Citește Descrierea Oficială

Asociația, care are sediul în Forest (1190), Besme Avenue 97, își propune să organizeze predarea. Se poate lua măsuri legate în mod direct sau indirect, cu scopul său sau care ar putea facilita realizarea acesteia. Se poate, în special, să organizeze formarea continuă, de cercetare și în folosul comunității. Se poate lucra ca parte a scopului său corporative, cu orice persoană sau instituție de artă. 3 din Statut).

Asociația urmărește o politică constantă de învățământ de dezvoltare: noi organizarea de cursuri de formare și (co) (inter) naționale prin intermediul CREA, introducerea de noi programe de masterat, co-gradații, apropierea tehnică cu diverse cursuri organizate de promovare socială (PAAC) și a fost reluată la 1 iulie 2011, progresul social al Institutului de Optica Raymond Tibaut (IORT), cu crearea de educație psihomotorie în 2012-2013.

Căutare

Cercetarea aplicată este una dintre misiunile atribuite el și consiliul nostru de administrație are voința de a dezvolta acest sector. Cercetarea în EL este într-adevăr, principala sursă de îmbunătățire și îmbogățire a practicilor profesionale existente.

Pentru a face acest lucru, direcția UDR (Unitatea de Cercetare), care dépendhiérarchiquement Direcția Președinție, este în contact permanent cu toate departamentele și servește în cadrul Comitetului executiv.

UDRagit în principal ca facilitator pentru a dezvolta proiecte de cercetare aplicate atât în ​​cadrul categoriilor transversal în proiecte interne.Elle pluricatégorielsen înconjoară, de asemenea, colaboratori externi.

Proiectele sunt propuse de categoriile UDR și, adesea, ca răspuns la apelurile la oferte externe, dar, de asemenea, provin din categoriile de ei înșiși și sunt structurate în UDR. Deci, aceasta este o structură de sprijin bun pentru a servi comunitatea.

Programe predate în:
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Licenţă

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Imagini statice sau în mișcare invada tot mai multe viața noastră de zi cu zi. Această producție poate fi asigurată numai de către tehnicieni competente! ... [+]

Proiectul educațional al Liceului de Bruxelles -

Tehnici de licență de imagine (obiectiv: tehnica fotografiei) Liceului de Bruxelles - Ilya Prigogine (fosta INRACI)

O educație cuprinzătoare

Imagini statice sau în mișcare invada tot mai multe viața noastră de zi cu zi. Această producție poate fi asigurată numai de către tehnicieni competente!

Formarea prevăzută în cadrul secțiunii de imagine HELB doriți, în conformitate cu cerințele și cerințele mediului profesional.

Formarea Fotografie permite să stăpânească fotografii tehnice, video și multimedia ușor. Această primă implică o cunoaștere a principiilor de iluminat, compoziția și gramatica a imaginii de coduri estetice ... pentru mettreensuite de putere care servește un termen, o abordare, un stil de o creativitate care este implicat în imaginea publicitară, documentar sau reportaj.... [-]

Belgia Brussels
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Licențiat în ecologie socială este organizată pe trei ani de studiu, în timpul zilei. CESS este necesară (sau echivalentul unei diplome de finalizare a studiilor secundar ... [+]

Licențiat în ecologie socială este organizată pe trei ani de studiu, în timpul zilei. CESS este necesară (sau echivalentul unei diplome de finalizare a studiilor secundare sau universitare).

Atmosfera EOS se caracterizează printr-o foarte diversă populație de studenți: mai multe naționalități, o gamă largă de vârste cuprinse între 18 ani la 40 de ani, un amestec perfect, elevii cu pasiuni, culturi, interese foarte diferite de oameni, tineri cu un sentiment de responsabilitate, a adulților deja la locul de muncă. Toate se combină pentru a da o educație atmosferă plină de viață.

Licențiat în ecologie socială este organizată în 3 ani, în timpul zilei (de la 8 la 17.30). CESS (sau tava cu metoda punerii în echivalență) este esențială.... [-]

Belgia Brussels
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Interfața între management și publicul intern și extern, ofițerul de relații publice este responsabil pentru gestionarea imaginii organizației sale prin stabilirea și pro ... [+]

Abilități de comunicare la centrul de afaceri și mass-media

Interfața între management și publicul intern și extern, ofițerul de relații publice este responsabil pentru gestionarea imaginii organizației sale prin stabilirea și proiectare:

Un plan de comunicare și utilizarea instrumentelor de comunicare mod relevant adaptate publicului țintă. Un plan de mass - media în concordanță cu strategia companiei, și relații mass - media de management, social media, web și informații audiovizuale. Evenimente adaptate la nevoile organizației, sarcinile de program, gestiona echipe, controlul bugetului.

Cunoașterea mediului profesional și percepția mediului socio-economic sunt esențiale pentru a -și îndeplini misiunea.... [-]

Belgia Brussels
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză