Stott's College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

In ciuda faptului ca Colegiul lui Stott a fost fondată în 1883 (Înainte de celebrul nostru tramvai din Melbourne și înainte de "The Big Australian", BHP), a fost testul timpului și a evoluat în ultimii 134 de ani ca Furnizor de educație privată de calitate, Provocându-se să fie relevantă în satisfacerea nevoilor în continuă schimbare ale industriei și studenților.

lui Stott A livrat Programul VCE Din 2001, iar în 2006 a fost înregistrată și acreditată ca a Furnizor de învățământ superior a livra Programe de licență în afaceri, Bachelor of Business Contabilitate și Licențiat în Managementul Serviciilor Comunitare de Afaceri.

Statul secundar Este clasat pe locul 203 impresionant din toate școlile secundare din statul Victoria. Suntem mândri de realizările studenților noștri.

Educatori de bună calitate Sunt esențiale pentru reușita academică, iar învățătura bună este atât de multă îngrijire și sprijin. Personalul nostru academic oferă excelență în predare și suntem serioși în ceea ce privește serviciile noastre de studenți și consiliere, atât consiliere academică, cât și consiliere în primul limbaj.

lui Stott Rămâne conformă tradiției sale de absolvenți pregătiți pentru locuri de muncă, iar Recunoașterea educației a angajat absolvenții noștri în domeniul contabilității, al serviciilor studențești și al managementului. Suntem mândri că suntem o afacere de succes care derulează programe de afaceri și atrage parteneriate în domeniu.

Colegiul lui Stott Are ambele FEE-HELP Statutul și VET FEE-HELP Statutul de a ajuta studenții noștri în împrumuturi pentru studiile lor academice.

lui Stott Se califică și pentru Victorie de competențe de finanțare pentru cursuri de certificat și diplomă Pentru cursurile care se califică și pentru studenții eligibili.

Colegiul lui Stott Îndeplinește standarde stricte de asigurare a calității în managementul său administrativ, livrare, personal, facilități, marketing și financiar. Colegiul lui StottOperațiunile sunt reglementate de regulamentul Agenția de Calitate și Standarde în Educație Terțiară, Australian Skills and Agenția de calitate, Și Autoritatea de înregistrare și calificări victoriană.

Locații

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră