University of Belgrano

Introducere

Citește Descrierea Oficială

1

Istoricul și curent

scurt istoric

Universitatea din Belgrano a fost creat de doctorul Avelino Porto pe 11 septembrie 1964 conformitate cu Legea nr 14557 adoptată în 1958, care reglementează funcționarea universităților private din Argentina.

Această lege a declarat:

  • Că universitățile particulare au fost înființate ca entități non-profit, și
  • Înainte de a ajunge autorizația finală să funcționeze, trebuie să treacă un ciclu complet de studii pentru cariere studiate în cadrul unității creditate, de asemenea, o calitate academică satisfăcătoare.

In prezent universitatile private sunt reglementate de Legea 24521, emisă la 20 iulie 1995, care menține obligațiile menționate și, de asemenea, prevede în mod expres:

  • autonomie academică și instituțională.
  • De auto-Instanțe și evaluare externă, acesta din urmă către Comisia Națională de Evaluare și Acreditare Universitatea (CoNEAU) sau prin evaluarea agențiilor private și de acreditare recunoscute de către Ministerul Culturii și Educației a efectuat.

Primul sediu a fost în Sucre și Cramer, în ceea ce la acel moment era cunoscut sub numele de "Orașul Belgrano". A început activitatea cu 90 de elevi, 28 de profesori și un angajat.

Consultările efectuate de către Ministerul Culturii și Educației la Academiile Naționale ale disciplinelor predate la universitate și experții de conducere în fiecare stabilit că data de 26 ianuarie 1970, președintele Națiunii acordat Universitatea din Belgrano autorizația definitivă de a opera.

Structura sa inițială a fost organizată în patru facultăți: Drept și Științe sociale, Umanistice, Economie și Arhitectură.

În prezent, Universitatea din Belgrano are facultățile de arhitectură și planificare, Drept și Științe sociale, Economie, Științe Umane, Inginerie, Tehnologia informației, Științe Agricole, Limbi și Studii Străine, stiinte medicale, Științe naturale și Studii la distanță; și patru unități academice absolvent: Scoala de Studii postuniversitare, Graduate School of Business, Graduate School de Drept și Departamentul de studii postuniversitare și formare continuă.

principii fondatoare

Cinci principii guvernează viața universitară a instituției încă de la începuturile sale:

  1. Autonomie: independență totală față de grupurile politice, de afaceri, religioase sau culturale. Curricule deși sub rezerva aprobării Ministerului Culturii și educației sunt rezultatul reflecției, experiența și interacțiunea la nivel național și internațional în societate;
  2. Pluralismul: academice, politice și religioase. Universitatea necesită doar considerare pentru standardele academice coexistența, respectarea principiilor sale și rigoare intelectuală în tratamentul tuturor subiecților;
  3. Ecumenismul: comunitatea universitară este acasa , la toate credințele religioase și respinge orice formă de discriminare în acest sens;
  4. Republicanismul: Universitatea sistem de susținere a vieții , care se bazează exclusiv pe Constituția și ideile care susțin aceasta ;
  5. interdependența socială are drept scop de a genera legături care se integrează instituția cu sectorul productiv , în special , și în societate , în general.

Universitatea din Belgrano și studenții internaționali

Globalizarea economică, culturală, științifică și chiar sportul este un fapt incontestabil că timpul nostru oferă un profil distinct. În Argentina, Universitatea din Belgrano a fost un pionier în încurajarea și promovarea mobilității internaționale a studenților.

Avem peste o sută șaptezeci de acorduri internaționale de mobilitate cu universități din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Oceania. Am primit mai mult de 2500 de studenți pe an. In acest fel, Universitatea Belgrano asigura o educație competitivă, adecvată progresul celor mai importante centre universitare din lume.

Acorduri dublu grad sau de cooperare academică cu universități recunoscute în Germania, Spania, Franța, Italia și Statele Unite pot obține diploma sau absolvent de la UB și în aceste instituții.

Consolidarea și extinderea latino Rețeaua americană de cooperare universitară, în care Universitatea din Belgrano are un rol proeminent, spune proiecția tot mai mare pe care instituția îl are în contextul latino-american. Programul nostru de Argentina și Studii din America Latină, care oferă o gamă bogată de cursuri în limba engleză și spaniolă, este special conceput pentru studenții internaționali.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul web al studenților internaționali din UB.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: