Citește Descrierea Oficială

Obțineți o perspectivă asupra a ceea ce vă place viața la UWA și aflați ce se bucură cel mai mult studenții noștri.

Suntem mândri că ne aflăm pe primul loc în Australia de Vest și că suntem în top 100 de universități la nivel global.

5 stele pentru student:

 • Raportul profesorilor și cererea studenților (GUG 2018)
 • Șapte dintre subiecții noștri sunt clasați în Top 50 din lume (QS 2018)
 • Clasat pe locul 91 în top 100 de universități din întreaga lume (ARWU 2017)

Experiență experimentală a studenților

Alături de râul Swan, campusul nostru din Perth se numără printre cele mai pitorești din Australia, cu clădiri iconice din gresie, situate în grădinile cu patrimoniu. Suntem la doar 10 minute de cartierul comercial și de afaceri din Perth și aproape de multe dintre plajele uimitoare ale orașului.

În campus, veți avea o serie de facilități esențiale pentru a vă bucura, inclusiv cafenele, biblioteci, librării, o incintă culturală vibrantă și tone de cluburi și societăți pentru a vă alătura și a experimenta viața elevilor la maxim. Suportul nostru Guild Student înseamnă că puteți încerca să vă faceți parte din voluntariat, să obțineți sfaturi independente cu privire la o serie de probleme sau să participați la unul dintre numeroasele evenimente variate din și în afara campusului.

Structura inovatoare a cursului

Indiferent de obiectivele pe care le aveți, o diplomă UWA creează o lume a posibilităților. Aproximativ 40% din locurile de muncă de astăzi nu vor exista în 20 de ani (CEDA, 2015), deci credem într-o pregătire mai bună pentru carierele viitorului.

Structura noastră de cursuri inovatoare este singura de acest gen din WA și se bazează pe un model global. Aceasta înseamnă că vă puteți urmări interesele și vă puteți maximiza oportunitățile de carieră în același timp. Această flexibilitate vă stabilește în afară de mulțime și este cheia pentru a vă proteja în viitor cariera.

Clasamente și ratinguri

Am primit clasamente de cinci stele în ceea ce privește cererea studenților și raportul student: personal în Ghidul bunelor universități 2018. UWA ocupă primul loc în Australia de Vest și este recunoscut la nivel internațional ca o universitate de top 100. Șapte dintre domeniile noastre sunt clasate în Top 50 din lume, potrivit clasamentului QS World University by Subject 2018.

 • Agricultură și silvicultură
 • Anatomie și fiziologie (al 13-lea)
 • Construcții civile și structurale
 • Pământ și științe marine
 • Inginerie minerală și minerit (a 11-a)
 • Arta spectacolului
 • Subiecte legate de sport

Rezultate graduale

Gradul dvs. UWA este o investiție în viitorul dvs. Absolvenții noștri depășesc în mod constant salariile inițiale pe plan național și ratele de ocupare a absolvenților de stat. Sărbăm parteneriate puternice din industrie, oferindu-vă experiențe practice, reale, în plus față de oportunități de rețea profesionale valoroase. Această abordare hands-on de învățare este foarte apreciată de angajatori și vă asigură că sunteți pregătiți pentru carieră. Absolvenții noștri continuă să inspire și să aducă un impact pozitiv asupra societății.

Schimbarea lumii prin cercetare

Ca universitate de cercetare intensivă, facem parte din grupul celor opt (o coaliție de universități de cercetare de vârf din țară) și unul din cei doi membri ai rețelei universale mondiale din Australia. De asemenea, suntem membri ai rețelei Matariki de înaltă calitate, universități intensiv de cercetare, cu un accent special pe experiența studenților.

De-a lungul anilor, am continuat să atragem personal de rang înalt, personal recunoscut la nivel global, cercetători și studenți, inclusiv profesorul nostru laureat al Premiului Nobel, Barry Marshall, și primim anual aproximativ 80% din totalul fondurilor pentru cercetare acordate universităților WA.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

The University of Western Australia

Un accent cheie al Bachelor of Science este înțelegerea, raționamentul și îmbunătățirea lumii naturale prin observarea, experimentarea, modelarea și calculul sistematic. ... [+]

Prezentare generală

Un accent cheie al Bachelor of Science este înțelegerea, raționamentul și îmbunătățirea lumii naturale prin observare sistematică, experimentare, modelare și calcul. O educație de calitate în domeniul științei de la UWA vă va oferi atribute care sunt foarte apreciate și căutate de o gamă variată de angajatori din întreaga lume. Bachelor of Science vă oferă posibilitatea de a valorifica abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aduce o contribuție reală la provocările globale cu care se confruntă omenirea. Domeniile de disciplină variază de la știința pură și aplicată până la cele noi științe multidisciplinare. Obținând abilitățile de comunicare și de cercetare încorporate în fiecare majore, veți fi bine pregătiți pentru multe cariere diverse și interesante.... [-]

Australia Crawley

Licenţă

The University of Western Australia

Experiențele din lumea reală se află în centrul Bachelor of Commerce. Acest grad dezvoltă abilitățile tale analitice, de comunicare și de rezolvare a problemelor, oferind ... [+]

Prezentare generală

Experiențele din lumea reală se află în centrul Bachelor of Commerce. Acest grad dezvoltă abilitățile tale analitice, de comunicare și de rezolvare a problemelor, oferindu-ți o perspectivă globală asupra afacerilor și pregătindu-te să-ți urmezi o carieră în sectorul de afaceri, guvernamental sau non-profit. Aflați de la academicieni de vârf, dezvoltați rețele industriale de nivel înalt și absolvi cu o diplomă care vă poate duce oriunde în lume. Școala de Afaceri Acreditată la nivel internațional al UWA sărbătorește legături puternice cu comunitatea de afaceri, permițându-vă să vă cunoașteți în practica industrială de vârf. Indiferent dacă ascultați de la un profesor de industrie, participați la un eveniment de carieră, primiți o bursă sponsorizată de industrie sau participați la un prânz exclusiv cu directori corporativi, vă puteți aplica cu încredere abilitățile în situațiile din lumea reală. Și, cu o multitudine de societăți studențești de la Business School, puteți participa la dezvoltarea profesională, la rețele și la evenimentele sociale, toate acestea făcând parte dintr-un fond de investiții gestionat de studenți, conducând un proiect de antreprenoriat social sau lansând propria întreprindere inițială.... [-]

Australia Crawley