Karel De Grote University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre KdG

Karel De Grote University College are peste 12.000 de studenți înscriși și are aproximativ 1.000 de membri ai personalului. Acest lucru ne face cel mai mare colegiu universitar din Anvers.

Misiune, viziune și valori

Misiunea Karel De Grote University College ( KdG ) sprijină dezvoltarea durabilă: pentru studenți, personal și societate. În interacțiune reciprocă, bazată pe un mediu de învățare, mediul de viață și de lucru. Pentru a obține întotdeauna cele mai bune de la toată lumea, și să depună eforturi pentru excelență împreună. Viziunea Karel De Grote University College ( KdG ) creează contexte de învățare adaptate provocatoare și motivante. Pentru oricine dorește să se dezvolte într-un profesionist cu personalitate. Educăm și îndrumăm studenții noștri pentru a-și descoperi și dezvolta talentele și pentru a dobândi competențele necesare pentru a aduce o contribuție societății. Conștient de sine, cu un sentiment de responsabilitate și apreciat de societate. Încurajăm personalul nostru să continue să crească atât la nivel personal, cât și profesional. KdG este o organizație versatilă. Ne gândim înainte și ne simțim pentru dinamica unui context global în continuă schimbare. Împărtășim cunoștințe și investim în colaborări puternice cu partenerii noștri: datorită acestor interacțiuni și soluțiilor făcute la masă, colegiul nostru universitar excelează și inovează în domeniul educației (artei), al cercetării orientate spre practici și al serviciilor. Valori Ca organizație bazată pe valoare, optăm pentru:

  • acțiuni orientate spre elev
  • obținerea de rezultate
  • colaborând cu încredere
  • angajându-ne într-o lume mai bună
  • inovare durabilă.

Perspective privind educația

Karel De Grote University College urmărește să le ofere studenților și membrilor personalului posibilitatea de a-și descoperi talentele și de a le dezvolta. Credem cu tărie că munca în echipă permite studenților și membrilor personalului să dobândească competențe - cum ar fi cunoștințele, aptitudinile, cunoștințele și atitudinile - care sunt esențiale atât în contextul de lucru, cât și în contextul mai larg al societății noastre. Una dintre competențele cele mai vitale este, fără îndoială, capacitatea de a face un efort pentru cei care, din anumite circumstanțe, nu își pot dezvolta pe deplin talentele.

Locații

Anvers

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Anvers, Flandra, Belgia
Număr de telefon
+32 350 221 92

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră