Stăpânirea curriculum-ului va oferi studenților capacitatea de a sintetiza principii complexe de investiții și de a aplica instrumentele financiare într-o manieră profesională. Cunoștințele fundamentale ale principiilor investițiilor globale vor fi obținute pentru a permite studentului calificat să lucreze în lumea de azi a investițiilor profesionale. Programul subliniază competența, integritatea și aplicarea eticii într-un mediu profesionist.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al BCom Hons (Managementul Trezoreriei) este acela de a dezvolta cunoștințele studentului cu privire la disciplina de evaluare și gestionare a trezorerie ... [+]

Scopul principal al BCom Hons (Managementul Trezoreriei) este acela de a dezvolta cunoștințele studentului cu privire la disciplina de evaluare și gestionare a trezoreriei corporative. Programul este format dintr-un curriculum axat pentru a pregăti studentul pentru o carieră în managementul trezoreriei corporative. Curriculumul include opt domenii tematice, de la analiza cantitativă a investițiilor, gestionarea lichidităților până la gestionarea riscurilor și inginerie financiară. Stăpânirea curriculum-ului va oferi studenților capacitatea de a sintetiza principii complexe de gestionare a trezoreriei și de a aplica instrumente financiare într-o manieră profesională. Cunoștințele fundamentale despre investițiile globale și principiile trezoreriei vor fi obținute pentru a permite studentului calificat să lucreze în lumea de azi a managementului profesional al trezoreriei corporative. Programul subliniază competența, integritatea și aplicarea eticii într-un mediu profesionist.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate și aprofundarea expertizei studentului în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de planificare financi ... [+]

Scopul calificării este dezvoltarea competenței aplicate și aprofundarea expertizei studentului în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de planificare financiară și capacitatea de cercetare în mediul economic la un nivel avansat. Studenții sunt, de asemenea, pregătiți pentru o carieră în practicarea planificării financiare și a învățării ulterioare în studiile postuniversitare bazate pe cercetare în acest domeniu prin dezvoltarea abilităților de cercetare și raportare. Studenții ar trebui să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor lor pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al planificării financiare ca practică la un nivel avansat.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu un BCom în Management Intrapreneuial, un absolvent poate lucra în propria sa afacere, Management în marketing, Consultant în management, Management în afaceri, Managem ... [+]

Cu un BCom în Management Intrapreneuial, un absolvent poate lucra în propria sa afacere, Management în marketing, Consultant în management, Management în afaceri, Management financiar

Cerințele de admitereAPS minim: 26Engleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizarea matematică: nu este acceptată

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

Cu un BCom în Management Intrapreneuial, puteți avea o carieră în afaceri proprii, management de marketing, consultant în management, management de afaceri, management financiar... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu un BCom în sisteme informaționale, puteți avea o carieră în calitate de Web Designer, Internet Programmer, IT Project Manager, Network Specialist ... [+]

Cu un BCom în sisteme informaționale, puteți avea o carieră ca Web Designer, Internet Programmer, IT Project Manager, Network Specialist.

Cerințele de admitereAPS minim: 26Engleză: 4 (50%)Matematică: 4 (50%)Alfabetizarea matematică: nu este acceptată

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Gradul BTech / BCom este conceput pentru a expune studenților la probleme strategice din cadrul organizației, concentrându-se pe Managementul Strategic Avansat, Relații I ... [+]

BTech în managementul resurselor umane

Gradul BTech este conceput pentru a expune studenților la probleme strategice din cadrul organizației, concentrându-se pe Managementul Strategic Avansat, Relații Industriale Avansate, Managementul avansat al instruirii, Managementul avansat al personalului, Comportamentul organizațional și Metodologia cercetării.

Cerințele de admitere

O diplomă națională în managementul resurselor umane sau o calificare echivalentă la nivelul NQF 6, cu managementul resurselor umane ca subiect principal determinat de Comitetul de statut cu o medie de 65%.

BCom în Managementul Resurselor UmaneCarieră

Practicanți în resurse umane care se ocupă de probleme legate de angajați în organizații... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student care a obținut această calificare va fi competent să aplice cunoștințe teoretice, experiență practică și abilități dobândite într-o zonă specializată de ingine ... [+]

BTech în construcții civile

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

Un student care a obținut această calificare va fi competent să aplice cunoștințe teoretice, experiență practică și abilități dobândite într-o zonă specializată de inginerie civilă la nivelul unui tehnolog profesionist în inginerie, prin interpretarea, gestionarea și aplicarea tehnologiei actuale activității complexe de inginerie specializată în cadrul codurilor sau prin adaptarea standardelor și codurilor, sub supraveghere minimă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții care au obținut această calificare vor putea integra principiile de inginerie mecanică în mod independent, să le aplice pentru a determina modalități adecvate d ... [+]

BTech în inginerie mecanică

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

Studenții care au obținut această calificare vor putea integra principiile de inginerie mecanică în mod independent, să le aplice pentru a determina modalități adecvate de abordare a activităților și să stabilească și să utilizeze criterii pentru a evalua procesele și rezultatele. Această calificare este destinată practicienilor de inginerie din industrie, iar studenții de succes se vor putea înregistra la ECSA ca tehnologi profesioniști.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul principal al acestor calificări este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor și expertizei studenților în Biochimie și dezvoltarea capacității de cercetare în m ... [+]

BTech Onoruri în Biochimie

CAMPUS DOORNFONTEIN

Absolvenții acestui program sunt capabili să conceapă și să aplice strategii de specialitate și principii de management relevante în controlul calității (QC) și cercetare și dezvoltare (R

Aceștia pot lucra ca tehnicieni și tehnologi de supraveghere în dezvoltarea de produse și procese și controlul calității. Ocuparea forței de muncă poate fi într-un laborator sau în medii de producție sau de vânzare.

Rezultate la nivel de ieșire

Studenții ar trebui să poată:

Identificați o problemă, formulați o ipoteză adecvată, generați date experimentale, faceți interpretări corecte și deducții adecvate.Lucrați armonios cu colegii din același mediu de lucru - lucrați în grup cu alții în soluționarea problemelor și în derularea proiectelor.Lucrați independent la stăpânirea conținutului modulului, la realizarea proiectelor practice și la compilarea rapoartelor.Găsiți, evaluați și integrați literatura tehnică, utilizați un limbaj și o terminologie tehnică adecvate și corecte în rapoarte.Efectuați practica științei și tehnologiei în mod eficient și responsabil, fără a pune în pericol mediul sau bunăstarea colegilor.Utilizați diferite tehnici pentru a asimila și analiza date, citind, discutând, raportând și prezentând proiecte și seminarii.Participarea responsabilă la activități care afectează calitatea vieții societale.Investigați posibilitățile suplimentare de formare și angajare.Demonstrați capacitatea de a relaționa domeniul de studiu cu societatea și, așadar, să știți unde este posibil să fie solicitate aceste abilități.Criterii de evaluare... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student calificat va fi competent din punct de vedere tehnic în gestionarea eficientă și sigură a tuturor tipurilor de activități de producție minieră pentru producția ... [+]

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

Un student calificat va fi competent din punct de vedere tehnic în gestionarea eficientă și sigură a tuturor tipurilor de activități de producție minieră pentru producția medie și superioară și managementul tehnic.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Un student calificat trebuie să aibă:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student calificat va fi competent în proiectarea și dezvoltarea proceselor și va putea demonstra competența de management tehnic, contribuind astfel la ... [+]

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

La acest nivel, un student calificat va fi competent în proiectarea și dezvoltarea proceselor și va putea demonstra competența de management tehnic, contribuind astfel la nevoile industriei metalurgice și miniere. Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA ca tehnolog profesionist.

rezultate... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor aduce o contribuție de cercetare la aplicarea și evaluarea cunoștințelor existente într-o zonă specializată de design ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor aduce o contribuție de cercetare la aplicarea și evaluarea cunoștințelor existente într-o zonă specializată de design vestimentar sau tehnologie vestimentară pentru a promova în continuare dezvoltarea profesională și dezvoltarea personală.

Cerințele de admitere

O diplomă națională de modă sau o calificare de modă echivalentă la un standard echivalent, așa cum este recomandat de un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Se recomandă o medie de 60% obținută în ultimul an al diplomei naționale: moda.

Curriculum

MODUL

Tehnologie specializată în îmbrăcăminte 4Studii de afaceri 4Teoria îmbrăcămintei 4Structura programuluiNatura programului: un program de un an.Programul este full-time.Durata minimă: un an, cu normă întreagă.Toate modulele sunt obligatorii.Numărul de module pe an: 3 module-an.Date de înregistrare și început... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea aplica competențe și abilități critice în producerea de opere de artă, cercetare vizuală și finalizarea experie ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea aplica competențe și abilități critice în producerea de opere de artă, cercetare vizuală și finalizarea experienței la locul de muncă, necesare pentru o carieră profesională în industriile vizual-culturale.

Cerințele de admitere

O diplomă națională: arte plastice sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, stabilit de un comitet de statut.

Criterii de selecție

Se recomandă o notă medie de 60% pentru toate modulele din al treilea an. Solicitanții trebuie, de asemenea, să prezinte o lucrare scrisă și practică, stabilită de un comitet de selecție.

Curriculum

MODUL

Teoria artei 4Studiu 4... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea evalua procesele de producție de îmbrăcăminte și performanța produsului în condiții de operare variate, să refl ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea evalua procesele de producție de îmbrăcăminte și performanța produsului în condiții de operare variate, să reflecte asupra influențelor tendințelor globale, să relaționeze aceste strategii cu productivitatea și profitabilitatea industriei și să extindă interesele personale, efectuând cercetări în o zonă specializată din industria îmbrăcămintei.

Cerințele de admitere

O diplomă națională în managementul îmbrăcămintei sau o calificare echivalentă în managementul îmbrăcămintei la un standard echivalent, așa cum este recomandat de un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea aplica competențe și abilități critice într-o zonă multimedia specializată, așa cum este necesar pentru o carie ... [+]

După ce au obținut această calificare, studenții vor putea aplica competențe și abilități critice într-o zonă multimedia specializată, așa cum este necesar pentru o carieră profesională în disciplină.

Cerințele de admitere

O diplomă națională: multimedia sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, stabilit de un comitet de statut.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe un interviu și pe transmiterea unui portofoliu. Se recomandă o notă medie de 60% pentru toate modulele din al treilea an.

Curriculum

MODUL

Proiectare multimedia 4Tehnologie multimedia 4Metode și tehnici de cercetare 4Structura programuluiNatura programului: un program de un an.Durata minimă: instrucțiune formală de un an.Programul este oferit doar cu normă întreagă.Toate modulele sunt obligatorii.Număr de module pe an: 3 module de anDate de înregistrare și început... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

După obținerea calificării sale, studenții vor fi competenți în producerea de bijuterii creative. Aceștia vor putea prezenta un corp de lucru coeziv care este o sinteză a ... [+]

După obținerea calificării sale, studenții vor fi competenți în producerea de bijuterii creative. Aceștia vor putea prezenta un corp de lucru coeziv care este o sinteză a tehnologiei, rezolvării problemelor și aplicarea metodologiei de cercetare.

Cerințele de admitere

O diplomă națională: proiectare și fabricație de bijuterii sau o calificare echivalentă la un standard echivalent, stabilit de un comitet de statut și aprobat de Consiliul facultății.

Criterii de selecție

Selecția se bazează pe un interviu, transmiterea unui portofoliu și o propunere care indică domeniul de specializare prevăzut. Se recomandă o notă medie de 60% în toate modulele din al treilea an.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest program își propune să producă candidați pentru înregistrare ca tehnologi arhitectonici superiori, o categorie superioară de înregistrare la nivel mediu, definită d ... [+]

BTech onorează tehnologia arhitecturală (design aplicat)

Acest program își propune să producă candidați pentru înregistrare ca tehnologi arhitectonici superiori, o categorie superioară de înregistrare la nivel mediu, definită de Consiliul Sud-African pentru Profesiunea de Arhitectură (SACAP). Programul poartă acreditarea SACAP, RIBA și CAA Partea 1.

Programul se concentrează pe designul arhitectural, teoria designului și dezvoltarea designului și este destinat în primul rând studenților care, în timpul studiilor de diplomă, au afișat un talent pentru design și care doresc să dezvolte în continuare această abilitate, în vederea înregistrării ca tehnologi profesioniști de arhitectură senior sau să continue studiile pentru a se califica ca arhitecți profesioniști sau care doresc să practice independent.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta competențele aplicate și practice ale studentului în dobândirea, analiza, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor admin ... [+]

Scopul calificării este de a dezvolta competențele aplicate și practice ale studentului în dobândirea, analiza, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor administrative, de management și de management strategic. Elevul ar trebui să poată analiza și explica deciziile strategice în contextul operațiunilor de afaceri și să evalueze și să interpreteze impactul extern al deciziilor, având în vedere contextul holistic al managementului ca practică.

Studenții trebuie să demonstreze că își pot contextualiza învățarea în mediul de afaceri și pot descrie îmbunătățiri și intervenții adecvate pe care le pot afecta în mediile lor de lucru.

Cerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Absolvenții acestui program sunt capabili să conceapă și să aplice strategii de specialitate și principii de management relevante în controlul calității (QC) și cercetare ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Absolvenții acestui program sunt capabili să conceapă și să aplice strategii de specialitate și principii de management relevante în controlul calității (QC) și cercetare și dezvoltare (R

Aceștia pot lucra ca tehnicieni și tehnologi de supraveghere în dezvoltarea de produse și procese și controlul calității. Ocuparea forței de muncă poate fi într-un laborator sau în medii de producție sau de vânzare.

Rezultate la nivel de ieșire

Studenții ar trebui să poată:

Identificați o problemă, formulați o ipoteză adecvată, generați date experimentale, faceți interpretări corecte și deducții adecvate.Lucrați armonios cu colegii din același mediu de lucru - lucrați în grup cu alții în soluționarea problemelor și în derularea proiectelor.Lucrați independent la stăpânirea conținutului modulului, la realizarea proiectelor practice și la compilarea rapoartelor.Găsiți, evaluați și integrați literatura tehnică, utilizați un limbaj și o terminologie tehnică adecvate și corecte în rapoarte.Efectuați practica științei și tehnologiei în mod eficient și responsabil, fără a pune în pericol mediul sau bunăstarea colegilor.Utilizați diferite tehnici pentru a asimila și analiza date, citind, discutând, raportând și prezentând proiecte și seminarii.Participarea responsabilă la activități care afectează calitatea vieții societale.Investigați posibilitățile suplimentare de formare și angajare.Demonstrați capacitatea de a relaționa domeniul de studiu cu societatea și, așadar, să știți unde este posibil să fie solicitate aceste abilități.Criterii de evaluare... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este dezvoltarea competențelor aplicate și cognitive ale elevului în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management al ... [+]

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

Scopul calificării este dezvoltarea competențelor aplicate și cognitive ale elevului în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea principiilor de management al calității.

Studentul ar trebui să poată analiza și explica deciziile de asigurare a calității în contextul unei unități de control, a unei companii, precum și a mediului de reglementare și să evalueze și să interpreteze impactul extern al deciziilor. De asemenea, studentul ar trebui să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale de control pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al asigurării și îmbunătățirii calității. Studenții trebuie să aibă experiență în funcția de evaluare, pentru a-și contextualiza învățarea în mediul de afaceri și pentru a aprecia îmbunătățiri și invenții pe care le pot afecta în mediile lor de lucru.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student calificat va fi competent în procesul de proiectare metalurgică și proiectare de produse, proces și dezvoltare de produse și va putea demonstra ... [+]

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

La acest nivel, un student calificat va fi competent în procesul de proiectare metalurgică și proiectare de produse, proces și dezvoltare de produse și va putea demonstra competența de management tehnic, contribuind astfel la nevoile industriei metalurgice și ale comunității miniere.

Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA ca tehnolog profesionist.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată tehnicienilor de inginerie în proces sau chimie care lucrează în industrii legate de proces. Studenții care au obținut această calificar ... [+]

După finalizarea cu succes a Diplomei Naționale, candidații se pot înscrie la licența în tehnologie (Baccalaureus Technologiae –BTech), sub rezerva reglementărilor aplicabile ale programului. BTech necesită un studiu de minimum un an.

O diplomă BTech în domeniul relevant de studiu va fi conferită candidaților după finalizarea cu succes a tuturor cerințelor teoretice.

Această calificare este destinată tehnicienilor de inginerie în proces sau chimie care lucrează în industrii legate de proces. Studenții care au obținut această calificare ar trebui să aibă competența de a aplica tehnologia proceselor existente la problemele legate de inginerie chimică și proiectarea procesului și vor ilustra competența, contribuind astfel la nevoile industriei chimice.... [-]