King's Own Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul propriu regelui este o instituție de nivel terțiar situat în centrul orașului Sydney, Australia și oferind de înaltă calitate acreditate cursuri de gradul în Contabilitate, Afaceri, și TESOL (predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi).

Numit după un regiment al armatei britanice cu care CEO & Dean a fost asociat ca un ofițer de schimb, Institutul proprie King adoptă un spirit asemănător și valorile cu tradiții și o reputație bine stabilită pentru dezvoltarea recunoscut de lideri de succes.

Inițialele noastre KOI au un al doilea sens, ca și cuvântul "Koi", în unele limbi asiatice este un crap sălbatic. Koi este energic și poate înota în amonte împotriva curentului. Conform legendei, dacă o koi reușit în alpinism cade într-un punct numit Dragon Gate pe Fluviul Galben, ar fi transformat într-un dragon. Acest lucru demonstrează perseverența în adversitate și puterea de scop. Din cauza rezistenței și determinarea de a depăși obstacolele sale, Koi reprezintă curajul și capacitatea de a atinge obiectivele mari.

În mod similar, din proprie Institutul Regelui (KOI) isi propune sa fie un lider recunoscut ca un furnizor de educație renumit pentru cultivarea studenții noștri în cariere de succes. Experiența călătoriei învățământului superior poate fi la fel de important ca și calificarea în sine.

Locații

Sydney

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: