Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la VIVES University College . Acest nou colegiu este rezultatul cooperării dintre KATHO, campusurile din Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout și KHBO, cu campusuri din Brugge și Oostende. În prezent, fuziunile în domeniul învățământului superior reprezintă o tendință comună în Flandra. Cu aproximativ 13.000 de studenți, VIVES este cel mai mare colegiu universitar din Flandra.

Proiectați-vă viitorul

VIVES University College , cu învățământul superior modern și bazat pe competențe, cercetarea inovatoare și practică și serviciile oferite societății oferă un răspuns adecvat provocărilor sociale de astăzi și de mâine. VIVES este un colegiu universitar apreciat, prietenos și orientat spre oameni, care se concentrează pe gradele de licență profesională și gradele asociate. În acest sens, colegiul universitar asigură că studenții săi contribuie la lumea globalizată atât ca ființe umane, cât și ca profesioniști.

VIVES se angajează pe deplin și activ în dezvoltarea competențelor. Elevilor li se oferă ocazia să lucreze la viitorul lor. Proiectați-vă viitorul în calitate de linie de bază a colegiului universitar subliniază acest lucru. VIVES consideră că este important ca membrii săi să-și facă treaba cu entuziasm. De aceea colegiul universitar le oferă oportunități extinse de a-și dezvolta și răspândi expertiza.

VIVES alege să acorde o poziție centrală responsabilității și proprietății, apreciere și respect pentru fiecare persoană. Sustenabilitatea este un alt angajament important pentru VIVES. VIVES își propune să fie un trendsetter în educația profesională superioară prin inovare.

Misiune


Conduce/>

  • A deveni cel mai bun. Elevii și lectorii continuă să își dezvolte punctele forte și să-și aprofundeze entuziasmul identitățile personale și profesionale. Ele fac alegeri care sunt în conformitate cu talentele și obiectivele lor.
  • Gestionarea propriului proces de învățare. Elevii și lectorii își gestionează propriul proces de învățare. În calitate de profesioniști, ei se angajează să învețe pe tot parcursul vieții și să-și lărgească și aprofundeze înțelegerea și expertiza.


Conexiune/>

  • Învățați din și împreună. Elevii și lectorii învață împreună ca o echipă. Ei își construiesc propria rețea profesională cu oportunități de învățare informală și interdisciplinară. Pentru a realiza acest lucru, ei utilizează pe deplin facilitățile lumii digitale.
  • Găsirea drumului în învățământul superior. Pentru a ajuta studenții să facă alegerile corecte și pentru a le ajuta să urce pe scara de învățare, VIVES colaborează cu partenerii săi educaționali. VIVES recunoaște, de asemenea, competențele dobândite anterior.
  • Implicarea în dialog activ cu locul de muncă și cu societatea în ansamblu. Elevii și lectorii învață din și cu petreceri externe. Ei iau o viziune critică asupra societății și fac din experiența lor disponibilă în afara mediului colegiului universitar.


Inovaţie/>

  • Modelarea educației inspirate a mâinii. Elevii și lectorii lucrează într-un mediu de învățare provocator, care poate sau nu să fie independent de timp și loc. Inovațiile valorifică rezultatele cercetării și așteptările generațiilor actuale și viitoare ale studenților, ale mediului de lucru și ale societății.
  • Pregătirea pentru locurile de muncă ale viitorului. Elevii și lectorii se străduiesc să obțină competențele necesare pentru profesiile de astăzi și de mâine. Interacțiunea dintre teorie și practică le provoacă să-și împingă granițele. Educația, experiența practică și propriile cercetări bazate pe practici sunt interconectate în acest scop.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

VIVES University College

PROGRAMUL ESTE DISPONIBIL DE ANUL 2020-2021 - Ca licență în managementul hotelier, sunteți un profesionist care este perfect acasă în lumea fascinantă a ospitalității. P ... [+]

Despre

În calitate de licență în Managementul Hotelului, sunteți un profesionist care este perfect acasă în lumea fascinantă a ospitalității. Programul de management al hotelului oferă un nivel ridicat de cunoștințe și abilități profesionale, trei sau patru limbi străine, o puternică bază economică, bune abilități TIC, abilitatea de a lucra într-o echipă, abilități de prezentare și experiență internațională.

Aceste competențe sunt, de asemenea, foarte apreciate în multe alte industrii și vă va oferi posibilitatea de a continua studiile și de a obține o diplomă de masterat sau o diplomă de licență suplimentare. Studenții din managementul hotelului sunt dinamici și sunt interesați de contacte sociale frecvente, de provocări și de munca în echipă. Nu este necesară o calificare prealabilă de la o școală de catering. Mai sunt multe de învățat decât de a studia singur. Dacă doriți, vă puteți alătura echipei SorHomA, clubul de studenți pentru Hotel Management. Clubul de studenți organizează tot felul de activități pentru studenți în cadrul programului și un colocviu cu vorbitori principali din sectorul ospitalității.... [-]

Belgia Bruges
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
VIVES University College

Programul Bachelor of Business Management este conceput pentru studenții belgieni și internaționali care doresc să dobândească o cunoaștere profundă a diferitelor domenii ... [+]

Programul Bachelor of Business Management este conceput pentru studenții belgieni și internaționali care doresc să dobândească o cunoaștere profundă a diferitelor domenii de management și să obțină o diplomă de afaceri internațional în contextul intercultural al unei lumi globalizate. Colegii internaționali, lectori străini, călătorii de studiu și posibilități de schimb vor spori conștientizarea interculturală și comunicarea.

Bachelor of Business Management, specializarea Business Management

Kortrijk este inima bătută a antreprenoriatului flamand și a designului care încurajează inovația și creativitatea. Orașul găzduiește numeroase companii multinaționale de mari dimensiuni, cum ar fi Barco, Bekaert etc., dar și o gamă largă de IMM-uri orientate spre industrie sau servicii. Acest lucru oferă regiunii a doua rată scăzută a șomajului în Europa. Centrul istoric al orașului istoric oferă un fundal inspirat, iar vibrantul oraș universitar (universitar) este situat strategic în orice parte a metropolei belgian-franceze Kortrijk, Lille și Tournai.... [-]

Belgia Kortrijk
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
VIVES University College

Licență avansată de management de afaceri internaționale este un burlac după programul de licență. Acesta este un program de 12 luni cu normă întreagă, care are loc la ca ... [+]

Oferim un full-time 1 an (12 luni) de licență de management internațional pentru studenții care au deja cel puțin un grad de licență. Programul este în întregime în limba engleză.

Preferăm să admitem studenții care au studiat în domeniul Științelor Comerciale și al Managementului Afacerilor. Dar salutăm un număr limitat de studenți care au studiat alte discipline, de exemplu tehnologia ... După ce au fost investigate și aprobate cererea de către comisia noastră, acești elevi pot fi admiși.

Despre ce este vorba acest program?

Managementul afacerilor internaționale este un program de licență după licență. Acesta este un program de 12 luni full-time, care are loc în campusul Kortrijk, Belgia. În ultimele trei luni, veți lucra în timpul stagiului.... [-]

Belgia Kortrijk
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

VIVES | Mission Statement