Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Asociația, care are sediul în Forest (1190), Besme Avenue 97, își propune să organizeze predarea. Se poate lua măsuri legate în mod direct sau indirect, cu scopul său sau care ar putea facilita realizarea acesteia. Se poate, în special, să organizeze formarea continuă, de cercetare și în folosul comunității. Se poate lucra ca parte a scopului său corporative, cu orice persoană sau instituție de artă. 3 din Statut).

Asociația urmărește o politică constantă de învățământ de dezvoltare: noi organizarea de cursuri de formare și (co) (inter) naționale prin intermediul CREA, introducerea de noi programe de masterat, co-gradații, apropierea tehnică cu diverse cursuri organizate de promovare socială (PAAC) și a fost reluată la 1 iulie 2011, progresul social al Institutului de Optica Raymond Tibaut (IORT), cu crearea de educație psihomotorie în 2012-2013.

Căutare

Cercetarea aplicată este una dintre misiunile atribuite el și consiliul nostru de administrație are voința de a dezvolta acest sector. Cercetarea în EL este într-adevăr, principala sursă de îmbunătățire și îmbogățire a practicilor profesionale existente.

Pentru a face acest lucru, direcția UDR (Unitatea de Cercetare), care dépendhiérarchiquement Direcția Președinție, este în contact permanent cu toate departamentele și servește în cadrul Comitetului executiv.

UDRagit în principal ca facilitator pentru a dezvolta proiecte de cercetare aplicate atât în ​​cadrul categoriilor transversal în proiecte interne.Elle pluricatégorielsen înconjoară, de asemenea, colaboratori externi.

Proiectele sunt propuse de categoriile UDR și, adesea, ca răspuns la apelurile la oferte externe, dar, de asemenea, provin din categoriile de ei înșiși și sunt structurate în UDR. Deci, aceasta este o structură de sprijin bun pentru a servi comunitatea.

Locații

Bruxelles

Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Bruxelles, Belgia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră