Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Tehnică Private UNITEPC Cosmos este o instituție de învățământ superior, stabilit în mod legal și protejate de articolul 94 din Constituția statului Plurinațional din Bolivia.

Spiritul care a fost creat Universitatea Tehnică Private Cosmos, UNITEPC, 24 de ani, nu numai că au un spațiu de formare profesională socială, dar este un loc care oferă o oportunitate reală pentru o profesionalizare cuprinzătoare în aceste zile de post modernitate, globalizarea și tehnologia informației, în cazul în care nu este ușor de a găsi propuneri de învățământ care includ promovarea valorilor etice și morale care cerințele societății. În UNITEPC este „învățământ superior în direct“ , cu un spirit antreprenorial și umanitate.

În acest scop, are o misiune și o viziune clară și obiectivă care generează așteptări mari pentru succesul elevilor lor, un personal didactic de profesioniști de prestigiu din diferite domenii ale cunoașterii umane, care sunt instruiți pentru a efectua procesele de formare în învățământul superior, managementul bazat pe cunoștințe științifice. Bine ați venit la acest mediu academic.

misiune

„Contribuția la dezvoltarea durabilă a țării și a lumii prin cercetare științifică și tehnologică, formele inovatoare de producție și formarea de profesioniști social responsabile, proactive, cercetători și lideri cu capacitate critică, pentru a sprijini dezvoltarea diversității culturale, justiția socială, coexistența democratică și prosperitate“.

vedere

„Fiind o universitate de proiecție naționale și internaționale, în măsură să îndeplinească nevoile de prioritate strategică ridicată în formarea profesională, cu o vocație de serviciu pentru comunitate interculturală în domenii de importanță pentru dezvoltarea cuprinzătoare, durabile, științifice și tehnologice, de punere în aplicare a proceselor educaționale calitate și echitate“.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea Programe de Licență » Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Diplomă în inginerie comercială

Campus Cu normă întreagă 9 semestre February 2019 Bolivia Cochabamba

Profesionaliza capitalului uman în inginerie comercială cu spiritul antreprenorial, dezvoltarea de competențe și abilități în zona dumneavoastră, pentru a aplica cunoștințele dobândite și instrumentele; în căutarea pentru o dezvoltare cuprinzătoare și inovatoare în zonele comerciale și de afaceri. [+]

misiune

Profesionaliza capitalului uman în inginerie comercială cu spiritul antreprenorial, dezvoltarea de competențe și abilități în zona dumneavoastră, pentru a aplica cunoștințele dobândite și instrumentele; în căutarea pentru o dezvoltare cuprinzătoare și inovatoare în zonele comerciale și de afaceri.

vedere

Pentru a fi lider formarea carierei de antreprenori și inovatori pentru a rezolva problemele care apar în zonele comerciale și de afaceri.

obiective generale

Tren profesioniști la nivel de licență, cu scopul de a îndeplini cerințele sociale și pe piața muncii, prin metodologii științifice și tehnice intensive plan de orientare, să formuleze, să analizeze și să pună în aplicare politici și strategii în domeniile care sunt ramuri economice, administrative , financiare și comerciale; permițându-se confrunte cu probleme într-o piață extrem de competitivă.... [-]


Gradul în inginerie electrică

Campus Cu normă întreagă 10 semestre February 2019 Bolivia Cochabamba

Pentru a instrui profesioniști calificați, cu mare capacitate de gestionare și de conducere, care conduc la dezvoltarea statului Plurinațional din Bolivia, cu fundații și cunoștințe tehnice și teoretice cu sens social, care să permită împrumuta contribuția decisivă în gestionarea, dezvoltarea și punerea în aplicare a tehnologiilor sfat, oferind soluții adaptate la nevoile actuale și în creștere ale țării. [+]

misiune

Pentru a instrui profesioniști calificați, cu mare capacitate de gestionare și de conducere, care conduc la dezvoltarea statului Plurinațional din Bolivia, cu fundații și cunoștințe tehnice și teoretice cu sens social, care să permită împrumuta contribuția decisivă în gestionarea, dezvoltarea și punerea în aplicare a tehnologiilor sfat, oferind soluții adaptate la nevoile actuale și în creștere ale țării.

vedere

Cursa de Inginerie Electronică la Universitatea Tehnică Private Cosmos orientat lideri de formare profesională cu excelență, tehnologice și culturale, capabile să stimuleze cercetarea și angajamentul de a proceselor de dezvoltare de durată relevanță. De asemenea, cursa este protagonistul în transformarea mediului dumneavoastră pentru a obține o calitate mai bună a vieții.... [-]


Studii de inginerie de sunet

Campus Cu normă întreagă 10 semestre February 2019 Bolivia Colcapirhua Municipality

Misiunea inginerie de sunet este de a instrui profesioniști etice și responsabile din punct de vedere social, capabili să analizeze și să înțeleagă problemele contemporane, aplicând fundații fizice-matematice cu criterii artistice și culturale, în cercetarea esență și buna cunoștințe științifice și tehnologice. [+]

misiune

Misiunea inginerie de sunet este de a instrui profesioniști etice și responsabile din punct de vedere social, capabili să analizeze și să înțeleagă problemele contemporane, aplicând fundații fizice-matematice cu criterii artistice și culturale, în cercetarea esență și buna cunoștințe științifice și tehnologice.

vedere

Fiind lider al învățământului superior în domeniul de sunet și că absolvenții sunt cele mai bune din țară dedicat în folosul comunității interculturale.

obiective generale

Tren de profesioniști care sunt capabili să proiecteze, să monitorizeze și să trăiască producții de sunet, studio de înregistrare, film de radio și televiziune, capabile să efectueze diagnosticul incinte acustice pentru punerea în aplicare a soluțiilor cu materiale acustice, să consolideze condițiile acustice existente, atunci când este necesar vorbitori de implementare.... [-]


Videoclipuri

Aquí se forman las nuevas generaciones

Contactează
Adresa locaţie
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Adresa locaţie
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO