Universitat Europea

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea

EUniv este o instituție privată de învățământ superior din Principatul Andorra, autorizată de guvernul său în conformitate cu dreptul universitar andorran, pentru a preda studii oficiale de licență, master și doctorat.

EUniv este o universitate privată angajată să promoveze dezvoltarea economică și socială a Andorra, cu internaționalizarea și, în special, cu limba și cultura sa.

Principatul Andorra a făcut parte din Spațiul european de învățământ superior (SEE) de la Conferința de la Berlin (2003) și, în consecință, toate titlurile de stat ale sistemului său universitar sunt complet adaptate cerințelor de structurare a nivelurilor, garanția internă a calitatea, transparența și recunoașterea titlurilor europene.

andorra, mountains, summer

angajament

Studenții studiilor online se caracterizează prin faptul că au un profil al unei persoane în vârstă de muncă și cu responsabilități familiale și sociale, o realitate care nu poate fi ignorată de nicio propunere de instruire fără să cadă în evidentă necinstire.

Acești oameni, în mediul lor profesional, primesc de obicei o formare continuă de specialitate, în mod normal legată de domeniul lor de activitate. Dar aceștia primesc în mod obișnuit această pregătire în mod succesiv și numai foarte excepțional simultan. Pe de altă parte, atunci când intră în învățământul superior universitar, sunt obligați să urmeze simultan patru sau cinci discipline diferite, atât față în față, cât și virtuală.

Această cerință, atât de insensibilă în ceea ce privește profilul lor, explică ratele ridicate ale abandonului școlar pe care le prezintă tot acest grup atunci când intenționează să progreseze în învățământul superior.

La eUniv înțelegem că această indiferență este nedreaptă și, din acest motiv, studenții studiază subiectele studiilor una după alta, secvențial, fără obligația de a participa simultan la două sau mai multe materii. Aceasta este angajamentul Universității față de studenții săi, dar și pentru coerența procesului de instruire și ordinea logică a acestuia de transmitere a cunoștințelor și abilităților.

flexibilitate

Organizarea academică tradițională în cursuri și semestre este perfectă pentru un anumit tip de student, dar pentru alții este o barieră de acces insurmontabilă.

Organizarea de predare a studiilor eUniv se caracterizează prin flexibilitatea sa, care este verificată imediat cu sistemul de acces: studenții își pot înscrie studiile în oricare din cele cinci apeluri ale anului universitar și fac acest lucru întotdeauna urmând ordinea logică. de predare a disciplinelor prevăzute în planul de studiu.

Studenții își pot începe studiile pentru primul subiect al programului în momentul în care disponibilitatea acestora este clară. Odată începute, ele pot fi întrerupte și repornite, după caz, pentru studenți, știind că pot reintra în luna școlară următoare pentru a lua subiectul corespunzător fără prejudicii, nici academice, nici financiare.

Toate disciplinele obișnuite au aceeași încărcătură academică de 12 credite ECTS. Această încărcătură implică o dedicație de opt săptămâni, iar pe durata acestei perioade studenții se concentrează exclusiv pe desfășurarea activităților de instruire oferite la subiectul pe care îl studiază: citirea textelor teoretice și efectuarea exercițiilor practice, cu corespondența lor autoevaluări, pentru fiecare unitate tematică, elaborarea activității academice a subiectului, care poate fi individuală sau în grup și participarea la apelurile succesive ale forumului de discuții al subiectului.

inovație

Activitățile de formare universitară din campus devin „cu adevărat virtuale” la eUniv . Toate activitățile de formare care se desfășoară în sălile de clasă tradiționale au transferul corespunzător către sălile de clasă virtuale ale eUniv.

Fiecare subiect al unui program este împărțit în unități și acestea, la rândul lor, sunt structurate în jurul conținuturilor și activităților teoretice și practice. Conținutul teoretic oferă și un text de referință aprofundat. Activitățile practice sunt dezvoltate printr-o gamă largă de cazuri practice, fiecare având propria evaluare. Activitățile sunt comandate din documentele și forumurile fiecărui subiect. Forumul este o activitate de colaborare care se desfășoară în rândul tuturor studenților și profesorilor.

De asemenea, studenții au la dispoziție alte resurse foarte utile în procesul de învățare, cum ar fi: Biblioteca Virtuală, testul de autoevaluare și videoclipuri explicative realizate de specialiștii în materie. Aceste audiovizuale evidențiază pilonii fundamentali ai fiecărei unități, pe lângă alte subiecte de interes, și dezvoltă abordarea pentru soluționarea fiecărui caz practic al fiecărui subiect.

137271_pexels-photo-1438081.jpeg

studiu

EUniv oferă studii universitare (oficiale) de stat din Andorran la nivel de licență, master și doctorat, toate recunoscute pe deplin în Spațiul european de învățământ superior.

Centre universitare

EUniv este organizat academic în trei centre: Colegiul universitar F. Layret pentru licențe și masterat, Școala de doctorat JH Newman și Școala de limbi clasice.

cercetare

Cercetarea la universitate este coordonată de Feedback Institute of Applied Research și este dezvoltată din linii de cercetare legate de Programul de doctorat și conduse de diferite catedre specializate.

Locații

Andorra la Vella

Address
Avinguda Meritxell, 30
AD500 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: