Citește Descrierea Oficială

UNISAL este o comunitate academică a profesorilor, studenților și a personalului administrativ, care promovează cu atenție, dezvoltarea critică și intenționată a persoanei umane și patrimoniul cultural al societății prin cercetare, de predare, mai mare și formare continuă și diverse servicii oferite comunităților locale.

inspirație creștină, natura catolică și identitatea salesiană de UNISAL asume o viziune a lumii și a omului înrădăcinată și în armonie cu Evanghelia și un pedagogie motivată pe valorile Sistemului preventivă a trăit de Don Bosco.

Acest lucru înseamnă, în special: un angajament la unitate și comuniune cu Biserica; o opțiune decisivă pentru tineri; o comunitate academică, cu o identitate clară Salezian; creștin și Salezian orientate proiect cultural și abordare educațională și pastorală.

Integrarea cunoștințelor, dialogul dintre credință și rațiune, căutarea continuă pentru adevăr, de formare etica, spiritul de libertate în dragoste, respect reciproc și promovarea drepturilor omului caracterizează și dau viață UNISAL ca un centru de cunoștințe care oferă gust pentru studiu și cercetare și promovează dobândirea adevăratei înțelepciuni a vieții.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Cursul UNISAL Administrare are antreprenoriatul axe, astfel cum centrală și abilități antreprenoriale. ... [+]

Cursul UNISAL Administrare are antreprenoriatul axe, astfel cum centrală și abilități antreprenoriale.

Se confruntă cu o piață uriașă local de servicii, cursul Unisal Administrare concentrează pe această activitate ca studiile de teren și de cercetare, analiza dinamica sa, tendințele și perspectivele de afaceri.

Unul dintre obiectivele de bază ale cursului este de a dezvolta abilități de a gestiona competențe profesionale care sunt legate de nevoile întreprinderii moderne, în special, abilități antreprenoriale, de conducere și de luare a deciziilor.

Viitorul profesionist poate exercita funcțiile sale în cadrul organizațiilor private, societăți pe acțiuni, societăți publice, agențiile guvernamentale și fundații în domeniul administrației generale, publice, finanțe, resurse umane, vanzari, marketing, logistică, producție, organizarea și metodele, comerț exterior, ospitalitate, tehnologia informației și achizițiile. ... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Mare nevoie în tehnicieni profesioniști din țară (de exemplu,. Engineers), care sunt instruiți și actualizate cu privire la noile tehnologii. ... [+]

Mare nevoie în tehnicieni profesional al țării (pag. de exemplu ingineri) care sunt instruite și actualizate ale noilor tehnologii. Este de necontestat, de asemenea, că această situație este de natură să agraveze împotriva cererea de personal calificat în domeniu mecanic. Pentru a inversa această situație, o mulțime de efort devine necesară pentru a permite formarea unui număr mai mare de specialiști cu calificările cerute de piața forței de muncă în inginerie mecanică, precum si la Universitatea brazilian de a juca în producerea un rol-cheie și difuzarea cunoștințelor în domeniile menționate. Acest caracter regional activitate al UNISAL permite studenților nu se misca prea mult în raport cu casele lor, reducând costurile pe care ar fi, in alte circumstanțe. Mai mult decât atât, acest factor permite ofertă UNISAL cursurile care vin să se întâlnească cu caracteristicile regiunii în care se află, în special regiunea polarizată prin UNISAL - Lorena, care acoperă comunele din regiunea Paraíba Valley situate pe arborele Rio de Janeiro - Sao Paulo. Companiile din necesitate generală pentru setare în această piață de locuri de muncă competitiv de inovare tehnologică constantă și, astfel, specialiști cu înaltă calificare, cu bază tehnică și științifică solidă, capabile de a găsi soluții la piață, adăugând întotdeauna o valoare și cunoștințe pentru societate. Cea mai mare parc industrial din Valea Paraíba, există o cerere în creștere pentru ingineri care acționează în zona mecanic. Odată cu extinderea constantă a acestui parc industrial, cursul de Inginerie Mecanica va fi pregătirea inginerilor de înaltă calitate, pentru a sprijini... [-]

Brazilia Sao Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
Part time
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză