Citește Descrierea Oficială

Centrul Universitar din Rio Grande do Norte (UNI-RN) este de a sponsoriza Liga Rio Grande do Norte Educație. Non-profit, dedicată exclusiv în scopuri educaționale, Liga învățământului a fost creat la 23 iulie 1911, împreună cu poetul fondator Henry Castriciano de Souza, educator și scriitor de mare merit. Primul Statutul Ligii a definit principalul său obiectiv: "... asista puteri pubian la toate atunci când se referă la educație și formare. "

În scopul de a oferi educație de sex feminin, Liga înființat Intern School Crăciun, la o septembrie 1914. Formate pe modelul de Ecoles ménagère Elveției, de Crăciun School intern reprezintă o piatră de hotar în răspândirea noului rol al femeilor in familie si in societate, si, in timp, adaptat la schimbările din societate și transformat în unitate modernă grădiniței, primar și secundar. În scopul de a furniza aceste niveluri de învățământ, de asemenea, de sex masculin, didactic Liga creat Complexului Educațional Henry Castriciano, școală mixtă, instalat la 15 martie, 1987.

Liga Rio Grande do Norte Predarea transformat, apoi, pentru furnizarea de învățământ superior. Astfel, la 28 aprilie 1997, prin ordin ministerial, semnat de presedintele Ozorio Bezerra Dantas, a fost creat la școală Natal pentru Dezvoltarea Rio Grande do Norte (FARN). Reprezentând Liga Educație, profesorul Noilde Ramalho invitat profesorul Daladier Persoana Cunha Lima a structura proiectului pedagogic al Colegiului nou înființate. Astfel, cu directorul profesorul Daladier, The FARN a fost instalat oficial la 25 februarie, anul 1999. oferit initial patru cursuri universitare.

În prezent, UNI-RN oferă 15 cursuri universitare, zece burlaci: Administrare, Arhitectură și Urbanism, contabilitate, drept, Nursing, fizioterapie, Nutriție, Psihologie, Sisteme de informare și educație fizică; de grade în Computer Science și Educație Fizică; precum și tehnologi în Management și rețele de calculatoare.

De asemenea, ele sunt în funcțiune, cu mare succes și caracterul de expansiune, cursuri post-absolvire 40 sensu în domeniile Management, Contabilitate, Drept, Inginerie, Tehnologia informației, Mediu, Sănătate și Servicii Umane.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Gradul în administrarea afacerilor, prin educație sa generală, va fi în măsură să acționeze în următoarele domenii: Finanțe, Logistica, Marketing, Managementul Resurselor ... [+]

Ieșire Profil Gradul în administrarea afacerilor, prin educație sa generală, va fi în măsură să acționeze în următoarele domenii: Finanțe, Logistica, Marketing, Managementul Resurselor Umane, Strategie, producție și materiale, fără a uita că expertiza lor în aceste domenii va fi dat la continuitatea studiile prin absolvent de stricte sau sens larg.

Competențe și abilități Să recunoască și să definească problemele, a face modificări în procesul de producție, pentru a acționa preventiv; În curs de dezvoltare exprimare si comunicare compatibile cu practica profesională, inclusiv negocierea și comunicațiilor interpersonale sau între grupuri; Gândesc și acționează în mod critic de sfera producției, inclusiv poziția și funcția sa în structura de producție sub control și gestionarea acestuia; Dezvolte gândirea logică, critică și analitică; Au initiativa, creativitatea, determinare, voință politică și administrativă, dorința de a învăța, deschiderea spre schimbare și de conștientizare a calității și implicațiile etice ale activității lor profesionale; Dezvoltă capacitatea de a transfera cunoaștere a vieții de zi cu zi și experiență în spațiul de lucru; Să fie capabil să-și asume poziții de conducere, munca in echipa multidisciplinara; Înțelegem contextul organizațional general, modul integrat, sistemic și strategică, în relațiile sale cu mediul extern; Fiind capabil să se refere în mod satisfăcător cu sociale, politice, economice și culturale, care este introdus, avand in vedere intotdeauna prezinta valori sociale, justiția și etică profesională; Posibilitatea de a învăța continuu, atât în ​​formarea lor, precum și în practica sa. ... [-]
Brazilia Natal
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
7 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză