Facens

Introducere

Citește Descrierea Oficială

A Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Este prima instituție de învățământ superior în acest domeniu fondat în Sorocaba. Deținute de Asociația Culturală de renovare tehnologică Sorocabana (ACRTS) este considerată o utilitate publică non-profit federal si filantropice ca certificat de Consiliul Național de Asistență Socială. Astfel, numeroase granturi burse studenților săi cu nevoi socio-economice dovedite și investește toate rezultatele sale în favoarea Facultății, care permite FACENS să fie un centru educațional în continuă evoluție.

oferă în prezent opt ​​cursuri: cursuri și specializare civile, electrice, mecanice, de calculator, Mecatronica, Chimie, Producție și Tehnologie în jocurile digitale și postuniversitare.

Nivelul lor de educație este recunoscută de piața forței de muncă, având ca rezultat cel mai mare procent de angajare a absolvenților săi (medie de 94% în ultimii opt ani). FACENS are o facultate restante, nivel academic și profesional, precum și cu o infrastructură de calitate susținută de laboratoare foarte bine echipate și avansate tehnologic.

Acești factori sunt decisive pentru recunoașterea muncii educative pe care școala se dezvoltă și mai ales calitatea absolvenților aici.

Misiune și obiective A Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Misiunea sa este de a fi "model de inovare și de formare a cetățenilor calificați, fericit, responsabili, întreprinzători și capabile să creeze soluții tehnologice care transforma societatea."

obiective FACENS are drept scop zone ale cursurilor ea:

Stimularea creării și dezvoltării spiritului științific și a gândirii reflexive culturale; Absolvenți de formare în diferite domenii de cunoaștere, calificat pentru a fi incluse în sectoarele profesionale și de a participa la dezvoltarea societății braziliene, și contribuie la formarea; Să încurajeze activitatea de cercetare și de cercetare științifică care vizează dezvoltarea științei și tehnologiei, precum și crearea și difuzarea culturii, și, astfel, să dezvolte înțelegerea omului și a mediului în care trăiesc; Să promoveze difuzarea cunoștințelor culturale, științifice și tehnice alcătuiesc patrimoniul umanității și de a comunica cunoștințe prin predare, publicații sau alte forme de comunicare; Ridica dorința permanentă de îmbunătățire culturale și profesionale, și să permită întruchiparea corespunzătoare, integrând cunoștințele care vor fi dobândite într-o structură intelectuală de cunoaștere a sistematizarea fiecărei generații; Să încurajeze cunoașterea problemelor actuale ale lumii, în special la nivel național și regional, oferind servicii specializate pentru comunitate și pentru a stabili că o relație de reciprocitate; Promovarea extinderii, deschis participării populației, în scopul de a disemina realizările și beneficiile creației culturale și de cercetare științifică și tehnologică generată în instituție.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)

Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Inginerie calculator

Campus Cu normă întreagă 10 semestre March 2019 Brazilia Sorocaba

Cursul de FACENS Computer Engineering își propune să contribuie la satisfacerea cerințelor societății în zona lor, precum și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării. [+]

Cursul Inginerie informatică FACENS Acesta își propune să contribuie la satisfacerea cerințelor societății în zona lor, precum și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării.

Scopul cursului este de a instrui ingineri de calculator capabile să îndeplinească diferite aplicații profesionale relevante, cu viziune critică, creativă și inovatoare prin formare de bază solidă, generală și umaniste, asociate cu formarea sa profesională specifică.

profilul profesional Profesională Inginerie informatică ar trebui să aibă capacitatea de a rezolva problemele concrete ale zonei lor prin aplicarea unor modele corespunzătoare pentru cazuri reale. Trebuie să fie în măsură să promoveze abstracțiuni și să se adapteze la noile situații întâlnite în mediul practic. ... [-]

Inginerie Chimică

Campus Cu normă întreagă 10 semestre March 2019 Brazilia Sorocaba

Scopul Chemical Engineering Course FACENS este de a instrui ingineri capabili să îndeplinească diferite cereri profesionale cu viziune critică, creativă și inovatoare. [+]

Obiectivul Curs de Inginerie Chimică FACENS este de a instrui ingineri capabili să îndeplinească diferite cereri profesionale cu viziune critică, creativă și inovatoare.

Inginer chimic este un generalist profesionist angajat în dezvoltarea proceselor de producere a diferitelor produse pe scară industrială în domeniile: produse alimentare, cosmetice, biotehnologie, îngrășăminte, produse farmaceutice, ciment, celuloză și hârtie, nucleară, vopsele și lacuri, polimeri, de mediu, printre altele.

Cursul este structurat pentru a răspunde cerințelor societății în zona lor, precum și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării. Asigură formarea științifică și profesională solidă, care permite inginerului să absoarbă și să dezvolte noi tehnologii, permițând performanțe critice și creative, luând în considerare aspectele economice, sociale și de mediu, de etică și viziune umană.... [-]


Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 10 semestre March 2019 Brazilia Sorocaba

Programul de Inginerie Mecanică își propune să contribuie la satisfacerea cerințelor societății în zona lor, precum și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării. [+]

O curs de Inginerie Mecanică Acesta își propune să contribuie la satisfacerea cerințelor societății în zona lor, precum și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării.

Scopul cursului este de a instrui ingineri calificați pentru a satisface diferitele solicitări profesionale relevante, cu o viziune critică, creativă și inovatoare, prin formare de bază solidă, generală și umaniste asociate lor de formare specifică.

profilul profesional profesionistul Inginerie mecanică trebuie să aibă o pregătire tehnică și științifică generală solidă pentru a vă permite să dezvolte și să absoarbă noile tehnologii care încurajează rolul lor critice și creative în identificarea și rezolvarea problemelor. ... [-]

Licenţă

Inginer constructor

Campus Cu normă întreagă 10 semestre March 2019 Brazilia Sorocaba

Scopul Cursului Inginerie Civilă al FACENS este de a instrui ingineri capabili să îndeplinească diferite solicitări profesionale cu viziune critică, creativă și inovatoare. Formularele de curs profesioniști care aplică aptitudini și în domeniul construcțiilor, Structuri, geotehnica, Drumuri și Transporturi, sanitare și de mediu. [+]

Obiectivul curs de inginerie civilă FACENS este de a instrui ingineri capabili să îndeplinească diferite solicitări profesionale cu viziune critică, creativă și inovatoare. Formularele de curs profesioniști care aplică aptitudini și în domeniul construcțiilor, Structuri, geotehnica, Drumuri și Transporturi, sanitare și de mediu.

Cursul este structurat pentru a răspunde cerințelor societății în zona lor, precum și să contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii și a țării. Asigură formarea științifică și profesională solidă, care permite inginerului să absoarbă și să dezvolte noi tehnologii, luând în considerare aspectele economice, sociale și de mediu, de etică și viziune umană.... [-]