Read the Official Description

University College Ghent Artevelde, membru al Asociației Universității Ghent (UA GENT), este unul dintre cele mai mari colegii universitare Flandra "(13.000 de elevi). Noi oferim programe de studii în managementul afacerilor, de formare a profesorilor, de comunicații, educație grafic, de îngrijire a sănătății și de asistență socială.

University College Ghent Artevelde este un centru de informare pentru educație, cercetare și servicii, în cazul în care elevii, personalul și partenerii strategici coopereze și dezvolte talentul intr-un mediu stimulativ si orientat pe plan internațional.

Ca un institut bazate pe o cultură de internaționalizare, Universitatea Artevelde College Ghent este un partener activ în diverse rețele internaționale, Participă la diverse conferințe internaționale și colaborează intens cu partenerii internaționali în scopuri educaționale și de cercetare.

Mai mult decât atât, Universitatea Artevelde College Ghent stimulează personalul de ieșire și mobilitatea studenților și salută călduros personalul de intrare internațional și studenți. În cele din urmă, pe lângă programele de studii periodice, Universitatea Artevelde College Ghent oferă o gamă largă de Cursuri internaționale, De multe ori cu un accent clar pe interdisciplinaritate. De asemenea, oferim posibilitatea de a urma cursuri de limbi străine olandeză pentru a garanta o integrare de succes ca un student străin.

Colegiul universitar educa profesioniști ale căror creativitate, modalitate inovatoare de a gândi și a sentimentului de granițele încrucișate antreprenoriatului. University College Ghent Artevelde aspiră după excelență și durabilitate și este stimulată de colaboratorii sai sa faca acest lucru. Studiind la Universitatea College Artevelde Ghent, cunoscut pentru servicii excelente orientate spre elev sa, educație și de orientare, mai mult ca sigur va trăi până la așteptările dumneavoastră, precum și activități sociale, culturale și turistice atractive ale orașului Gent are de oferit.

Alianțe strategice

University College Ghent Artevelde se bucură de o rețea extinsă de contacte internaționale repartizate pe 6 continente. Aceste parteneriate (universități, colegii universitare, ONG-uri ...) au fost toate constient alese pentru valoarea lor adăugată în domeniul mobilității, ci și în alte domenii, cum ar fi de profesionalizare, servicii sociale și de educație.

Din rețeaua de instituții în țările care sunt nu fac parte din Uniunea Europeană, University College Ghent Artevelde a optat pentru o colaborare strategica cu cinci țări partenere, Adică "alianțe strategice": Ecuador, Canada, China, Africa de Sud și Vietnam (și, prin extensie Surinam și Cambodgia). Alegerea acestor țări provenit din colaborari anterioare. Ecuador, Surinam, Africa de Sud și Vietnam, de asemenea, fac parte din țările partenere ale Cooperării pentru Dezvoltare și Cooperare belgian flamand Interuniversitar pentru Dezvoltare (VLIR UOS).

University College Ghent Artevelde se poate baza pe o rețea extinsă și stabilă a organizațiilor de formare și instituțiile de învățământ superior pentru organizarea mobilității și participarea la proiecte. În unele dintre alianțe strategice, cum ar fi Ecuador, Surinam și Cambodgia, o strânsă relație de lucru cu ONG-urile există de lucru la nivel guvernamental pentru a îmbunătăți educația. Prin formare și serviciile sale, Artevelde University College împărtășește expertiza sa în cazul în care este necesar și a solicitat, care cu timpul contribuie la o cooperare structurală.

Asigurarea calității și acreditare

Calitatea de la Universitatea College Artevelde Ghent și a serviciilor sale este asigurată de acreditare. Toate departamentele noastre sunt acreditate de către NVAO, Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra. Pentru mai multe informații în limba engleză despre NVAO și acreditarea Colegiului nostru ne referim la Universitatea "Qrossroads". Qrossroads este un proiect al Consorțiului European pentru Acreditare susținut de Comisia Europeană și are ca scop furnizarea de informații cu privire la calitatea terenului și acreditate de învățământ superior din Europa.

Programs taught in:
Engleză
Olandeză

Această școală oferă și:

Licenţă

Artevelde University College

Visezi o carieră internațională? Doriți să vă lărgi orizontul? Ambițiile dvs. ajung dincolo de granițele țării dvs.? Apoi diploma de licență în Managementul Afacerilor In ... [+]

Visezi o carieră internațională? Doriți să vă lărgi orizontul? Ambițiile dvs. ajung dincolo de granițele țării dvs.? Apoi diploma de licență în Managementul Afacerilor Internaționale va fi ceașcă de ceai. Acest program complet de trei ani de licență este predat în limba engleză .

De ce?Mindset internațional

Visezi la o carieră internațională acasă sau în străinătate? Doriți să vă lărgi orizonturile? Ambițiile dvs. ajung dincolo de granițele țării dvs.? Managementul Internațional de Afaceri va fi ceașcă de ceai! Acest program de licență este predat în întregime în limba engleză unui grup internațional de studenți. Absolvenții cu o mentalitate internațională și o cunoaștere aprofundată a limbii engleze sunt în mare cerere de către angajatori în aceste zile.... [-]

Belgia Ghent
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Artevelde University College

Ai o pasiune pentru limbi străine și oameni? Pentru tot ceea ce are de a face cu lumea digitală? Vrei să-și lărgească orizonturile și dvs. pas în afara zonei de confort? ... [+]

Ai o pasiune pentru limbi străine și oameni? Pentru tot ceea ce are de a face cu lumea digitală? Vrei să-și lărgească orizonturile și dvs. pas în afara zonei de confort? Lumea este un loc de joacă ta!

Bun venit la programul de licență engleză International Office Management!

Cu o diplomă de licență în Management Internațional Office, sunteți gata pentru a da startul cariera ta: maestru trei limbi (engleză și alte două limbi (De exemplu: franceză, germană, spaniolă, chineză, italiană și suedeză)), software-ul Office este cel mai bun prieten, și sunt în măsură să ofere organizațiilor cu consiliere pe teme de resurse umane, precum și pe proiecte, managementul proceselor si slaba.... [-]

Belgia Ghent
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

In 1 minuut door campus Kantienberg

Arteveldehogeschool - Campus Kantienberg
Address
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Ghent, Flanders, Belgia
Website
Număr de telefon
+32 9 234 70 00