Karel De Grote University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre KdG

Karel de Grote-Hogeschool este un colegiu universitar catolic care are peste 11000 de studenți înscriși și care are în jur de 1000 de angajați. Acest lucru ne face cel mai mare colegiu universitar din Anvers și al doilea ca mărime din Flandra.

Misiune, viziune și valori

Misiunea Colegiul Universității Karel de Grote (KdG) sprijină dezvoltarea durabilă: pentru studenți, personal și societate. În interacțiune reciprocă, bazată pe un mediu invitativ de învățare, de viață și de lucru. Pentru a obține întotdeauna cele mai bune din toată lumea, și pentru a lupta pentru excelență împreună. Conduită de valori, inspirată de principiile creștine, deschisă altor ideologii. Viziunea Colegiul Universitar Karel de Grote (KdG) creează contexte de învățare adaptate provocatoare și motivante. Pentru oricine dorește să se dezvolte într-un profesionist cu personalitate. Educăm și îndrumăm studenții noștri, astfel încât aceștia să-și descopere și să-și dezvolte talentele și să dobândească competențele necesare pentru a aduce o contribuție societății. Conștient de sine, cu un sentiment de responsabilitate și apreciat de societate. Încurajăm personalul nostru să continue să crească atât la nivel personal, cât și profesional. KdG este o organizație versatilă. Ne gândim înainte și avem o simțire pentru dinamica unui context global în continuă schimbare. Împărtășim cunoștințe și investim în colaborări puternice cu partenerii noștri: datorită acestor interacțiuni și soluțiilor făcute la masă, colegiul nostru universitar excelează și inovează în domeniul educației (artei), al cercetării orientate spre practici și al serviciilor. Valori Ca organizație bazată pe valoare, optăm pentru:

  • acțiuni orientate spre elev
  • obținerea de rezultate
  • colaborând cu încredere
  • angajându-ne într-o lume mai bună
  • inovare durabilă.

Perspective privind educația

Colegiul universitar Karel de Grote își propune să îi ofere studenților și membrilor personalului posibilitatea de a descoperi ce sunt talentele lor și de a dezvolta în continuare aceste talente. Credem cu tărie că lucrul în echipă permite studenților și membrilor personalului să dobândească competențe - cum ar fi cunoștințele, aptitudinile, cunoștințele și atitudinile - care sunt esențiale atât în ​​contextul muncii, cât și în contextul mai larg al societății noastre. Una dintre competențele cele mai vitale este, fără îndoială, capacitatea de a face un efort pentru aceia care, din anumite circumstanțe, nu își pot dezvolta pe deplin talentele.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licență în managementul afacerilor - afaceri internaționale

Campus Cu normă întreagă September 2018 Belgia Antwerp

Gradul de Bachelor în Management - International Business este de admitere la un loc de muncă fascinantă în lumea internațională de afaceri. [+]

licență în managementul afacerilor - afaceri internaționale

Management - International Business este un program de diplomă de licență 3 ani cu 180 de credite în limba engleză și se pregătește studenții (atât internaționale și naționale), cu ambiții vii pentru a deveni profesioniști competenți în viața de afaceri internațional.

Viitorul tau este internațional

Vrei ca lumea să fie mediul de lucru de zi cu zi. Comerțul și cooperarea internațională va fascina. Fie ca este vorba de birou în țara de origine sau în timp ce călătoresc în clienti si parteneri de afaceri din întreaga lume.

Gradul în Afaceri Internaționale (IBS)

Gradul de Bachelor în Management - International Business este de admitere la un loc de muncă fascinantă în lumea internațională de afaceri. În timpul acestui program de licență 3 ani în Antwerp tine:... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgia
website https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefon +32 350 221 92