Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Centrul de Adormirea Maicii Domnului este angajat la educație, inspirat de valorile evanghelice și principiile libertății de exprimare. Pregătește viitori profesioniști pentru exercitarea cetățeniei și le califică pentru piața forței de muncă.

Predarea în UNIFAI, în comuniune cu cercetarea și servicii pentru comunitate, are drept scop îmbunătățirea calitativă a absolvenții săi, cu accent pe dezvoltarea personală și formarea pentru îmbunătățirea continuă, fie prin cursuri post-absolvire sensu și apefeiçoamento, fie prin grupuri de studiu.

Ca o instituție catolică, încurajează educația umanistă și participativă și practică pedagogică-un dialog pe baza ca o modalitate de mai bună înțelegere între profesori, studenți și personal.

Planul de Dezvoltare Instituțională (PDI) de la Assumption University Centre îndeplinește cerințele de politică educațională brazilian și îndeplinește liniile directoare ale doctrinei sociale a Bisericii, rezervate pentru instituțiile catolice de învățământ.

Locații

Sao Paulo

Address
Rua Afonso Celso, 671 / 711, Vila Mariana - SP
Sao Paulo, Statul São Paulo, Brazilia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră