University of Canberra

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Canberra are o serie de burse disponibile pentru studenții internaționali.

Totul este despre tine

University of Canberra este o universitate guvernamentală vibrantă unde viitorul tău este cel mai important. Suntem recunoscuți la nivel internațional, plasați în top 100 de universități tinere din lume și avem planuri mari pentru viitorul dumneavoastră.

Nu ne concentrăm doar pe teoria lucrurilor, ci îi învățăm pe studenții noștri în modul în care vor lucra. Este ceea ce numim învățământ integrat în muncă și este un motiv major pentru care studenții noștri sunt foarte căutați și printre cei mai bine plătiți și cei mai ocupabili din Australia.

Cursurile noastre

Cu peste 300 de diplome de licență, postuniversitare și de cercetare care acoperă 28 de domenii largi de studiu, este sigur că va exista o cale de carieră care să vă ajute la UC.

Domeniile noastre de studiu includ:

 • Contabilitate și management
 • Construit mediu și design
 • Comunicare și mass-media
 • Practică creativă și culturală
 • Educaţie
 • Guvernul și politica
 • Sănătate și sport
 • Legea și justiția
 • Inginerie, IT și date
 • Ştiinţă

Puțin despre noi

Înființată ca universitate în 1990, University of Canberra a câștigat reputația pentru producerea unora dintre absolvenții celor mai angajabili din țară. Studenții noștri sunt în mare cerere, cu angajatori din Australia și din întreaga lume.

Avem o comunitate diversificată de peste 17.500 de studenți, 2.500 de angajați și 78.000 de absolvenți în peste 105 de țări.

La doar 10 minute de Canberra CBD și la doar cinci minute de centrul orașului Belconnen, campusul Bruce este situat pe o suprafață de 120 de hectare de pitorească pitorească.

Stilul nostru de viață în campus se învârte în jurul cafenelelor, restaurantelor, barurilor, saloanelor și gazonului. Există un număr de cluburi și societăți profesionale și sociale și echipe sportive la care să participe, plus evenimente sociale periodice. Suntem, de asemenea, casa ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals și o serie de sportivi profesioniști și de elită.

Universitatea a semnat recent contracte pentru a permite investiții de peste 2 miliarde de dolari în campus, incluzând un centru tehnologic și o secție de sănătate cu spitalul nostru propriu. Așa că vin și studiați la o universitate cu adevărat inovatoare, care își scrie propria istorie.

Nu pot veni la Canberra? Căutați cursurile disponibile de la partenerii noștri din Melbourne, Sydney și Queensland.

De ce UC?

 1. Universitatea are sediul în Canberra, capitala Austriei și sediul guvernului și parlamentului federal din Australia.
 2. University of Canberra a fost numită printre "Top 100 de universități tinere" din lume, în prestigioasa clasă 2017 Times Higher Education (THE).
 3. University of Canberra se situează în prestigioasa "Top 100 universități sub vârsta de 50 de ani" în Clasamentul Young University QS 2016-17.
 4. Diplomele noastre se concentrează pe dezvoltarea abilităților pentru lumea reală, punând accentul pe învățarea integrată a muncii în cadrul curriculum-ului.
 5. Pathways flexibile sunt disponibile la universitate prin intermediul Colegiului University of Canberra .
 6. Rata de angajare a absolventului UC este de 90% (peste media universității naționale de 89%).
 7. Salariile inițiale ale absolvenților UC în toate zonele de studiu sunt în medie 58.000 de dolari pe an (peste media universității naționale de 56.000 $).
 8. UC are toate - taxele de școlarizare sunt moderate, dimensiunile clasei sunt mici, standardele academice sunt ridicate și diplomele noastre sunt respectate în întreaga lume.

Locații

Canberra

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 Canberra, Teritoriul Capitalei Australiene, Australia