Leaders Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Învățământul superior este o investiție minunată! În medie, ar trebui să câștigăm o rată a dobânzii de aproximativ 25% sau mai mult din economiile noastre pentru o mai bună rată a rentabilității investițiilor în învățământul superior. O diplomă de la o instituție de învățământ superior semnalează inteligența și dorința de a munci din greu, indiferent de conținutul diplomei. Conținutul are, de asemenea, importanță, deoarece prin conținut sunt dobândite competențe specifice.

La Leaders Institute , suntem angajați în dezvoltarea profesională și personală a studenților noștri. Noi vedem absolvenții noștri ca oameni care vor fi "profiați" din punct de vedere profesional și social, tocmai pentru că s-au alăturat comunității de lideri Liderii.97993_writing-notes-idea-conference.jpg

Misiune

Pentru a oferi o educație superioară de calitate pentru a crea lideri profesioniști din lumea reală care sunt responsabili, conștienți de societate și contribuie pozitiv cetățenii la nivel global.

Valorile noastre

  • Pentru a expune profesionalismul în abordarea noastră în ceea ce privește predarea, învățarea, bursa și angajarea în profesie.
  • Să se străduiască excelența și relevanța în toate aspectele legate de furnizarea educației și de calitatea absolventă.
  • Să ne purtăm în mod etic și în conformitate cu standardele pentru un bun management în tot ceea ce facem.
  • A fi incluzivă indiferent de diferențele fizice, sexuale, etnice, religioase sau de altă natură.
  • Pentru a acționa în mod colegial, ceea ce încurajează un sentiment de comunitate.
  • Pentru a educa lideri de clasă mondială orientați spre public, care lucrează în beneficiul concetățenilor lor.

Locații

Orașul Brisbane

Address
76 Park Road
Woolloongabba

4102 Orașul Brisbane, Queensland, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră