VATEL Andorra

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Licentiata in International Hotel Management, este în curs de desfășurare în Principatul Andorra.
Andorra este o mică țară europeană situată în sud-vestul Europei în Pirinei între Spania și Franța, la doar 190 km de Barcelona.
Aceasta este a doua cea mai sigură țară din lume care are mai multe zile însorite pentru a se bucura de sezonul de zăpadă.
Cu o economie bazată în principal pe economia turismului și până de curând paradis fiscal, este axat pe turismul montan și zăpadă, comerț și sportive importante și evenimente culturale Constituit stat independent, legal, democratic și social a cărei formă de guvernare este parlamentar co-principat.
Teritoriul său este organizat în șapte parohii, cu o populație totală de 78,014 de locuitori. Capitalul său este Andorra la Vella.

Sistemul său politic este o democrație parlamentară. Limba oficială este limba catalană care trăiește cu spaniolii și într-o mai mică măsură, franceză și portugheză.

Echipa de predare Vatel Acesta este alcătuit din profesioniști activi din industria hotelieră și turism, singura modalitate de a ne asigura că elevii noștri să dezvolte cunoștințele și abilitățile lor în funcție de necesitățile sectorului de azi.

Vatel vă oferă o atenție personalizată pe toată perioada de studiu și echipele de lucru mici. pregătire Vatel Andorra Acesta se desfășoară în sălile de clasă foarte exclusive, maximum 30 de elevi pe clasă.

Pentru cine poate referi la:

  • Elevii de liceu
  • II Colegiul de studenți (profesional)
  • Studenții de la Departamentul de Turism și Ospitalitate.
  • studenti
  • viitori profesioniști în managementul turismului și hotel

Ce sus:

Această instruire vă pregătește profesional și personal pentru a deveni un manager și director al International Hotel și sectorul companiilor de turism.
Programele oferite pot acoperi nevoile de formare ale industriei hoteliere și turismului internațional, adaptat la noile cerințe și cerințele sectorului.

Programă Licentiata in International Hotel Management în Spania, Barcelona, ​​Andorra Licențiat în Management Internațional Hospitality predat la Vatel Internațional Business School Hotel & Tourism Management, vă oferă o formare calificată și de prestigiu pentru a deveni o zonă mare de management profesional în industria hotelieră și turism internațional.

Burlacul predat în Andorra va dura timp de trei ani și va avea loc paisprezece luni de practică în întreaga lume (de preferință în țări pentru a îmbunătăți limbi străine: engleză, germană, chineză, spaniolă, etc).

Al doilea an avem un program de schimb (Marco Polo), în cazul în care studentul poate efectua studii și practica lor în oricare dintre celelalte 40 de școli Vatel lumea răspândit în Asia, America, Europa și Africa.
Cu acest an schimb, studenții pot descoperi o țară nouă, de adaptare la o nouă cultură și să controleze o limbă străină suplimentară.
Vatel Acesta prevede o metodologie care combină formarea academică cu stagii în primul an, asigurându-se că studenții noștri după absolvire este pe deplin adaptat la noile cerințe și cerințele unui sector în continuă creștere și în ce mai competitivă.

Cele trei părți principale ale modelului nostru educațional: specializare, adaptabilitate de piață și dezvoltarea de cunoștințe și abilități într-un mediu global.

Locații

Andorra la Vella

Address
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Franţa

Madrid

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania