Citește Descrierea Oficială

110624_foto1.jpg

Visezi o carieră internațională în afaceri? Doriți să vă lărgi orizontul și să vă deplasați în afara zonei de confort? De ce să nu începeți cariera în Ghent, inima Europei ? Lumea este locul tău de joacă cu o diplomă în programele de licență engleză de la Artevelde University of Applied Sciences . Noi oferim două burlaci în afaceri: International Office Management sau International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , membru al Asociației Universității din Ghent (AU GENT), este una dintre cele mai mari colegii universitare din Flandra (13.000 de studenți.) Ghent este situată în Flandra și este la numai 30 minute de Bruxelles, Antwerp, Bruges, Franța și Olanda Cu cei 70.000 de studenți, Ghent este cel mai mare oraș studențesc din Belgia , campusurile universităților și colegiilor universitare sunt răspândite în oraș , ceea ce dă viață atmosferei, este imposibil să-și imagineze Ghentul fără ca elevii să se plimbe cu bicicleta. pentru a oferi o gamă largă de oportunități de studiu . Ghent are totul: viața, viața de noapte, educația de primă clasă și multe activități de petrecere a timpului liber.110622_foto2.jpg

Mai mult decât atât, Artevelde University of Applied Sciences stimulează personalul de ieșire și mobilitatea studenților și salută cu căldură studenții și personalul internațional care sosesc . În cele din urmă, pe lângă programele de studiu obișnuite, Artevelde University of Applied Sciences oferă două programe internaționale de licență în limba engleză, cu un accent clar pe interdisciplinaritate. De asemenea, oferim posibilitatea de a urma cursuri de limbă olandeză pentru a garanta o integrare reușită în calitate de student străin.

Colegiul universitar educă profesioniști ale căror creativitate, mod inovator de gândire și sentiment de antreprenoriat traversează granițele. Studiind la Artevelde University of Applied Sciences , cunoscută pentru excelentele servicii orientate către elevi, educație și îndrumare, va fi cu siguranță cea mai bună măsură pentru așteptările dvs., precum și pentru activitățile sociale, culturale și turistice atractive pe care orașul Gent le poate oferi.110628_foto3.jpg

5 motive pentru a studia afacerea în Ghent, Belgia!

  1. Când studiezi afacerea în Belgia, îți lansezi cariera în inima Europei . Multe organizații globale își au sediul în Belgia, iar UE și NATO se află aici.
  2. Veți descoperi Belgia nu numai în timpul șederii dvs. internaționale: marile orașe europene precum Paris, Londra, Berlin, Amsterdam sunt la doar câteva ore distanță.
  3. Ghent este unul dintre cele mai mari orașe studențești din Belgia. Campusurile colegiilor universitare și universitare sunt răspândite în orașul istoric.
  4. Ghent este un oraș cultural și istoric unic . Combină grandoarea medievală cu atracția culturală, cu festivalurile sale importante de muzică și de film, precum și cu scena variată de teatru și de performanță.
  5. Limba vorbită în Ghent este olandeză, însă belgienii sunt foarte multilingvă. Cu trei limbi oficiale în Belgia, veți găsi o conversație ușoară în engleză, franceză și olandeză !
Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:

Licenţă

Artevelde University of Applied Sciences

Visezi o carieră internațională? Doriți să vă lărgi orizontul? Ambițiile dvs. ajung dincolo de granițele țării dvs.? Apoi diploma de licență în Managementul Afacerilor In ... [+]

Visezi o carieră internațională? Doriți să vă lărgi orizontul? Ambițiile dvs. ajung dincolo de granițele țării dvs.? Apoi diploma de licență în Managementul Afacerilor Internaționale va fi ceașcă de ceai. Acest program complet de trei ani de licență este predat în limba engleză . Veți avea oportunități de manager de junior în domeniul bunurilor de consum, HR, vânzări, export, marketing, profit social, finanțe, IT etc.

De ce licențiat în managementul afacerilor internaționale?Cooperarea cu viața de afaceri devine reală prin vizite de companie, conferințe invitate, studii de caz internaționale, lectori cu experiență etc.Grupurile mici de clasă vor asigura interactivitatea pentru subiecte în care accentul se pune pe abilitățile și atitudinile de afaceri .Veți obține coaching personal în TalentAcest program de licență este predat în întregime în limba engleză unui grup internațional de studenți.Absolvenții cu o mentalitate internațională și o cunoaștere aprofundată a limbii engleze sunt în mare cerere de către angajatori în aceste zile.... [-]
Belgia Ghent
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Artevelde University of Applied Sciences

Aveți o pasiune pentru limbi și oameni? Pentru tot ceea ce are legătură cu lumea digitală? Doriți să vă lărgi orizonturile și să vă deplasați în afara zonei dvs. de confo ... [+]

Ești pasionat de limbi și de oameni? Doriți să lucrați ca manager de birou, manager de proiect, ofițer de recrutare sau consultant de proces pentru o companie internațională , în țara de origine sau în străinătate? Totul este la îndemână cu o diplomă în Managementul Internațional al Oficiului !

De ce licențiat în Managementul internațional de birouri?Veți lua cursuri cu un grup de studenți internaționali : o experiență îmbogățită.Cu trei stagii, numeroase conferințe de oaspeți, vizite la companii, călătorii de studiu în străinătate, cazuri orientate pe plan internațional, etc., teoria vine la viață .Veți învăța să comunicați profesional în engleză și în alte două limbi străine .... [-]
Belgia Ghent
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Artevelde University College Ghent

Address
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Ghent, Flanders, Belgia
Website
Număr de telefon
+32 9 234 70 00