University of Canberra

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Totul este despre tine

Universitatea din Canberra este o universitate guvernamentală vibrantă în care viitorul tău este cel mai important. Suntem recunoscuți pe plan internațional, clasați în top 100 de universități tinere din lume și aveți planuri mari pentru viitorul dvs.

Noi nu doar să se concentreze asupra teoriei lucrurilor, ne place să învețe studenții noștri în modul în care acestea ar fi de lucru. Este ceea ce numim învățământ integrat la locul de muncă și este un motiv mare că studenții noștri sunt foarte căutați și printre cei mai plătiți și cei mai ocupabili din Australia.

Cursurile noastre

Cu peste 300 de diplome de licență, postuniversitare și de cercetare care acoperă 28 de domenii largi de studiu, este sigur că există o cale de carieră pentru a vă potrivi la UC. Domeniile noastre de studiu includ:

 • Contabilitate și management
 • Construit mediu și design
 • Comunicare și mass-media
 • Practică creativă și culturală
 • Educație
 • Guvernul și politica
 • Sănătate și sport
 • Drept și justiție
 • Inginerie, IT și date
 • Știință

Puțin despre noi

Înființată ca universitate în 1990, Universitatea din Canberra și-a câștigat reputația pentru producerea unora dintre absolvenții celor mai angajabili din țară. Studenții noștri sunt în mare cerere, cu angajatori din Australia și din întreaga lume.

Avem o comunitate diversă de peste 17.500 de studenți, 2.500 de angajați și 78.000 de absolvenți în peste 105 de țări.

La numai 10 minute de Canberra CBD și la doar cinci minute de centrul orașului Belconnen, campusul Bruce este situat pe o suprafață de 120 de hectare de peisaj pitoresc.

Stilul nostru de viață în campus se învârte în jurul cafenelelor, restaurantelor, barurilor, saloanelor și pajiștilor. Există o serie de cluburi și societăți profesionale și sociale și echipe sportive la care să participe, plus evenimente sociale periodice. Suntem, de asemenea, casa de Brumbies ACT, Canberra capitalele WNBL și o serie de sportivi profesioniști și elita.

Universitatea a semnat recent contracte pentru a permite investiții în campus în valoare de peste 2 miliarde de dolari, incluzând un centru tehnologic și o secție de sănătate cu spitalul nostru propriu. Așa că vin și studiați la o universitate cu adevărat inovatoare, care își scrie propria istorie.

Nu pot veni la Canberra? Urmăriți cursurile disponibile de la partenerii noștri din Melbourne, Sydney și Queensland.

De ce UC?

 1. Universitatea are sediul în Canberra, capitala Australiei și sediul guvernului și parlamentului federal din Australia.
 2. Universitatea din Canberra a fost numită printre "Top 100 de universități tinere" din lume, în prestigioasa clasă 2017 Times Higher Education (THE).
 3. Universitatea din Canberra se situează în prestigioasa "Top 100 de universități sub vârsta de 50 de ani" în 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. grade noastre se concentrează pe dezvoltarea abilităților pentru lumea reală, cu accent pe „învățarea integrată de lucru“ din întreaga programă.
 5. Căile flexibile sunt disponibile pentru universitate prin intermediul Colegiului Universității din Canberra.
 6. Rata de ocupare a absolvent de UC este de 90 la suta (peste media națională universitară de 89%).
 7. Salariile de absolvire ale absolvenților UC în toate zonele de studiu sunt în medie de 58.000 $ pe an (peste media universității naționale de 56.000 $).
 8. UC are toate - taxele de școlarizare sunt moderate, dimensiunile de clase sunt mici, standardele academice sunt ridicate și diplomele noastre sunt respectate în întreaga lume.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterat » Vedea Licenţă » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Licențiat Al Mediului Construit (Arhitectură)

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

Bachelorul Mediului Construit (Arhitectura) vă va oferi o înțelegere liberală a ceea ce înseamnă să fii arhitect într-o lume globalizată și dinamică. [+]

Fii arhitectul viitorului tău

Bachelorul Mediului Construit (Arhitectura) vă va oferi o înțelegere liberală a ceea ce înseamnă să fii arhitect într-o lume globalizată și dinamică.

Contextual informat de locația sa în capitala proiectată Canberra, programul de arhitectură se concentrează pe arhitectură și oraș; explorând modurile în care studioul de arhitectură, istoria și teoria, tehnologia și durabilitatea, precum și metodele de producție și comunicare digitale se reunesc în analiza și producția de forme construite urbane.

Dacă obiectivul carierei dvs. este de a deveni arhitect, acesta este primul dintre cele două grade necesare pentru a obține înregistrarea profesională, al doilea fiind Master of Architecture. Acest curs a fost conceput special pentru a oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a practica în ultimă instanță profesia de arhitectură și a fi un viitor lider în proiectarea mediului construit.... [-]


Licenţă

Licențiat în Comerț (Contabilitate)

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

Scopul acestui curs este de a produce profesioniști de afaceri care sunt pregătiți să rezolve problemele într-un mediu de afaceri multidisciplinar. Lumile comerțului și contabilității vor fi explorate în contextul unor medii sociale, juridice, economice și politice mai largi. [+]

Asigurați-vă cariera ta de contabilitate un succes comercial

Scopul acestui curs este de a produce profesioniști de afaceri care sunt pregătiți să rezolve problemele într-un mediu de afaceri multidisciplinar. Lumile comerțului și contabilității vor fi explorate în contextul unor medii sociale, juridice, economice și politice mai largi. Veți obține o bază solidă de înțelegere în comerț, care este esențială într-o gamă largă de cariere, plus veți completa o serie de unități atent integrate în contabilitatea financiară, contabilitatea de gestiune, audit și finanțe.

Acest grad flexibil și versatil vă permite să adaptați cursul astfel încât să vă satisfacă interesele personale. Veți absolvi ca un profesionist contabil impresionant, cu un fundal solid în comerț și veți fi calificat să desfășurați programe de studii atât cu contabilii autorizați din Australia și Noua Zeelandă, cât și cu CPA Australia.... [-]


Licențiat în Contabilitate

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

Scopul Bachelorului de contabilitate este de a produce absolvenți foarte competenți, pregătiți pentru muncă, cu o cunoaștere aprofundată a disciplinei și abilitățile tehnice necesare pentru a lucra ca profesioniști contabili responsabili social în sectoarele privat și public. [+]

Faceți cariera viitoare în contabilitate

Scopul Bachelorului de contabilitate este de a produce absolvenți foarte competenți, pregătiți pentru muncă, cu o cunoaștere aprofundată a disciplinei și abilitățile tehnice necesare pentru a lucra ca profesioniști contabili responsabili social în sectoarele privat și public.

Printr-o combinație de cunoștințe teoretice și experiențe interdisciplinare de învățare în lumea reală, veți dezvolta expertiza în comunicare, în rețea, conștientizare interculturală și lucrul în echipă. Acest lucru vă va permite să deveniți un profesionist agil, cu abilități diverse de angajare, care pot fi transferate într-o serie de sectoare diferite. Veți absolvi ca un gânditor critic cu o experiență solidă în colaborare și veți fi calificat să desfășurați programe de studii profesionale atât cu contabilii autorizați din Australia și Noua Zeelandă, cât și cu CPA Australia.... [-]


Licențiat în Design (Design De Comunicare Vizuală)

Campus Cu normă întreagă 6 - 20 semestre January 2019 Australia Canberra

Studiați un licență de design (Visual Communication Design) și vă poziționați pe calea către o carieră de design de succes. [+]

Vizualizați o carieră în design

Studiați un licență de design (Visual Communication Design) și vă poziționați pe calea către o carieră de design de succes. Veți explora modul în care, ca oameni, comunicăm și organizăm informațiile în moduri accesibile vizual și dezvoltăm o înțelegere bine rotunjită a teoriei și practicii designului de comunicare. Cursul investighează atât o perspectivă tradițională bazată pe tipărire, cât și una care acoperă aplicațiile web și noile tehnologii.

Gradul se concentrează puternic pe comunicarea vizuală pe piața globală și pe modul de proiectare atât pentru publicul de afaceri, cât și pentru consumatori din diferite contexte culturale. Veți absolvi cu o cunoaștere aprofundată a tipografiei, a designului de logotip, a aspectului, a publicației, a graficii de mediu, a ambalajului și a designului digital.... [-]


Licențiat în Eveniment și Management Turistic

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

Evenimentele și industria turismului se extind rapid, turismul contribuind direct cu aproape trei procente la PIB-ul Australiei. Pentru a contribui la creșterea economică și durabilitatea, este nevoie de o forță de muncă calificată și experimentată - și aici intră UC. [+]

Asigurați-vă o experiență plină de evenimente cu un grad în turism

Evenimentele și industria turismului se extind rapid, turismul contribuind direct cu aproape trei procente la PIB-ul Australiei. Pentru a contribui la creșterea economică și durabilitatea, este nevoie de o forță de muncă calificată și experimentată - și aici intră UC.

Cursul nostru are o fundație în studiile de afaceri și investighează elementele cheie de care veți avea nevoie pentru o carieră viitoare în evenimente și turism. Veți absolvi cu abilități solide de lucru în echipă și gândire critică, explorând evenimente atât în ​​turism, cât și în contexte non-turistice, precum sporturi, festivaluri, convenții, întâlniri și activități comunitare. Capacitatea dvs. de angajare va fi îmbunătățită datorită numeroaselor oportunități practice de învățare la locul de muncă (WIL) pe care le veți desfășura în cadrul industriei, ca parte a gradului dvs.... [-]


Licențiat în Inginerie Software

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

În cazul în care ingineria software este accentul dvs. de carieră ales, atunci nu există un loc mai bun pentru a studia decât UC. Un curs cuprinzător cu o acoperire largă în întreaga gamă de inginerie software, veți explora proiectarea și construirea de sisteme software, într-o gamă diversă de industrii. [+]

Dezvoltați o carieră în ingineria software

În cazul în care ingineria software este accentul dvs. de carieră ales, atunci nu există un loc mai bun pentru a studia decât UC. Un curs cuprinzător cu o acoperire largă în întreaga gamă de inginerie software, veți explora proiectarea și construirea de sisteme software, într-o gamă diversă de industrii.

Cu abilitatea de a vă adapta cursul la anumite domenii de interes, veți avea posibilitatea de a completa un minor profesionist dintr-o serie de domenii, cum ar fi securitatea calculatorului, calculul rețelelor, dezvoltarea de jocuri, criminalistica digitală și sistemele inteligente. Veți absolvi cursul acreditat al acestui australian Computer Society, cu abilitățile, cunoștințele și ambițiile necesare pentru a fi un inginer software excepțional, în orice domeniu al industriei pe care ați ales să-l lansați în carieră.... [-]


Licențiat în Inginerie în Ingineria Rețelelor și Software-ului (Onoruri)

Campus Cu normă întreagă 8 - 24 semestre January 2019 Australia Canberra

Integrând domeniile de inginerie de rețea, inginerie software, electronică și tehnologia informației, această diplomă de patru ani onoruri vă va lărgi de competențele de rețea și de a explora o gamă largă de domenii de specialitate acreditate atât de Ingineri Australia, cât și de Societatea Australiană de Calcul ). [+]

Inginer cariera ta perfectă în calcul

Integrând domeniile de inginerie de rețea, inginerie software, electronică și tehnologia informației, această diplomă de patru ani onoruri vă va lărgi de competențele de rețea și de a explora o gamă largă de domenii de specialitate acreditate atât de Ingineri Australia, cât și de Societatea Australiană de Calcul ).

Încărcat cu oportunități de învățare integrată în muncă (WIL), veți avea șansa de a finaliza atât un proiect de inginerie orientat spre industrie, cât și un stagiu profesional. Aceste experiențe vă vor oferi o imagine de ansamblu aprofundată și exactă a industriei de informații și telecomunicații și veți absolvi cu toată capacitatea de pregătire profesională necesară pentru o muncă de succes în domeniu, fie la nivel național sau internațional.... [-]


Licențiat în Managementul Construcțiilor și Al Construcțiilor

Campus Cu normă întreagă 8 semestre January 2019 Australia Canberra

Dacă sunteți dornici să deveniți un profesionist realizat în industria construcțiilor, Bachelorul de Management al Construcțiilor și Construcțiilor vă poate înzestra cu abilitățile necesare pentru a deveni un lider de încredere. [+]

Ia-ți cariera la noi înălțimi

Dacă sunteți dornici să deveniți un profesionist realizat în industria construcțiilor, Bachelorul de Management al Construcțiilor și al Construcțiilor vă poate înzestra cu abilitățile necesare pentru a deveni un lider de încredere. Învățați tehnici de management și supraveghere în timp ce dezvoltați cunoștințe detaliate despre procesele și materialele de construcție. Această experiență, împreună cu abilitățile de negociere, prezentare și comunicare în lumea reală, te pregătesc pentru o carieră de succes în managementul clădirilor.

În ultimul an puteți alege fie o distincție sau o călătorie profesională:

Onoruri: dacă sunteți un student de înaltă performanță (cu o medie de punctaj minim de 5,0), puteți alege să realizați un proiect de onoare în loc de electives în ultimele două semestre ale cursului. Trebuie să aveți aprobarea de aprobare a cursului pentru intrarea în acest flux. Acest aspect al gradului dvs. vă va face să dezvoltați cunoștințe și abilități avansate pentru munca profesională, gândirea critică și învățarea ulterioară corespunzătoare calificărilor AQF de nivel 8.Professional: Dacă selectați fluxul profesional, puteți alege să finalizați un minor în domenii cum ar fi supravegherea cantității, arhitectura sau gestionarea afacerilor mici. Acest flux vă va oferi cunoștințele și abilitățile largi și coerente pentru activitatea profesională corespunzătoare nivelului AQF 7.Studiați-vă licența de management al construcțiilor și construcțiilor la UC și veți:Posedă și aplică cunoștințe și concepte teoretice largi și coerente privind practicile actuale de construcție, economia construcțiilor și construcțiilor și cadrele juridice, să fie manageri în domeniul construcțiilor și al construcțiilorRecunoașteți și aplicați tehnologiile și procesele adecvate de... [-]

Licențiat în Sport și Exerciții

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

Bachelor-ul nostru de Științe Sport și Exerciții explorează complexitatea mișcării umane și strategii pentru a ajuta sportivii să-și atingă întregul potențial. [+]

Deveniți un mare înscris în știința sportului

Bachelor-ul nostru de Științe Sport și Exerciții explorează complexitatea mișcărilor umane și strategii pentru a ajuta sportivii să-și atingă întregul potențial. UC Sporting Commons vă oferă acces fără precedent la organizațiile sportive comunitare și profesioniste, chiar aici, în campus. Veți rețeaua și veți deveni parte a comunității sportive din Canberra, în compania echipelor sportive de vârf din Australia și a centrelor de cercetare din Australia.

Studiați licența de știință sportivă și de exerciții la UC și veți:să fie pregătită în mod academic pentru o carieră în realizarea sportivăacoperă o gamă de discipline de științe sportive de la anatomia și fiziologia umană până la controlul motorului și psihologiasă dezvolte abilități cuprinzătoare în domenii precum biomecanica și analiza sportivăsă dobândească cunoștințe în teoria și practica coaching-ului.Învățarea integrată la locul de muncă... [-]

Licențiat în Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Canberra

Dacă aveți o pasiune pentru tehnologia informației (IT) și sunt dornici de a îmbogăți perspectivele de angajare într - o gamă largă de industrii, acest lucru ar putea fi Pathway ați fost căutați. [+]

Asigurați-IT să se întâmple cu o diplomă de la UC

Dacă aveți o pasiune pentru tehnologia informației (IT) și sunt dornici de a îmbogăți perspectivele de angajare într - o gamă largă de industrii, acest lucru ar putea fi Pathway ați fost căutați. Un curs expansiv, care acoperă atât tehnologia, cât și cele de afaceri ale IT-ului, veți explora teoriile și principiile IT relevante, inclusiv businessul, sistemele informatice, analiza și modelarea sistemelor, administrarea sistemului, securitatea, crearea de rețele, dezvoltarea de software și inteligența artificială.

Disponibil pentru a studia în două locații diferite - University of Canberra din Bruce campus și Global Business College din Australia, Melbourne - puteți alege locul care vă convine cel mai bine, iar cursurile sunt livrate în mod flexibil, cu un amestec de ore de lucru și de săptămână opțiunile de studiu de seară. Cursul este acreditat de Compania de Calculatoare australiană (ACS) și, după absolvire, veți fi dezvoltat o înțelegere aprofundată a industriei IT avansate și veți fi pregătiți să vă faceți primii pasi către o carieră flexibilă și stimulantă.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Locked Bag 1,
University of Canberra

Canberra, Australian Capital Territory, 2601 AU