Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Inginerie și Școala de Management este de doar nouă ani pe piata, dar este deja arata rezultate excelente și iese în evidență printre școlile naționale din cauza acestor diferențe. Acesta este considerat de MEC unul dintre cele mai bune colegii private în Inginerie Producția de São Paulo, ținând cont de CPP, indicatorul compozit pentru nota în ENADE, facultate, resurse de predare-învățare, infrastructură și facilități.

Facultatea este bine și a selectat post-medici, medici, profesori și experți cu experiență WIDE, sa angajat într-o formă ingineri de producție completă, combinând cunoștințele tehnologice asupra proceselor productive și de viziune strategic al activității.

Mai mult decât atât, există o preocupare reală în a face sigur că pe elevi să dezvolte nu numai cunoștințele lor academice, dar, de asemenea dezvoltarea lor personală. Ei sunt încurajați să descopere și să exploreze întregul potențial, care rezultă în profesioniști gata să intre pe piața forței de muncă și pentru a face față provocărilor viitorului va aduce pentru societate.

De ce ESEG Școala de Inginerie și Management are o metodologie de predare inovatoare, aducând din cele mai bune din fiecare zonă a transforma elevul într-un profesionist complet.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Inginerie de producție este un curs cu mai multe posibilități: implică proiectarea, gestionarea și îmbunătățirea sistemelor de producție de bunuri și servicii prin aplica ... [+]

Durata: 10 semestre

Perioadele: Zi și noapte

Ce faci?

Inginerie de producție este un curs cu mai multe posibilități: implică proiectarea, gestionarea și îmbunătățirea sistemelor de producție de bunuri și servicii prin aplicarea unor tehnici și metode proprii de creștere a eficienței de afaceri.

Prin urmare, inginerul de producție poate urmări oportunități în domeniul de control al calității, planificarea producției, strategie, sisteme de informare, logistica, printre altele.

Ce studiu?

Una dintre caracteristicile evaluate de MEC care au pus ESEG pe locul 1 au fost consacrate resurse didactice și pedagogice ale instituției.

Aici, am împărțit timpul în două domenii largi ale cunoașterii.... [-]

Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Inginerul civil este un profesionist cu pregătire tehnică extensivă. ... [+]

Durata: 10 semestre

Perioadele: Zi și noapte

Ce faci?

Inginerul civil este un profesionist cu pregătire tehnică extensivă. Acesta este capabil de a concepe, planifica, proiecta, construi, Întreținere și depanare clădiri, poduri, baraje, tuneluri, fundații, izolare și stabilitatea pantei, de alimentare cu apă, a resurselor de apă, hidrocentrale; irigare și drenaj, de tratare a apei și de canalizare, de eliminare a deșeurilor solide și controlul poluării apelor, infrastructura de transport, porturi, aeroporturi, căi navigabile, drumuri și operațiune de transport.

Care sunt noile competențe necesare pentru ingineri constructori?

În a doua jumătate a secolului trecut, domeniul de proiectare și de construcție tehnici au fost cea mai mare cerința pentru o practică competentă a profesiei Construcții. Astăzi sunt incluse multe alte dimensiuni. Înțelege aspecte precum managementul de proiect, calitate, mediu, managementul resurselor umane, globalizarea, inovarea și spiritul antreprenorial a intrat pe lista abilitățile necesare pentru un inginer civil de la prima linie.... [-]

Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză