Citește Descrierea Oficială

Chiar acum, în acest moment, lumea se schimbă. Schimbări mari, mici modificări, schimbări climatice, schimbarea treptelor de viteză ... Viitorul aparține celor care fac istorie acum, gânditorii care acționează rapid pe picioarele lor acum, și inovatori trasee noi acum aprins. Cu atât de mult se întâmplă în lume, de ce nu ar învăța de la chiar acum?

Modul în care învățăm de la Universitatea Bond, înseamnă că nu vei fi lăsat în urmă. Vei experimenta lucruri la Bond, pe care le va împinge înainte. La Universitatea Bond, vei învăța cum să învețe în prezent. Noi suntem o provocare, voluntariat, practica si colaborarea. Chiar acum, ai putea învăța de la toată lumea și totul, de la o universitate care valoreaza acum.

Ca prim universitate privată non-profit din Australia, Universitatea Bond caută să fie recunoscută pe plan internațional ca o universitate de conducere independentă, pătrunse de un spirit de a inova, un angajament de a influența și o dedicație pentru a inspira profesioniștii de mâine care împărtășesc o experiență personalizată și de transformare de student.De ce Bond?Pentru că noi facem lucrurile diferit.Dintr-o perspectivă de student, Universitatea Bond este singur. Motivul pentru care? Ei bine, de fapt, există trei dintre ele, toate care se adaugă până la o universitate experiență mult mai bine si rezultatele pentru tine - indiferent de domeniul de studiu pe care o alegeți. TERMINAREA GRADUL DUMNEAVOASTRĂ DEVREME La Bond, nu va pierde timp cu pauze lungi între semestre. Vom rula trei semestre plin de un an, cu prize în ianuarie, mai și septembrie. Acest lucru înseamnă că pentru anumite programe le puteți completa 12-subiect de master în doar un an. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să aștepte până în februarie sau iulie pentru a începe gradul dumneavoastră. Dacă sunteți gata pentru a obține viitorul tău în curs de desfășurare, următoarea noastră de admisie este doar în jurul valorii de colț.BE Mentored DE ACADEMICS WORLD LEADING Filozofia de predare personalizate Bond înseamnă că veți învăța în clasa de dimensiuni mai mici, cu acces fără precedent unu-la-unu la profesorii tăi. Chiar și în afara timpului de clasă, cadre universitare noastre au o politică de ușă deschisă, care înseamnă că nu vor numai tu stii pe nume, ei vor mentor în mod activ progresul.GRADUATE MAI BINE PREGATIT La Bond, noi credem că educația merge dincolo de clasă. O parte din abordarea noastră unică este de a vă ajuta să dezvolte o bază solidă de atribute de conducere pe care le va pregăti pentru succes și avansare în carieră rapidă. Acesta este motivul pentru absolvenții noștri sunt prima alegere pentru mulți angajatori. Ele sunt imediat distinse la locul de muncă pentru încrederea lor, maturitate, conștientizare la nivel mondial, abilități de comunicare și calități de lider. Bond, vă stabilește pentru a reuși.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Bond University

Bachelor of Psychological Science (onoruri) este proiectat pentru a oferi studenților cu o educație integrată, cuprinzătoare și complete în disciplina psihologiei. ... [+]

CERINȚE DE INTRARE

Finalizarea unei secvențe de trei ani de studiu acreditat în Psihologie în Australia sau echivalent. scor IELTS de 7.0 cu nici o bandă scor mai mic de 6,5. Solicitanții trebuie să aibă un AAP minim de 2.5 pe 4.0 scala Bond University pentru toți subiecții de-al doilea și al treilea an de psihologie și sunt evaluate pe baza meritelor academice.

DESCRIERE PROGRAM

Bachelor of Psychological Science (onoruri) este proiectat pentru a oferi studenților cu o educație integrată, cuprinzătoare și complete în disciplina psihologiei. Vă va efectua o formare avansată într-o serie de metodologice (metode de cercetare, psihometrie, statistici) și a zonelor aplicate, precum și să dezvolte competențe în desfășurarea cercetării. Tot materialul aplicat se bazează pe modelul de om de știință practicant, și abordările bazate pe dovezi pentru intervenție psihologică sunt stresați.... [-]

Australia Robina
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
36 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Learn in the now