La Trobe Online

Online Course

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pasionați de a face o diferență

Didasko este pasionat de a face o diferență pentru tine. Complet auditat și conform cu cerințele guvernamentale, suntem pe deplin axați pe oferirea celei mai bune experiențe online de învățare.

Puteți chiar să vă începeți cariera în timp ce vă finalizați licența de diplomă de afaceri aplicată!

Centrul nostru de asistență în carieră oferă resurse online de căutare de locuri de muncă și coaching personal. Acest lucru înseamnă că ați putea avea un nou razboi de aplicare a cererii de locuri de muncă și abilități de interviu pentru a atrage și un CV nou rafinat pentru a completa calificarea dvs. de afaceri. Toate acestea fac parte din serviciul nostru pentru a vă ajuta să vă începeți cariera.

Sprijinirea dvs. va fi echipa noastră de implicare în studenți și personalul academic. Aceștia se angajează în toate direcțiile de succes ale angajării dvs. și lucrează în biroul nostru din Melbourne CBD.

Puteți începe cursul dvs. în orice lună a anului. Aceasta înseamnă că, atunci când sunteți cel mai motivați, puteți începe. Nu se așteaptă aporturile anuale sau medii tradiționale ale Universității. Începeți mai devreme înseamnă că puteți termina mai devreme. Metodologia noastră de învățare vă permite să studiați online prin e-Campus și să creați un program de studiu care să se potrivească stilului dumneavoastră de viață. Aceasta poate fi fie studiul cu normă întreagă sau cu frecvență redusă.

Puteți achita mai târziu calificarea dvs. dacă vă calificați pentru finanțare HECS.

58595_LTU_Brand_Dom_sec_hor_rgb_hld-wht_v1.png

Un parteneriat care vă pune mai întâi angajarea

Universitatea La Trobe a început în 1967 cu 552 de studenți înscriși în acel an. Universitatea a crescut pentru a găzdui peste 36.000 de studenți, cu peste 7.000 de studenți internaționali din 110 de țări.

Universitatea Trobe are o rețea de campusuri cu peste 26.000 de studenți la campusul Melbourne și peste 7.500 în campusurile lor din Albury-Wodonga, Bendigo, Mildura, Melbourne City (strada Collins și Franklin Street), Shepparton și Sydney.

2017 marchează 50 de ani de la Universitatea La Trobe și noi, la Didasko, suntem încântați să sărbătorim cu ei. Didasko și Universitatea La Trobe - o soluție nouă și inovatoare de învățare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Online Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Tehnologia Informației Aplicate

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6 anii Înscriere Deschisă Australia Australia Online + 1 mai mult

Acest curs oferă o educație generalistă în tehnologia informației (IT) și posibilitatea de a explora domenii de interes în sistemele informatice, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare și dezvoltarea web-ului. Structura acestui curs vă permite să combinați studiile online cu intrarea timpurie în forța de muncă și continuarea studiului online. Cursul este aplicat în centrul atenției și opțiunile sale includ certificările furnizorilor care sunt relevante pentru ocuparea forței de muncă în industria IT. [+]

Descrierea cursului

Acest curs oferă o educație generalistă în tehnologia informației (IT) și posibilitatea de a explora domenii de interes în sistemele informatice, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare și dezvoltarea web-ului. Structura acestui curs vă permite să combinați studiile online cu intrarea rapidă la forța de muncă și continuarea studiului online. Cursul este aplicat în centrul atenției și opțiunile sale includ certificările furnizorilor care sunt relevante pentru ocuparea forței de muncă în industria IT.

Licențiat al Tehnologiei Informației Aplicate este un curs la Universitatea La Trobe, realizat de Computer Power Institute. Studiați-ne cu noi și obțineți certificările esențiale din industrie incluse în calificarea dvs. - obțineți avantajul Computer Power atunci când aplicați pentru un loc de muncă!... [-]


Contactează