Citește Descrierea Oficială

Despre KdG

Karel De Grote University College are peste 12.000 de studenți înscriși și are aproximativ 1.000 de membri ai personalului. Acest lucru ne face cel mai mare colegiu universitar din Anvers.

Misiune, viziune și valori

Misiunea Karel De Grote University College ( KdG ) sprijină dezvoltarea durabilă: pentru studenți, personal și societate. În interacțiune reciprocă, bazată pe un mediu de învățare, mediul de viață și de lucru. Pentru a obține întotdeauna cele mai bune de la toată lumea, și să depună eforturi pentru excelență împreună. Viziunea Karel De Grote University College ( KdG ) creează contexte de învățare adaptate provocatoare și motivante. Pentru oricine dorește să se dezvolte într-un profesionist cu personalitate. Educăm și îndrumăm studenții noștri pentru a-și descoperi și dezvolta talentele și pentru a dobândi competențele necesare pentru a aduce o contribuție societății. Conștient de sine, cu un sentiment de responsabilitate și apreciat de societate. Încurajăm personalul nostru să continue să crească atât la nivel personal, cât și profesional. KdG este o organizație versatilă. Ne gândim înainte și ne simțim pentru dinamica unui context global în continuă schimbare. Împărtășim cunoștințe și investim în colaborări puternice cu partenerii noștri: datorită acestor interacțiuni și soluțiilor făcute la masă, colegiul nostru universitar excelează și inovează în domeniul educației (artei), al cercetării orientate spre practici și al serviciilor. Valori Ca organizație bazată pe valoare, optăm pentru:

  • acțiuni orientate spre elev
  • obținerea de rezultate
  • colaborând cu încredere
  • angajându-ne într-o lume mai bună
  • inovare durabilă.

Perspective privind educația

Karel De Grote University College urmărește să le ofere studenților și membrilor personalului posibilitatea de a-și descoperi talentele și de a le dezvolta. Credem cu tărie că munca în echipă permite studenților și membrilor personalului să dobândească competențe - cum ar fi cunoștințele, aptitudinile, cunoștințele și atitudinile - care sunt esențiale atât în contextul de lucru, cât și în contextul mai larg al societății noastre. Una dintre competențele cele mai vitale este, fără îndoială, capacitatea de a face un efort pentru cei care, din anumite circumstanțe, nu își pot dezvolta pe deplin talentele.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Karel De Grote University College

Gradul de licență în Business Management - Afaceri Internaționale este admiterea dvs. la un loc fascinant în lumea afacerilor internaționale. ... [+]

Managementul Afacerilor (Business International) este un program de trei ani de limbă engleză, care pregătește studenții cu gândire globală pentru o carieră în afacerile internaționale.

Oferă studenților șansa de a studia într-o clasă internațională, aproximativ 40% dintre studenții care se înscriu în program din străinătate. Lectorii sunt la fel de diversi, iar cu know-how-ul lor din industrie veți învăța cum să aplicați cunoștințele teoretice prin exerciții, cazuri și misiuni de echipă.

Veți descoperi principiile practicii etice de afaceri și durabilitatea și vă veți dezvolta abilitățile profesionale și conștiința culturală, pregătite pentru locul de muncă la nivel global. Acest curs este, de asemenea, o rampă de lansare pentru un program de masterat.... [-]

Belgia Anvers
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Karel De Grote University College

În următorii trei ani, veți dezvolta creativitatea și abilitățile tehnice de ultimă oră pentru a vă ajuta să străluceți în lumea rapidă a multimedia. ... [+]

Întotdeauna în căutarea descoperirilor în tehnologie? Aveți un instinct antreprenorial și ideile pentru a începe să inovați?

Vino și descoperă cum ne facem tehnologia să funcționeze pentru noi, să ne deblocăm potențialul și societatea să vă mulțumească.

Bachelor-ul nostru de Tehnologie Multimedia și de Comunicare este o diplomă de limbă engleză, care pregătește studenții la nivel mondial pentru o carieră în lumea digitală.

Aplicați și ați putea petrece următorii trei ani în orașul plin de viață și istoric din Anvers în Belgia.

Gradul pe scurt

Veți dezvolta abilitățile tehnice, creativitatea de ultimă oră și viziunea strategică pentru a vă ajuta să străluceți în lumea rapidă a multimedia.... [-]

Belgia Anvers
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Anvers, Flandra, Belgia
Website
Număr de telefon
+32 350 221 92