Read the Official Description

Despre KdG

Karel de Grote-Hogeschool este un colegiu universitar catolic care are peste 11000 de studenți înscriși și care are în jur de 1000 de angajați. Acest lucru ne face cel mai mare colegiu universitar din Anvers și al doilea ca mărime din Flandra.

Misiune, viziune și valori

Misiunea Colegiul Universității Karel de Grote (KdG) sprijină dezvoltarea durabilă: pentru studenți, personal și societate. În interacțiune reciprocă, bazată pe un mediu invitativ de învățare, de viață și de lucru. Pentru a obține întotdeauna cele mai bune din toată lumea, și pentru a lupta pentru excelență împreună. Conduită de valori, inspirată de principiile creștine, deschisă altor ideologii. Viziunea Colegiul Universitar Karel de Grote (KdG) creează contexte de învățare adaptate provocatoare și motivante. Pentru oricine dorește să se dezvolte într-un profesionist cu personalitate. Educăm și îndrumăm studenții noștri, astfel încât aceștia să-și descopere și să-și dezvolte talentele și să dobândească competențele necesare pentru a aduce o contribuție societății. Conștient de sine, cu un sentiment de responsabilitate și apreciat de societate. Încurajăm personalul nostru să continue să crească atât la nivel personal, cât și profesional. KdG este o organizație versatilă. Ne gândim înainte și avem o simțire pentru dinamica unui context global în continuă schimbare. Împărtășim cunoștințe și investim în colaborări puternice cu partenerii noștri: datorită acestor interacțiuni și soluțiilor făcute la masă, colegiul nostru universitar excelează și inovează în domeniul educației (artei), al cercetării orientate spre practici și al serviciilor. Valori Ca organizație bazată pe valoare, optăm pentru:

  • acțiuni orientate spre elev
  • obținerea de rezultate
  • colaborând cu încredere
  • angajându-ne într-o lume mai bună
  • inovare durabilă.

Perspective privind educația

Colegiul universitar Karel de Grote își propune să îi ofere studenților și membrilor personalului posibilitatea de a descoperi ce sunt talentele lor și de a dezvolta în continuare aceste talente. Credem cu tărie că lucrul în echipă permite studenților și membrilor personalului să dobândească competențe - cum ar fi cunoștințele, aptitudinile, cunoștințele și atitudinile - care sunt esențiale atât în ​​contextul muncii, cât și în contextul mai larg al societății noastre. Una dintre competențele cele mai vitale este, fără îndoială, capacitatea de a face un efort pentru aceia care, din anumite circumstanțe, nu își pot dezvolta pe deplin talentele.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Karel De Grote University College

Gradul de licență în Business Management - Afaceri Internaționale este admiterea dvs. la un loc fascinant în lumea afacerilor internaționale. ... [+]

Managementul Afacerilor (Business International) este un program de trei ani de limbă engleză, care pregătește studenții cu gândire globală pentru o carieră în afacerile internaționale.

Oferă studenților șansa de a studia într-o clasă internațională, aproximativ 40% dintre studenții care se înscriu în program din străinătate. Lectorii sunt la fel de diversi, iar cu know-how-ul lor din industrie veți învăța cum să aplicați cunoștințele teoretice prin exerciții, cazuri și misiuni de echipă.

Veți descoperi principiile practicii etice de afaceri și durabilitatea și vă veți dezvolta abilitățile profesionale și conștiința culturală, pregătite pentru locul de muncă la nivel global. Acest curs este, de asemenea, o rampă de lansare pentru un program de masterat.... [-]

Belgia Antwerp
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgia
Website
Număr de telefon
+32 350 221 92