Thomas More University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Thomas More!

Bine ati venit pe site-ul international al lui Thomas More! Thomas More este cea mai mare universitate de științe aplicate din Flandra, oferind peste 31 de programe predate în limba olandeză și 5 programe de licență în limba engleză în provincia Anvers. În plus, Thomas More oferă programe de schimb în limba engleză, pentru studenți din universități partenere.

Studenți de diplomăÎncepând cu septembrie 2016, oferim o selecție prețioasă de programe de licență de licență în limba engleză, ceea ce face ca educația noastră de înaltă calitate să fie accesibilă și studenților străini cu înalte ambiții.

Schimb de studenți

Thomas Mai este cea mai mare universitate de Științe Aplicate din Flandra și se află în principal în provincia Anvers. Avem șapte campusuri pe care puteți găsi peste 20 de limbi de predare engleză pentru studenții de la universitățile partenere.

Programe scurte și postuniversitare

Obțineți un gust al ofertei noastre educaționale în Media sau Design fără a petrece un an întreg de studiu.

Vrei să ne cunoști?

Mai multe informații despre Zilele Campusului Deschis și întâlnirea cu noi în țara dvs.

Facilități și sprijin pentru studenți

O echipă de profesioniști oferă sfaturi, ghiduri, ajută și ajută studenții. Pe lângă cursuri de formare, Thomas More oferă o întreagă gamă de facilități pentru studenți. Descoperiți cum vă putem ajuta.

Locații

Mechelen

Address
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen, Flandra, Belgia