Artevelde University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

110624_foto1.jpg

Visezi o carieră internațională în afaceri? Doriți să vă lărgi orizontul și să vă deplasați în afara zonei de confort? De ce să nu începeți cariera în Ghent, inima Europei ? Lumea este locul tău de joacă cu o diplomă în programele de licență engleză de la Artevelde University of Applied Sciences . Noi oferim două burlaci în afaceri: International Office Management sau International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , membru al Asociației Universității din Ghent (AU GENT), este una dintre cele mai mari colegii universitare din Flandra (13.000 de studenți.) Ghent este situată în Flandra și este la numai 30 minute de Bruxelles, Antwerp, Bruges, Franța și Olanda Cu cei 70.000 de studenți, Ghent este cel mai mare oraș studențesc din Belgia , campusurile universităților și colegiilor universitare sunt răspândite în oraș , ceea ce dă viață atmosferei, este imposibil să-și imagineze Ghentul fără ca elevii să se plimbe cu bicicleta. pentru a oferi o gamă largă de oportunități de studiu . Ghent are totul: viața, viața de noapte, educația de primă clasă și multe activități de petrecere a timpului liber.110622_foto2.jpg

Mai mult decât atât, Artevelde University of Applied Sciences stimulează personalul de ieșire și mobilitatea studenților și salută cu căldură studenții și personalul internațional care sosesc . În cele din urmă, pe lângă programele de studiu obișnuite, Artevelde University of Applied Sciences oferă două programe internaționale de licență în limba engleză, cu un accent clar pe interdisciplinaritate. De asemenea, oferim posibilitatea de a urma cursuri de limbă olandeză pentru a garanta o integrare reușită în calitate de student străin.

Colegiul universitar educă profesioniști ale căror creativitate, mod inovator de gândire și sentiment de antreprenoriat traversează granițele. Studiind la Artevelde University of Applied Sciences , cunoscută pentru excelentele servicii orientate către elevi, educație și îndrumare, va fi cu siguranță cea mai bună măsură pentru așteptările dvs., precum și pentru activitățile sociale, culturale și turistice atractive pe care orașul Gent le poate oferi.110628_foto3.jpg

5 motive pentru a studia afacerea în Ghent, Belgia!

  1. Când studiezi afacerea în Belgia, îți lansezi cariera în inima Europei . Multe organizații globale își au sediul în Belgia, iar UE și NATO se află aici.
  2. Veți descoperi Belgia nu numai în timpul șederii dvs. internaționale: marile orașe europene precum Paris, Londra, Berlin, Amsterdam sunt la doar câteva ore distanță.
  3. Ghent este unul dintre cele mai mari orașe studențești din Belgia. Campusurile colegiilor universitare și universitare sunt răspândite în orașul istoric.
  4. Ghent este un oraș cultural și istoric unic . Combină grandoarea medievală cu atracția culturală, cu festivalurile sale importante de muzică și de film, precum și cu scena variată de teatru și de performanță.
  5. Limba vorbită în Ghent este olandeză, însă belgienii sunt foarte multilingvă. Cu trei limbi oficiale în Belgia, veți găsi o conversație ușoară în engleză, franceză și olandeză !

Locații

Ghent

Address
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Ghent, Flandra, Belgia
Număr de telefon
+32 9 234 70 00

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră