Howest College - University College West

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Concentrați-vă pe securitatea cibernetică la Howest

Începeți-vă cariera în securitatea cibernetică. Programele noastre de la Computer Applied Science - Cyber Security de la Howest University, Bruges, Belgia vă oferă educația ideală.

Howest vă oferă o gamă largă de subiecte interesante în Cyber Security. Ați dorit vreodată să înțelegeți cum funcționează un hacker și să vă contracarați atacurile prin intermediul ingineriei malware contraverse? Vă interesează să deveniți un hacker etic și să ajutați organizațiile din sectorul public și privat să își găsească punctele slabe prin testarea penetrării (sistem, web și rețea) ? Doriți să ajutați să luptați împotriva criminalității informatice și să găsiți cei răi, efectuând o analiză medico-legală ? Sau obiectivul vieții dvs. de a consolida securitatea în industrie învățând despre securitatea sistemelor de control industrial (OT) ? Sau doriți să înțelegeți criptografia și cum poate fi folosită pentru a proteja sau a ataca (ransomware)? Confidențialitatea datelor și GDPR vă oferă cunoștințele esențiale în calea dvs. de a deveni un responsabil cu protecția datelor (DPO) . Veți dobândi o expertiză completă în managementul securității informațiilor și modelarea amenințărilor și informațiilor . Toate acestea și multe altele sunt oferite în acest program.

Howest a fost un pionier în oferirea de educație pentru tehnologii noi, Howest a fost unul dintre primii care a răspuns la lipsa profesioniștilor de securitate cibernetică orientată către industrie, oferind acest program de licență. Sunt incluse subiecte inovatoare precum Cyber Warfare și securitate în 5G, Blockchain și AI .

Oferim trei piese pentru Cyber Security.

În licență, veți afla elementele de bază ale sistemelor de operare hardware și desktop, rețelelor și dezvoltării de software, inclusiv Secure Development și multe altele. Acest lucru implică faptul că nu avem nevoie de cunoștințe sau experiență prealabilă cu IT (securitate), deși o afinitate pentru a lucra cu computerele este, desigur, un beneficiu.

Cercetare

Howest și-a construit o reputație solidă în cercetarea științifică, servicii și educație continuă orientată spre practică, întotdeauna cu accent pe domeniul profesional atât național, cât și internațional. Aceasta se traduce prin proiecte naționale, europene și internaționale în cercetarea aplicată, întotdeauna la cererea și pentru organizațiile private și publice.

Un cuvânt al rectorului nostru

"Să mergi cu îndrăzneală unde nu a mai trecut nimeni înainte!"

Căpitanul Kirk, The Enterprise, Star Trek, visul unui băiat pe care l-am urmărit de-a lungul carierei mele.

Văzând obstacolele din trecut și creând oportunități. Oferind șanse. Dezvoltarea talentelor. Inspirând oamenii să își realizeze întregul potențial, ridicând barul, îndrăznind oamenii să facă lucrurile diferit.

Anticipează viitorul, asta avem în vedere comunitatea noastră Howest. Ne numim atipici, venim cu o margine. Suntem deschiși pentru persoanele care se extind din linii, care consideră neobișnuite, încurajăm conștientizarea antreprenorială și oferim posibilități de antreprenoriat.

Serviți, împuterniciți, îngrijiți: Acestea sunt valorile noastre, balizele care ne ghidează, care au pătruns chiar în capilarele comunității noastre. Ele fac parte din ADN-ul Howest.

Elevul și programul său de studiu sunt centrale pentru viziunea noastră despre educație. Societatea și domeniul larg de lucru sunt pietrele noastre de atingere. Crearea valorii adăugate sociale este scopul nostru.

Lode De Geyter
Rector

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Bruges, orașul perfect pentru studenți

Știați că centrul istoric al orașului este un important patrimoniu mondial UNESCO? Împărtășești orașul cu turiști din toată lumea și acel amestec funcționează perfect.

„Orașul corect” din Bruges oferă o multitudine de petreceri. Relaxați-vă pe o terasă, faceți exerciții în spațiile verzi, vedeți canalele sau bucurați-vă de unul dintre numeroasele restaurante sau baruri alături de colegii voștri. Un oraș inspirator pentru studenți!

Ce înseamnă Howest?

  • Howest, Hogeschool West-Vlaanderen, este o universitate atipică, creativă, inovatoare și întreprinzătoare de științe și arte aplicate.
  • Explorând talentele și pasiunea fiecărui student, Howest își antrenează studenții să devină profesioniști competenți, puternic angajați, orientați pe echipă, capabili să anticipeze evoluțiile societății noastre globale.
  • Howest lucrează într-un parteneriat strâns cu și pentru domeniul de lucru regional și internațional . În consecință, Howest integrează educația de conducere, relevantă din punct de vedere social și orientată spre competență , cercetare orientată spre valorificare și servicii în toate programele sale de studiu.
  • Howest este o universitate deschisă și pluralistă de științe și arte aplicate , cu respect pentru diversitate . Howest îi inspiră pe membrii personalului și studenții să-și integreze valorile de bază în viața personală și profesională.

Locații

Bruges

Address
Rijselstraat 5
8000 Bruges, Flandra, Belgia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră