Citește Descrierea Oficială

Dată când ajunge în colegiu va fi parte a istoriei sale: o mulțime de prieteni; experiențe; noi căi și de dezvoltare a carierei pentru a fi construite.

Newton este onorat să participe la această fază a vieții sale și va fi mereu aplauze pentru succesul lor personal și profesional.

Vizita unitățile noastre, de a promova un schimb între campus, schimb de idei, studiul, să se distreze, se bucura cât mai mult posibil. facultatea noastră, personalul și structura sunt aici pentru a se asigura că acest moment este posibil cel mai profitabil.

Viitorul tău: asta e ceea ce crede Newton altceva. Deci, atunci când alege pentru a construi povestea ta cu noi, știm că scopul tau este satisfacția profesională. Pentru a ajunge la vârf a potențialului lor, se unesc tradiție și modernitate în cea mai bună structură. Oferim o gama larga de licență tradiționale, tehnologice și la distanță, și absolvent. Nivelul academic este de înaltă calitate, cu 80% din facultatea este format din profesori și medici, laboratoare moderne, centre și centre de practică în diferite domenii de cunoaștere și programele de cercetare și extensie științifice. În plus față de calitatea recunoscută de predare și să se concentreze pe practica, Newton constant să investească în relația cu piața, stabilirea unor parteneriate importante pentru a oferi studenților săi cu cele mai bune perspective și oportunități de carieră.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Inginerul electrice se aplica expertiza si metode in sisteme care presupun electricitate. ... [+]

Inginerul electrice se aplica expertiza si metode in sisteme care presupun electricitate. Aria de operare cuprinde analiza, de executie a proiectului si supervizarea lucrărilor la toate aspectele legate de sisteme și echipamente în domeniul ingineriei electrice, electronice, de telecomunicații și de automatizare.

Cursul de Inginerie Electrică din Newton Paiva modul antreprenori ingineri cu abilități de conducere și de rezolvare a problemelor, gata pentru a satisface cerințele actuale. De asemenea, se dezvoltă în viitoarele profesioniști abilitățile necesare pentru a se adapta la progresele tehnologice și de a lucra în echipe multidisciplinare, cu etică, având în vedere impactul social, economic, politic și de mediu, conducerea contribuția lor la îmbunătățirea calității vieții oameni. Bazându-se pe facultate, compus din maeștri și medici cu experiență vastă pe piața forței de muncă, elevul are posibilitatea de a combina cunoștințele teoretice cu experiența practică, se confruntă cu situații reale de o zi la zi de utilizare.... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Cu conținut cuprinzător, dinamic și să se concentreze pe practicile cele mai moderne de management, cursul dezvoltă gândirea critică, etic și responsabil social. ... [+]

Cu conținut cuprinzător, dinamic și să se concentreze pe practicile cele mai moderne de management, cursul dezvoltă gândirea critică, etic și responsabil social. În plus, acesta oferă studenților cu experiență în situații reale din lumea afacerilor, care lucrează spiritul antreprenorial și aptitudinile necesare pentru acțiune inovatoare lor.

Administratorul absolvit Newton este capabil de a gestiona toate procesele unei companii din diferite sectoare ale sectorului public, privat sau a treia. Managerul companiei constă în luarea deciziilor și gestionare a resurselor în vederea atingerii obiectivelor de la diferite niveluri ale unei companii. Poate avea un caracter general, în cazul managementului strategic, sau specifice, în cazul managementului comercial, HR, financiar sau de marketing.... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză