Canadian Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DE CE CIT?

După doisprezece ani de studiu, decizia corectă v-ar face este de a obtine inscrisi pentru studii universitare la Canadian Institute of Technology. Aici veți găsi cele mai înalte standarde academice și un mediu de învățare perfectă. Vei avea o experiență de viață, studiind în centrul unui oraș dinamic, cum ar fi Tirana. Vino alaturi de noi, te va iubi CIT.

A studia în limba engleză

CIT predă în numai în limba engleză, care oferă beneficii suplimentare, fără costuri suplimentare, prin îmbunătățirea abilităților de limbă engleză, creșterea oportunităților de angajare în țară și oferindu-vă acces la cariera internațională.

Curricula canadian

CIT oferă programe bazate pe canadian Curricula și de predare se bazează pe cele livrate mai bune practici ale sistemului de învățământ canadian, care împuternicește absolvenți cu,,, abilități creative indraznete antreprenoriale inventive și dragostea pentru cunoaștere.

În inima Tirana

CIT este situat într-una dintre cele mai importante turnuri de Tirana, la o distanță de mers pe jos de principalele City Square locuri, culturale, de agrement și istorice, precum și instituții guvernamentale centrale. Această locație va face aveți timpul vieții tale, în timp ce te pregătești pentru o carieră interesantă.

Programe studierea

CIT oferă licență și de master de grade. Programele sunt predate bazate pe sistemul Bologna.

Calea de învățare flexibile

CIT este un pionier căii de învățare flexibile, luând în considerare nevoile în schimbare ale educației. Vei fi capabil să lucreze și să studieze în același timp, cu posibilitatea de a finaliza classwork în orice moment al zilei sau seara. De asemenea, puteți studia, part time sau full time sau să le alterneze.

Sansele de a studia în Canada sau SUA

În plus față de utilizarea sistemului de învățământ superior canadian, CIT lucrează la stabilirea de transfer sau de acord complet afiliere cu universități canadiene. Sistemul nostru de predare, face ușoară acreditarea gradul dumneavoastră în SUA și Canada.

Internațională și pregătire internațională Personal academic

CIT angajează membri ai facultăților cu înaltă calificare, care combină cetățenii străini și albanezi cu un fundal de educație internațională și experiența profesională în clasele care le predau. CIT are o abordare personală a educației. La CIT studenți și profesori sunt mai mult decât o echipă, atât în ​​vederea realizării de cunoștințe continue și avansate. CIT oferă avantajele unei poziții apropiate, îngrijirea atmosferă mică universitate combinată cu cercetarea aprofundată orientată academic.

Viziune, Misiune și scopul esențial al institutului

VIZIUNE: Institutul Canadian de Tehnologie se angajează să dezvolte în student spiritul educațional și profesional etic, gândirea critică, abilități analitice și de rezolvare a problemelor, creativitate, inovație și leadership.

Misiune: Canadian Institute of Technology este printre puținele universități din Albania de predare în limba engleză, sa angajat să pregătească absolvenții săi, care sunt capabili să dezvolte valori, abilități și cunoștințe care au nevoie pentru a modela viața lor, cariere, și societățile. Pentru a realiza acest lucru, Canadian Institute of Technology va oferi universitare de înaltă calitate, absolvent și programe de educație continuă, și să promoveze activitățile de cercetare care servesc nevoilor locale și regionale.

angajamente: Canadian Institute of Technology își exprimă angajamentele față de misiunea prin urmărirea următoarelor obiective:

Pentru a oferi programe excelente de predare în zonele selectate Pentru a atrage Facultatea de personal calificat și să le ofere și cu mediul de lucru sigur și de susținere Pentru a produce absolvenți care sunt independenți, încrezători, auto-dirijată și persistente pentru a atinge obiectivele personale. Pentru a pregăti absolvenți orientate spre carieră, care sunt gânditori inovatoare, critice, și elevii de lungă de viață. Pentru a dezvolta social absolvenți responsabili care sunt receptivi la schimbarea nevoilor comunității, și respectuos față de valorile locale și globale nobile. Pentru a prezenta un sprijin adecvat și de îngrijire pentru studenți. Pentru a oferi un mediu de predare-învățare în stat-of-the-art facilități educaționale. Pentru a încuraja eforturile de cercetare și de a le lega la nevoile comunității și ale societății.

Scopul esențial al institutului:

O punte către educație din Canada. O punte către alte universități recunoscute pe plan internațional. O instituție academică eficientă în curs de dezvoltare absolvenți iscusit și cunoștințe O instituție academică RDC centrată eficientă Adoptarea unei strategii de îmbunătățire continuă Un recunoscut la nivel internațional Institut, cu credite academice transferabile la nord-americane instituțiile academice. O educație de clasă mondială la prețuri accesibile Care oferă educație și conducerea RDC de către facultate cu înaltă calificare din universități recunoscute pe plan internațional Programul relevant care oferă satisfacerea nevoilor Albaniei. Standardele de program și obiective, pe baza programului de curs și rezultate măsurabile. Contribuind la difuzarea cunoștințelor și în Albania și în afara ei. Oferirea de Educație Continuă, inclusiv Corporate Training, conducerea comunității și învățarea pe tot parcursul vieții. Lucrând în colaborare și complementaritate cu alte universități, mai degrabă decât în ​​competiție nesănătoasă

Institutul Canadian de Tehnologie (CIT), de asemenea, cunoscut sub numele de "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), este deținută de societatea CIT - Albania, care are o educație ca și activitatea sa principală în Albania.

Start-up a acestei activități în Albania provine dintr-un memorandum de înțelegere semnat între companie și Edu Nova Consortium, un experimentat canadian Consortiul de colegii care oferă învățământ la nivel secundar și universitar. Bazat pe faptul că, deschiderea de afaceri din Albania a fost twining și parteneriat forme pregătite și alte caracteristici de cooperare cu instituțiile canadiene care operează în domeniile de cercetare, știință și educație sunt în curs de desfășurare. Octombrie 2012, a fost semnat un acord de cooperare cuprinzător între CIT și Universitatea Globe, Statele Unite ale Americii, care se materializează prin programe de schimb academic și studenți, precum și transferul studenților și recunoașterea reciprocă a programelor.

CIT oferă programe de predare în limba engleză și programele sale îndeplinesc cerințele și standardele de învățământ superior în Statele Unite ale Americii și Canada. De predare la CIT este livrat în spații convenabile și de la un personal academic cu înaltă calificare. Acesta din urmă este format din profesori cu experiență și a absolvit de predare din străinătate, și profesori străini și ingineri, în principal, din Statele Unite ale Americii și Canada, care au experiență în dezvoltarea și punerea în aplicare a Business și Tehnologiei Informației.

CIT sedii se află la Zayed Center, care se află în centrul orașului albanez capitala Tirana. Centrul dispune de suficiente premise și convenabile pentru studenți și profesori. CIT are o suprafață totală de 2300 de metri pătrați, ceea ce înseamnă 11,9 m2 / student.

Istoricul CIT

Institutul Canadian de Tehnologie a fost stabilit pe noiembrie 2011. Canadian Institute of Technology filozofiei este de a oferi și de a dota studenții cu studii și de înaltă calitate a competențelor pentru mediul de lucru albanez și SUA / Canada.

Planurile de învățământ exclusiv în limba engleză asigură CIT pentru a face uz de materiale educaționale cele mai actualizate, îndeplinind filozofia ei față de elevii din urmăresc de cunoștințe și de profesionalism, esențiale pentru mediile de lucru, respectiv din Albania și Statele Unite ale Americii / Canada.

Înființarea acestei universități provine dintr-un memorandum de înțelegere semnat între companie și Edu Nova Consortium, un experimentat canadian Consortiul de colegii care oferă învățământ la nivel secundar și universitar. Bazat pe faptul că, deschiderea Institutului Canadian de Tehnologie din Albania a fost twining și parteneriat forme pregătite și alte caracteristici de cooperare cu instituțiile canadiene care operează în domeniile de cercetare, știință și educație sunt în curs de desfășurare.

Universitatea a început să funcționeze din primul an de acordare a licențelor sale și programele CIT oferite au fost programe de licență sub: School of Business

Afaceri și Administrare Administrarea afacerilor și Information Systems

Scoala de Inginerie

Inginerie software Inginerie Industriala

Pe octombrie 2012 Canadian Institute of Technology este licențiată pentru a oferi programe profesionale și științifice de masterat în:

Inginerie Industriala Inginerie software Afaceri și Administrare

De asemenea, pe octombrie 2012, a fost semnat un acord de cooperare cuprinzător între CIT și Universitatea Globe, Statele Unite ale Americii, care se materializează prin programe de schimb academic și studenți, precum și transferul studenților și recunoașterea reciprocă a programelor.

CIT în modul de îndeplinire a filozofiei sale organizat diferite conferințe internaționale:

Noiembrie 2012, CIT a organizat "tehnologică Albania privind sute de ani de independență" Pe aprilie 2013 CIT a organizat "Conferința Internațională privind Dezvoltarea Durabilă" Pe mai 2013 CIT a organizat "Nation, Naționalitate, nationhood: Ce este într-un nume"
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BBA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Cursuri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

De licență în administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă 3 săptămâni September 2019 Albania Tirana

De trei ani Bachelor in Business Administration este un program integrat, gradul multidisciplinar. Puterea principală a programului este combinația sa de afaceri, artele liberale și cursuri de științe sociale. Programele de administrare a afacerilor convenționale la nivel universitar accentuează un nivel înalt de specializare în cursuri specifice de afaceri. Ca rezultat, absolvenții acestor programe nu dispun de expunere suficient pentru o gamă largă de cursuri de bază non-business care informează studenții din contextul social și intelectual mai larg în care operează de afaceri și organizații. [+]

De trei ani Bachelor in Business Administration este un program integrat, gradul multidisciplinar. Puterea principală a programului este combinația sa de afaceri, artele liberale și cursuri de științe sociale. Programele de administrare a afacerilor convenționale la nivel universitar accentuează un nivel înalt de specializare în cursuri specifice de afaceri. Ca rezultat, absolvenții acestor programe nu dispun de expunere suficient pentru o gamă largă de cursuri de bază non-business care informează studenții din contextul social și intelectual mai larg în care operează de afaceri și organizații.

Competențe țintă: Dezvolte competențe critice de management în discipline de afaceri de bază (de exemplu., Contabilitate, finanțe, marketing, managementul operațiunilor și managementul strategic) Extinde competențele matematice și statistice necesare pentru analiza financiară Să dezvolte o înțelegere detaliată a teoriilor economice care stau la baza multor decizii de afaceri Să dezvolte o înțelegere detaliată a impactului globalizării asupra practicilor și posibilităților de gestionare a Să dezvolte abilități eficiente echipa de jucător și de conducere A îmbunătăți abilitățile de comunicare și de prezentare orală Să dezvolte abilități de comunicare scrisă Dezvoltarea cercetării critice și abilități analitice Completeze o specializare opțională în "International Business" Completeze o specializare opțională în "Economie" Unele dintre oportunitățile de carieră tipice: antreprenoriat Management General Manager de credit / Ofiter Credite Administrator de resurse umane Customer Service Manager de Analist financiar Proprietate / Real Estate Manager de Industria Specialist Relații Reprezentant de vânzări Utilitati publice Curriculum ... [-]

De licență în administrarea afacerilor și tehnologia informației

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Albania Tirana

De trei ani Licențiat în Administrarea Afacerilor și Tehnologia Informației este un program integrat, gradul multidisciplinar. punctele forte de bază ale programului sunt de două ori: În primul rând, combinația de afaceri, artele liberale și cursuri de științe sociale bazate pe gradul de licență în Business Administration, și în al doilea rând, accentul pus pe științele cursuri de calculator. [+]

De trei ani Licențiat în Administrarea Afacerilor și Tehnologia Informației este un program integrat, gradul multidisciplinar. punctele forte de bază ale programului sunt de două ori: În primul rând, combinația de afaceri, artele liberale și cursuri de științe sociale bazate pe gradul de licență în Business Administration, și în al doilea rând, accentul pus pe științele cursuri de calculator. Programele de administrare a afacerilor convenționale la nivel universitar accentuează un nivel înalt de specializare în cursuri specifice de afaceri. Ca rezultat, absolvenții acestor programe nu dispun de expunere suficient pentru o gamă largă de cursuri de bază non-business care informează studenții din contextul social și intelectual mai larg în care operează de afaceri și organizații.... [-]


BSc

Bachelor of Science în inginerie industriala

Campus Cu normă întreagă September 2019 Albania Tirana

Bachelor de Inginerie Industrială (Ind Eng) a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră de succes în industrie și tehnologia informației. Inginerie industrială și se ocupă cu proiectarea, îmbunătățirea și instalarea sistemului integrat de bărbați, materiale și echipamente. Acesta se bazează pe cunoștințe și abilități de specialitate în domeniul științelor matematice, fizice, împreună cu principiile și metodele de analiză de inginerie și proiectare pentru a specifica, prezice și să evalueze rezultatele să fie obținute din sistemul integrat menționat mai sus. [+]

Bachelor de Inginerie Industrială (Ind Eng) a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră de succes în industrie și tehnologia informației. Inginerie industrială și se ocupă cu proiectarea, îmbunătățirea și instalarea sistemului integrat de bărbați, materiale și echipamente. Acesta se bazează pe cunoștințe și abilități de specialitate în domeniul științelor matematice, fizice, împreună cu principiile și metodele de analiză de inginerie și proiectare pentru a specifica, prezice și să evalueze rezultatele să fie obținute din sistemul integrat menționat mai sus. inginerie industrială a oferit o abordare sistematică de a simplifica și de a îmbunătăți productivitatea și eficiența în lumea afacerilor. ... [-]


Bachelor of Science în inginerie software

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Albania Tirana

Bachelor of Software Engineering (S Eng) a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră de succes în industria de software și sectorul tehnologiei informației invatandu-le o lățime și adâncime de cunoștințe de inginerie software care combină teoria și practica de Informatică și Inginerie . [+]

Bachelor of Software Engineering (S Eng) a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră de succes în industria de software și sectorul tehnologiei informației invatandu-le o lățime și adâncime de cunoștințe de inginerie software care combină teoria și practica de Informatică și Inginerie . Elevii vor dobândi, de asemenea, abilități de comunicare și de a deveni expert în inginerie de proiectare, în special deoarece se aplică sistemelor de dezvoltare de software și software.

Competențe țintă: Abilitatea de a înțelege toate aspectele legate de procesul de dezvoltare a software-ului de la etapele de proiectare rapidă la întreținere software-ului pe termen lung și evoluție; abilitatea de a construi și de a evalua software în cadrul sistemelor fizice și aplicații reale; capacitatea de a aplica principiile de proiectare de inginerie pentru dezvoltarea de software, inclusiv comerț-off analize; capacitatea de a înțelege criterii de calitate software și de asigurare; capacitatea de a planifica și gestiona proiecte mari de software; capacitatea de a lucra în mod independent și în echipă; capacitatea de a înțelege economia de inginerie și antreprenoriat în practică de software; capacitatea de a înțelege principiile care stau la baza pe care sunt construite sisteme fizice și aplicații reale pe; capacitatea de a se integra și de a participa la procesul de proiectare a acestor sisteme și aplicații; capacitatea de a comunica în mod eficient atât oral cât și în scris; și o lățime de cunoștințe și abilități în inginerie software, precum și domeniile legate de inginerie, informatică, matematică și... [-]

Videoclipuri

Canadian Institute of Technology