Vega School of Brand Leadership

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vega a fost fondată în 1999 în semn de recunoaștere a se concentreze la nivel mondial deplasare către conducere de brand și de management și cererea tot mai mare pentru gânditori creative și inovatoare de brand. Institutul acreditat Independent al Educației, Grade, Onoruri și programe de master sunt bine cunoscute și respectate de marcă, marketing și industria de comunicații.

Vega School, un brand educațional al Institutului Independent al Educației, consideră că brandurile sunt cele mai importante atuuri ale lumii pentru o schimbare semnificativă. Prin urmare, Vega își propune să absolvi o nouă rasă de ganditor prin furnizarea de certificate pe deplin acreditate, programe de bacalaureat, onoruri și de masterat în construirea de brand și comunicare creativă. mantra lui Vega - înțelepciunecumagic - comunica credința sa în gândirea strategică creativă. Un absolvent IIE Vega este un explorator care este inteligent, colorat și pasionat, dar, în general, nemulțumiți cu status quo-ul, deoarece el / ea știe că mărcile, întreprinderile, economiile și societățile pot fi mai sănătoase și de a face mai bine pentru oameni.

Absolventii IIE contribuie cu succes la societate în diverse arene corporatiste și sociale.

despre Vega

Vega este numele cea mai strălucitoare stea din constelația cerească a Lyra. Din cauza luminescenta sale intense și rolul crucial pe care îl joacă în navigația maritimă, Vega a fost descrisă de către astrofizicianul Austin F. Gulliver ca "următoarea stea cel mai important pe cer după Soare".

Fondată în 1998 de către un grup separatist de pionieri, mavericks și inovatori, Vega School a fost născut ca răspuns la nevoia urgentă de o schimbare de paradigmă departe de comunicații de marketing convenționale. Abordările tradiționale la brand-clădire, marketing și publicitate au fost epuizate și au fost rapid lor de a ajunge la data de vânzare. O nouă școală de gândire a fost chemat și Vega a răspuns la acest apel.

Credința că brandul este născut pentru a conduce este piatra de temelie a filozofiei Vega. În cuvintele fondatorului Vega, Gordon Cook, "un brand oferă special și unic sens, în scopul de a adăuga valoare și să se conecteze cu oamenii." Cu alte cuvinte, un brand nu este doar numele unui produs, ci manifestarea unei identități și, mai important, un scop: cred că de branduri, cum ar fi Apple, Greenpeace și Google și vă dați seama repede că brandurile sunt mult mai mult decât litere și logo-uri, dar forțe culturale puternice pentru modelarea lumii așa cum o cunoaștem noi.

Predarea P hilosophy nostru

Principiul de bază pedagogic îmbrățișat de Vega este reflectată în numele nostru foarte. Din moment ce Vega este steaua de navigație, conceptul de navigație este esențială pentru metodologie unică de predare Vega. lectori Vega sunt navigatori: suntem condus de ethosul pro-activ, de orientare de experți, mai degrabă decât cea a informațiilor doar conferirea care este absorbit în mod pasiv.

Central la procesul de navigație este dialogul stabilit între navigator și elev. Examinarea riguroasă, revizuirea și analiza critică a ideilor permite evoluția continuă a conceptelor în crafting finală pentru a produce rezultatele cele mai rafinate și semnificative posibile. Poate cel mai important piatra de temelie a filozofiei de predare Vega este cea consacrată în înțelepciunea noastră mantracumagie. Exprimate în acest dicton este caracterul fundamental sinergie al relațiilor dintre creativitate și strategie; inspirație și inovație; idee și faptă.

Val noastră u es

Noi credem în creativitate cu intenție strategică
Noi credem în aplicarea creativă a cunoașterii fără frontiere
Studioul nostru este imaginația umană și suntem aici să ne distrăm-creion colorat luminos
Ne străduim să fim mereu punct de vedere social și cultural relevante
Noi credem în a fi mereu cu căldură și imediat uman , deoarece acest lucru oferă spațiu pentru înțelepciunea cu magia la suprafață
Ne străduim să fie la marginea de lider în inovație
Noi link-ul de afaceri pentru profit prin adăugarea de valoare în viața oamenilor

Locații

Johannesburg

Address
Johannesburg Campus
Physical address: 444 Jan Smuts Avenue, Bordeaux, Randburg
Postal address: PO Box 2369, Randburg, 2125

Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud

Durban

Address
Durban Campus
Physical address: The Glades Office Park, 70 Armstrong Ave, La Lucia
Postal address: PO Box 1669, Westville, 3630

Durban, KwaZulu-Natal, Africa de Sud

Cape Town

Address
Cape Town Campus
Physical address: 130 Strand Street, De Waterkant, Cape Town
Postal address: PO Box 430, Roggebaai, Cape Town, 8001

Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Pretoria

Address
Pretoria Campus
Physical address: 34 Ingersol Rd, Menlyn, Pretoria
Postal address: PO Box 12361, Hatfield, 0028

Pretoria, Gauteng, Africa de Sud

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră