University of Applied Arts Vienna

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Arte Aplicate din Viena găzduiește aproape 2.000 de studenți, dintre care mulți provin din alte țări, atât în ​​Europa, cât și în străinătate. Spectrul larg de discipline artistice, completat de un număr mare de subiecte științifice, îmbogățește cu siguranță atmosfera specială care predomină la "Angewandte".

Conceptul universității ca loc de reflecție critică asupra gândirii și acțiunii personale, un loc unde întrebările sunt mai importante decât soluțiile de brevet - această idee înflorește la Angewandte. Studiile nu se limitează la simpla transmitere a tehnicilor și abilităților artistice. Dimpotrivă, dezvoltarea creativității artistice individuale și reflecția critică asupra muncii noastre bazate pe teorii și concepte sunt prioritățile noastre principale. Elevii învață și experimentează arta nu doar ca un scop în sine, ci fundamental ca punct de plecare și mediu pentru comunicare, unde analiza semnificației și efectelor artei în societate joacă un rol important. Încurajarea dezvoltării viziunilor creative și facilitarea experimentelor artistice, în paralel cu angajamentul față de excelența tehnică și strălucirea conceptuală, sunt elementele de bază ale standardului de calitate pe care Angewandte îl stabilește atât pentru profesori, cât și pentru elevi.

Angewandte se vede ca un loc pentru exprimarea liberă artistică și academică, ca un forum pentru dezbatere deschisă și ca un laborator pentru viziuni artistice, care își dezvăluie potențialul în societatea viitorului. Scopul nostru de a rămâne una dintre cele mai bune școli de artă din lume este legată în mod inextricabil de efortul consistent care a fost investit în creșterea continuă a standardelor noastre de calitate, reînnoirea permanentă a potențialului creativ și promovarea fără compromis a libertății artistice și academice.

Locații

Viena

Address
Universität für angewandte Kunst Wien
Oskar-Kokoschka-Platz 2

A-1010 Viena, Viena, Austria