Citește Descrierea Oficială

FMJ the - Râul Mackenzie este o instituție de învățământ superior multidisciplinare, privat, al cărei scop este de a instrui valorile umane de lux, capabil să perceapă și să interpreteze paradigmele actuale, imaginati noi posibilități și propune crearea de rute alternative, în fața cererilor de contemporaneitate.

Instituțională Proiectul FMJ the - Râul Mackenzie are scopul de a extinde și de a inova dincolo de propuneri convenționale relevante pentru instituțiile de învățământ superior existente astăzi. Extinderea și inovare necesare, pe baza unui standard de liceu, au, ca un ghid, o înțelegere a realității, care presupune conștientizarea comunității și, prin urmare, un activ de cunoștințe, nu doar cunoștințe, ci, de asemenea, critici și societate clădire.

Aceste caracteristici permit proiectarea instituțional încorporează un titlu experimental, producerea de noi cunoștințe privind condițiile sociale, care înseamnă a avea ca o metoda de a integra de predare / cercetare și interdisciplinaritate, și, ca principiu, interacțiunea cu societatea.

Misiune, viziune și valori

Misiune

Educa omul creat după chipul lui Dumnezeu, pentru exercitarea deplină a cetățeniei, să contribuie la dezvoltarea de sine și a societății prin predare, cercetare și extensie, și culturale, sportive, sociale și activități spirituale, Mediu reformată credința creștină.

Vedere

Pentru a fi recunoscute de societate ca instituție confesională Presbyterian, profilul filantropice și comunitate, care este dedicat divin și științele omului; caracterizată prin urmărirea continuă a excelenței în predare, cercetare și extensie; lupta pentru formarea integrală a ființei umane, într-un mediu credința creștină reformată.

Valori și principii

Într-un comportament personal: demnitate, caracter, integritate și spirit mackenzista; În relațiile interpersonale: loialitate, respect reciproc, înțelegere, onestitate și umilință; În exercitarea activității profesionale: etică, competență, creativitate, disciplina, devotamentul și dorința de a voluntari; În procesul decizional: a căuta consens, justiție, adevăr, egalitatea de șanse pentru toți; Relația dintre organele colegiale, unități și departamente: cooperare, spiritul de echipă, profesionalism și comunicare corespunzătoare; Relația cu alte instituții: responsabilitate, independență și transparență; În societate: participarea și servicii pentru comunitate; Și, în orice moment, să acționeze cu dragoste, care este legătura desăvârșirii.

Programe predate în:
Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Licenţă

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Administrarea se face o știință socială aplicată în curs de dezvoltare de strategii de planificare pentru gestionarea resurselor financiare ale unei organizații umane, ma ... [+]

Administrarea se face o știință socială aplicată în curs de dezvoltare de strategii de planificare pentru gestionarea resurselor financiare ale unei organizații umane, materiale și. Administratorul trebuie să poată atinge obiectivele și obiectivele organizaționale prin procesul de a planifica, organiza, în mod direct și controlează acțiunile care vor fi dezvoltate în domeniile Resurse Umane, Marketing, Finante si Productie.

Unele diferențiale de călătorie sunt: ​​dezbateri Cine (filme sau prelegeri legate de aspecte importante pentru înțelegerea etic, social, juridic și economic); seminar multidisciplinare; cicluri de curs; studii de caz aplicate la educație; Jocuri de afaceri (permite grupului de student, să ia decizii în companii virtuale, negocieri cu alte companii din alte grupuri din clasă sau chiar alte clase, perioade și cursuri).... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Cursul are drept scop de contabilitate la ghișeele de formare, cu o capacitate de a acționa cu profesionalism pe întreg teritoriul național. ... [+]

Cursul are drept scop de contabilitate la ghișeele de formare, cu o capacitate de a acționa cu profesionalism pe întreg teritoriul național. Curriculum-ul este bine echilibrat, având în vedere numărul de discipline obligatorii prevăzute în planul de învățământ minimă pentru MEC, precum și cele pentru formarea corespunzătoare a contabilității de nivel superior profesional, tejghea.

Cursul de Contabilitate al râului Facultatea Mackenzie a existat timp de 48 de ani de la fostul Facultatea de Moraes Junior, al cărui nume și tradiție a calității au permis includerea de profesioniști majore contabile pe piața internă. Cursul are un top notch de cadre didactice, în cazul în care învățământul universitar rafinate (specialiști, de masterat și medici), combinate cu o mare experiență profesională, se diferențiază și atractiv pentru cei interesați de curge contabilitate, decide Mackenzie-râul Facultatea.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză