Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1998, Școala de America (FAM) este o instituție în orașul São Paulo, care oferă cursuri în diverse domenii ale cunoașterii.

Instituția a venit cu intenția de a oferi o gamă diferențiată a învățământului superior privat în São Paulo, prioritizarea calitatea cursurilor, care este, oferă facilități adecvate și moderne, care satisface cererea de studenții interesați să crească atât la nivel personal ca profesionist.

Cursurile oferite de FAM sunt evaluate de către Ministerul Educației (MEC), cu concepte excelente, multe dintre ele cu punctaj maxim. Proiect pedagogic diferențiat, infrastructura cu standardul internațional (primul în Brazilia) și facultate de înaltă calificare, alcătuită din profesori și medici. Componente FAM care fac o instituție ideal pentru a forma capabil și profesioniștilor care lucrează în piața forței de muncă.

Propunerea de educație se bazează pe preocuparea pentru elev și viitorul lor profesional. Investițiile vizează furnizarea de facilități adecvate și moderne pentru a satisface nevoile ale universității.

Pentru acestea și multe alte motive care Școala din America este poarta de acces la succesul in cariera, la urma urmei, povestea noastră de succes este a ta!

ISTORIE Un vis devenit realitate personală de întreținere: ofertă orașul São Paulo, în cartierul de consolare, servicii de învățământ diferențiate existente în rețeaua privată de învățământ superior.

Aceasta este cea mai inovatoare de ori recent proiect educațional și de aceea suntem mândri să-l arate off.

Transformarea începe cu achiziționarea de fostul sediu al Record Theatre, cu toate trecutul cultural înscris în istoria artistic al orașului São Paulo, în special în deceniile din anii 60/70, în cazul în care și atunci când s-au diferite evenimente civice și artistice care Au început transformarea rapidă a socio-economic, artistic și cultural Sao Paulo.

Vocația de o Casa de Cultură, responsabilului transformat în 1995 de către o intervenție arhitecturale trei ani, clădire-teatru, numit acum de constructii Yara Vianna Lamacchia.

Deschis în ianuarie 1998, cu facilități care sunt concepute pentru standardele internaționale cele mai moderne de confort si siguranta. Un spațiu frumos și relaxat pentru a adăuga cunoștințe, schimb de idei și să se înmulțească prieteni.

În august 1998 este inițiată la activitățile Școlii de America, cu angajarea unei echipe de experți în educație, remarcat pentru dezvoltarea de autorizare a proiectelor din următoarele cursuri:

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Faculdade Das Américas (FAM)

Cursul de administrație permite profesionistului să acționeze ca un manager de financiare, materiale sau umane, influențând despre resursele disponibile de luare a decizi ... [+]

Despre cursul Cursul de administrație permite profesionistului să acționeze ca un manager de financiare, materiale sau umane, influențând despre resursele disponibile de luare a deciziilor. De asemenea, este o știință socială care studiile și explorează practicile utilizate pentru a gestiona și administra resursele.

PRINCIPALELE ACTIVITĂȚI Student de administrație al școlii din America vor fi capabili să: Gestiona operațiunile unei companii; Organizează și coordonează activitățile financiare ale unei unități; Planul, să promoveze și să gestioneze instituțiile publice și private; Definirea strategiilor operaționale ale unei companii, studiind nevoile clientului, dezvolta produse și servicii pentru a le servi și vânzări planului; Planificarea si gestionarea bugetului unei întreprinderi, ceea ce face controlul costurilor și auditul intern; Plumb, comunica, conduce și motiva oamenii. ... [-]
Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Faculdade Das Américas (FAM)

Publicitatea este știința de planificare, pregătire, executarea și difuzarea de campanii publicitare în scopul de a aplica brand awareness și de a crește vânzările de un ... [+]

Despre cursul Publicitatea este știința de planificare, pregătire, executarea și difuzarea de campanii publicitare în scopul de a aplica brand awareness și de a crește vânzările de un produs sau serviciu.

La Școala de America, studentul de publicitate va fi capabil de a crea campanii de publicitate, cu scopul de a prezenta un produs / serviciu public pentru a promova vânzarea lor.

PRINCIPALELE ACTIVITĂȚI

Studentul de publicitate la Scoala de America va fi capabil să:

Cercetarea pieței și colectarea de date, care va ghida o campanie; Planificați și de a dezvolta un produs / serviciu, stabilirea strategiilor de stabilire a prețurilor, distribuția și vânzarea; Evalua impactul campaniilor pe interesul public; Elaborarea de strategii de vanzari si de a dezvolta campanii de promovare în diferite segmente, cum ar fi supermarket-uri, restaurante și magazine; Alegerea vehiculului adecvat pentru a difuza o campanie. ... [-]
Brazilia São Paulo
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
7 - 13 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză